Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkincisinde su filan bir şeyler mi içtin? 4 saatte çatlamaz ki. Bir de dün yapmış mıydın test? Pik miydi?Ikisi arasında 4 saat var,ben de ne zaman degerlendirecegimi kestiremedim
Ikincisi koyu olan,ondan sonra henüz yapmadım. Ama bata da 13 gün kaldı.İkincisinde su filan bir şeyler mi içtin? 4 saatte çatlamaz ki. Bir de dün yapmış mıydın test? Pik miydi?
3 gün peşpeşe diyorlar. Bugün yarın ve pazar denemek lazimmişIkincisi koyu olan,ondan sonra henüz yapmadım. Ama bata da 13 gün kaldı.
Ben de öyle yapiyorumKızlar bişi sorucam ben sabah uyanınca 1-2 saat bişi yiyemiyorum kahvaltımı falan geç yaparım hep. İlk idrardan sonra bişi yiyip içmeden 1-2 saat sonra ovü testi yapsam doğru sonuç verir mi
teşekkür ederim canim3 gün peşpeşe diyorlar. Bugün yarın ve pazar denemek lazimmiş
Seninle bu ay aramızda bikaç gün var hadi bakalım vurduğumuz gol olsun3 gün peşpeşe diyorlar. Bugün yarın ve pazar denemek lazimmiş
Koyu olan en son yani öğlen olan dimi akşam degerlendir yarın öğlen 1 test daha yap tekrar at çatlamışsa tekrar degerlendirBu şekilde A R Y A
Esinde sperm sorunu yoksa canin catlama cok onemli eger yarin yumurtlama olursa bence dinlensin ertesi gün değerlenirsin 2 ay üst üste yaptım bisey elde edemedim bu ay ara verdim spermler degersizlesmesin3 gün peşpeşe diyorlar. Bugün yarın ve pazar denemek lazimmiş
En son yaptığım test bu. Bu artık pozitif herhalde. Peki şimdi bu pozitif çıkınca şu an yumurtlama mı demek yoksa yumurtlama olacak mı demek?Esinde sperm sorunu yoksa canin catlama cok onemli eger yarin yumurtlama olursa bence dinlensin ertesi gün değerlenirsin 2 ay üst üste yaptım bisey elde edemedim bu ay ara verdim spermler degersizlesmesin
Yumurtlama olcaka demek canım siliklesti zaman yumurtan çatlamış oluyor 24 saat de catladiktan sonra süren var ama tam ne zaman catladigini saat olrak bilemedigin için degerlendir bugün yarında mümkünse sperm de sorun yoksa yarında değerlendir.En son yaptığım test bu. Bu artık pozitif herhalde. Peki şimdi bu pozitif çıkınca şu an yumurtlama mı demek yoksa yumurtlama olacak mı demek?
Tamam canim çok sağolKoyu olan en son yani öğlen olan dimi akşam degerlendir yarın öğlen 1 test daha yap tekrar at çatlamışsa tekrar degerlendir
Cnm bnce bugün dene yarın silikleşirse yarın silikleşmezse diğer gün deneOlmasi güzel de ne zaman deneyeceğiz? Hala hangi günler tam anlamadım.
Yumurtlama canim bugün degerlendir yarın ki duruma göre tekrar bakariz napacaginaEn son yaptığım test bu. Bu artık pozitif herhalde. Peki şimdi bu pozitif çıkınca şu an yumurtlama mı demek yoksa yumurtlama olacak mı demek?
Yumurtlama olunca neşe doluyor insan sende ne var ne yok şimdi?Yumurtlama canim bugün degerlendir yarın ki duruma göre tekrar bakariz napacagina
Geri gelmesin, ben istemiyorum hemen moralim bozuluyorAynı şeyi bende düşünüyordum senin gibi bu ay film çektirdim tüpler açık cikdi bir sorunda yok rahimde falan.yani bence cogumuzda oluyor bu geri gelmesinin tikaniklikla alasi olmadigi tanısına vardım