Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canlarım 😍Mayısım güzel anne adayları 💟Bugün testimde 😝takvimim de yumrtlama diyor bakalım doktorcuğum ne diyecek saat 14.20 de randevum var.
Sizlere inşallah güzel haberlerle gelirim..
M mavili_yeshll Selizay Selizay @Gizemsu07 @bgm21@Esrakcshn @A R Y A @Yoncamirr Gazel2110 Gazel2110 @Dely38 Margee Margee C charlottes @bodrum4855...

Sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah 🤗 bazılarınızın sesi çıkmıyor etiket bilerek ettim haberdar edin beni meraklı kadınım ben 😇
Ahaaa bugünü ben de değerlendiriyorum madem aynı gidiyoruz 😂😂

Sinovac ta sıkıntı yokmuş
A. Selam canım.
Haydi hayırlısı kuzum. Kornma 1 ay mi onda da merak ettim?
Inaktif asi olduğu için canim gebelere eski bu sistemde aşılar vuruluyormuş ondan 1 ay isteğe bağlı bence ben korumayacağım zaten olduğu yok 😁🤣 aşı çıksın aradan bari

Günaydın canlarım 😍Mayısım güzel anne adayları 💟Bugün testimde 😝takvimim de yumrtlama diyor bakalım doktorcuğum ne diyecek saat 14.20 de randevum var.
M mavili_yeshll Selizay Selizay @Gizemsu07 @bgm21@Esrakcshn @A R Y A @Yoncamirr Gazel2110 Gazel2110 @Dely38 Margee Margee C charlottes @bodrum4855...

Sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah 🤗 bazılarınızın sesi çıkmıyor etiket bilerek ettim haberdar edin beni meraklı kadınım ben 😇
Ayy hadi hayırlısı. İnsallah bu ay senin ayın olsun🤩

Esim pimpirikli canim bogazim ağrısa hemen kendine dikkat etmiyon diyor asi yolu gözüktü 🙄
Ne güzel benimki de aman gitme doktora limon ye geçer der öyle şeylere 😂 kendi dedi zaten aşı olmayalım herkes bi vurunsun bakalım yan etki olmazsa bizde olalım dedi olursam ben 3 ay korunurum ne olur ne olmaz diye

Kızlar merhabalar🙋🏻‍♀️Bugün ben de hastaneyi aradım aşı durumunu sordum, hemşire henüz hamile değilseniz olabilirsiniz hamilelikte önermiyoruz dedi ama kafam çok karışık🙄

Merhaba teşekkür ederim :) İğneden sonraki günden başlayıp 13. gün silik şekilde gördüm. Adet tarihim 1 gün geçince 17. gün de kıpkırmızı çıktı. Normalde bende adet öncesi pek meme hassasiyeti olmaz fakat bu ay çok vardı , bir de adet öncesi olan gibi hafif hafif sızlama vardı karnımda.
Öncelikle hayırlı olsun,sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. İğnenin kaçıncı günü çift çizgi gördünüz ? Öncesi belirtileriniz nelerdi kaçıncı gün başladı ? Ben de ilk kez 14 haziran da ovitrelle iğnesi oldum bugün kontrole gittim yumurta çatlamış dedi doktor geriye beklemek kaldı ☺️

Sinovac ta sıkıntı yokmuş
Inaktif asi olduğu için canim gebelere eski bu sistemde aşılar vuruluyormuş ondan 1 ay isteğe bağlı bence ben korumayacağım zaten olduğu yok 😁🤣 aşı çıksın aradan bari
Benim doktorum ilk 3 ay onermiyoprum dedi bende neyapsam bilemiyorum. Sua asilama bi belli olsun ona gore bir dusunucem🤷‍♀️

Yusra-61 Yusra-61 sana soruu... Ben de artık doktor kontroluyle denemek istiyorum. Direkt kadın doğumcuya mı gidiyorsun sen yoksa infertilite merkezi gibi bir yer mi?

Son düzenleme:
Ne güzel benimki de aman gitme doktora limon ye geçer der öyle şeylere 😂 kendi dedi zaten aşı olmayalım herkes bi vurunsun bakalım yan etki olmazsa bizde olalım dedi olursam ben 3 ay korunurum ne olur ne olmaz diye
Ocak ayından beri yakınlarım oluyor sıkıntı çıkmadı çok şükür bi ablam yeni biontech oldu onda sorun yaşadık bi kac kişi de daha duydum biontech için yan etki ondan onu olmak istemiyorum canim 😍

Ben de son bir kez daha deneyeyim diyorum. Sonra gerekirse aşı olurum. Bir de artık kısırlık tedavisi türü bir şeye başlama zamanım geldi gibi hissediyorum ben ama nerden nasil baslaniyor onu bilemiyorum.

Bu ne güzel bi pik böyleee kalemle çizilmiş gibi 🥰 hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz hem belirgin pik le dr yorumunuda karşılaştırmış oluruz 💜

Ne kadardır istiyordun canım sen
2 aydır😌 ama eşimde hız sorunu var. 500 milyon toplam spermde ileri hız 0. Sonra yıkama yapıp bakmışlar, ileri hız yüzde 20. Bu durumda mucize filan olması gerek. Marjinal bir sperm çıkacak da vay ben giderim yumurtayı bulurum diyecek dee. Mümkün değil gibi pek 🤦🏻‍♀️

X