Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tarihide gün-ay-yıl yazmış ya hangi 5 Mayıs olucağını kesinleştirmek için
Ayrıca 6 mayıs kocamın doğum güvinü mikemmel doğum günü hediyesi olmaz mı bundan ondan hep, kendim için istiyorsam namerdim diyemedim evet kendim için de istiyorum

Ay napayım duada ayrıntı belirtin diyorlar şimdi yanlışlıkla 5 yıl beklemeyelim Allah korusun
inşallah güzel haberi 5 Mayıs 2021 de alırsın canım benim bende 8 Mayıs 2021 de alırım inşallah Anneler gününe çok güzel bir sürpriz yaparız inşallah

Bende bu ay deniyorum ovu testi telefon uygulaması ile aynı değil evet fark ettim bi kac gün oynuyo

İlk duayı ben alayım lütfen 8 gün sonra gebelik testi yapacağım 5 mayıs 2021de yütfeeeen hamile olduğumu öğreneyim diye spesifik bir dua talep ediyorum
bende 5 mayısta inş.banada dua et cnm inş.bebiş haberi veririz

Ayrıca 6 mayıs kocamın doğum güvinü mikemmel doğum günü hediyesi olmaz mı bundan ondan hep, kendim için istiyorsam namerdim diyemedim evet kendim için de istiyorum
İnşallah istediğin gibi olur doğum gününde en güzel hediyeyi vermiş olursun

inşallah güzel haberi 5 Mayıs 2021 de alırsın canım benim bende 8 Mayıs 2021 de alırım inşallah Anneler gününe çok güzel bir sürpriz yaparız inşallah
Amiiiiinnnnnn inşallah kuzum ağzın bal yesin, duaların kabul olsun. Güzel ömürlü güzel çocuklarımız olsunnnnn

Bende bu ay deniyorum ovu testi telefon uygulaması ile aynı değil evet fark ettim bi kac gün oynuyo
Benim tuttu canım geçen ay denicektik biz aslında tam ovulasyon günümde eşimin teyzesi geldi bu ayda şehir dışına çıktık ama döndüğüm gün yumurtlamaydi hadi hayırlısı dedik

Haha dua seansları başlamış. Ben de 2 mayıs 2021 için dua talep ediyorum, yandın kızım doğurana kadar dua edeceksin Papatya220

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…