- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Amiiiin canımCanım inşallah pozitif haberini alırsın rabbim sağlıklı güzel bı bebek nasıp etsin
Yumurtlama gecesi sadece kuzum
Amin canım aminAmiiiin canıminşallah rabbim duanı vesile kılar da bi güzel yüzlü güzel ömürlü yavrularımız olur
Tarihide gün-ay-yıl yazmış yaİlk duayı ben alayım lütfen 8 gün sonra gebelik testi yapacağım5 mayıs 2021de yütfeeeen hamile olduğumu öğreneyim diye spesifik bir dua talep ediyorum
Ay napayımTarihide gün-ay-yıl yazmış yahangi 5 Mayıs olucağını kesinleştirmek için
Ayrıca 6 mayıs kocamın doğum güvinü mikemmel doğum günü hediyesi olmaz mı bundanTarihide gün-ay-yıl yazmış yahangi 5 Mayıs olucağını kesinleştirmek için
Ay napayımduada ayrıntı belirtin diyorlar şimdi yanlışlıkla 5 yıl beklemeyelim Allah korusun
Bende bu ay deniyorum ovu testi telefon uygulaması ile aynı değil evet fark ettim bi kac gün oynuyo10 aylık evliyim canım sadece düzenli kullandığım normal olarak dut cekirdegi yağı ve incir çekirdeği yağı yani gebelik için kullandığım bişey değildi sağlık içinama tesadüfen incir çekirdeğinin faydalı olduğunu öğrendim sadece yumurtlama günüm telefondaki takvimle tutuyor mu diye ovu testi aldım tutuyormuş düzenli yapmadım yani tek o gün baktım
bende 5 mayısta inş.banada dua et cnm inş.bebiş haberi veririzİlk duayı ben alayım lütfen 8 gün sonra gebelik testi yapacağım5 mayıs 2021de yütfeeeen hamile olduğumu öğreneyim diye spesifik bir dua talep ediyorum
İnşallah istediğin gibi olur doğum gününde en güzel hediyeyi vermiş olursunAyrıca 6 mayıs kocamın doğum güvinü mikemmel doğum günü hediyesi olmaz mı bundanondan hep, kendim için istiyorsam namerdim diyemedim evet kendim için de istiyorum
Amiiiiinnnnnn inşallah kuzum ağzın bal yesin, duaların kabul olsun. Güzel ömürlü güzel çocuklarımız olsunnnnninşallah güzel haberi 5 Mayıs 2021 de alırsın canım benim bende 8 Mayıs 2021 de alırım inşallah Anneler gününe çok güzel bir sürpriz yaparız inşallah
Benim tuttu canım geçen ay denicektik biz aslında tam ovulasyon günümde eşimin teyzesi geldi bu ayda şehir dışına çıktık ama döndüğüm gün yumurtlamaydi hadi hayırlısı dedikBende bu ay deniyorum ovu testi telefon uygulaması ile aynı değil evet fark ettim bi kac gün oynuyo
İnşallah kuzum inşallah hepimiz güzel haberleri alalım sonra da sağlıklı hamilelik yaşayalım sağlıklı çocuklarımız olsunnnbende 5 mayısta inş.banada dua et cnm inş.bebiş haberi veririz
aminnnn çook aminnn inş.İnşallah kuzum inşallah hepimiz güzel haberleri alalım sonra da sağlıklı hamilelik yaşayalım sağlıklı çocuklarımız olsunnn
İnşallahİnşallah istediğin gibi olur doğum gününde en güzel hediyeyi vermiş olursun
Aminnnn canımİnşallahallah kalbimizdekini ömürümüze hayır etsin hepimizin. Şifa bulalım çocuklarımızı kucağımıza sağlıcakla alıp hayırlı anneler olalım inşallah
Dün akşam farklı bir seans vardıHaha dua seansları başlamış. Ben de 2 mayıs 2021 için dua talep ediyorum, yandın kızım doğurana kadar dua edeceksinPapatya220
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?