Kuzumm benim kistim yok ondan çok bilmiyorum ama buradan okuduklarıma göre kist olunca pik olabiliyomuş ama kist kahverengi akıntı yapmaz ki@SelizayMaviesra @Gizemsu07 M mavili_yeshll Margee ve tüm grup yardım edin bana testi boşuna heba etmiyim kist varken yanlış sonuç veriyorsa
Yumurtlama masajı falan denedin mi16. Günden sesleniyorum. Yumurtlama yokpöff.
Canım bn geçen aylarda 20. Gün felan yumurtladım ara ara olabiliyor mevsimsel16. Günden sesleniyorum. Yumurtlama yokpöff.
Bata galiba 6 7 gün var canim tam bilmiyorum saldım bu ay kendimi zaten doktora gidicem bekliyorum olmayıSon durumlar nedir cnm var mı belirti çok uzaklaştık yusra ya da çok üzüldüm alışmışım grupta oluşuna garipsedim
Yani resmen daha da gecikeyim dee bayramda adet olayım sonra denize giremeyeyimCanım bn geçen aylarda 20. Gün felan yumurtladım ara ara olabiliyor mevsimsel
Bn daha yenice yumurtladım canım benim bat 15 Temmuz hayırlısı Allahtan inşallah hiç gerek kalmaz bebiş sana merhaba derBata galiba 6 7 gün var canim tam bilmiyorum saldım bu ay kendimi zaten doktora gidicem bekliyorum olmayıyaaaa yüsraninda regl zamanıydı napti acaba tez zamanda gelir inşallah sende durumlar ne canim
Benim de bu ay pik böyle oldu testle alakalı olduğunu düşünüyorumBu pik değil dimi? Değil bence
Ay insallah canim hepimize amin diyelimBn daha yenice yumurtladım canım benim bat 15 Temmuz hayırlısı Allahtan inşallah hiç gerek kalmaz bebiş sana merhaba der
Bu ay testler dağiliyor sürekli bende. Fazla idrar da dökmüyorum. Yine laboquick aldım. Bozuk ama bunlar.Benim de bu ay pik böyle oldu testle alakalı olduğunu düşünüyorum
2 damla koy canım, 3 koyunca dağılıyor laboquickBu ay testler dağiliyor sürekli bende. Fazla idrar da dökmüyorum. Yine laboquick aldım. Bozuk ama bunlar.
Değil ama yakın gibi duruyor canım. Kısa zamanda pik olur gibiBu pik değil dimi? Değil bence
Nereye gitmiş yüsraaaSon durumlar nedir cnm var mı belirti çok uzaklaştık yusra ya da çok üzüldüm alışmışım grupta oluşuna garipsedim
21.gün gördüm ben, bekle16. Günden sesleniyorum. Yumurtlama yokpöff.
Amin canım benimAy insallah canim hepimize amin diyelim
Benim ki innovita ama yine de sorun olduBu ay testler dağiliyor sürekli bende. Fazla idrar da dökmüyorum. Yine laboquick aldım. Bozuk ama bunlar.
Bi süre uzaklaşmak istemiş sanırım öyle söylendiNereye gitmiş yüsraaa
Aryaa sen adet oldun mu sanki geçmişti batınDeğil ama yakın gibi duruyor canım. Kısa zamanda pik olur gibi
Kuzum 21. Gün beta bakıldı negatifti, dün test yaptım çizgi yoktu normal bat yarın ama duphasont içtiğim için doktor reglin 10 gün gecikebilir dediCanım sanırım kist olunca hep pik oluyo sonuçta büyük bi yumurta demek kist ama bebekte olablr kahverengi lekelenme buna işaret bi test yap bnce için rahatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?