- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
TABİ ODA OLABİLİR AMA PROWOMEN KULLANIP İLK AYDAN HAMİLE KALAN BAYAĞI KİŞİ DUYDUM FORUMLARDA ..DARISI BİZLERE İNŞALLAH:)Çoğu kişiye yaramış ama 3 aylık kullanım olcak bemce 1 ayda kimseye hic bise yararlı olmaz canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TABİ ODA OLABİLİR AMA PROWOMEN KULLANIP İLK AYDAN HAMİLE KALAN BAYAĞI KİŞİ DUYDUM FORUMLARDA ..DARISI BİZLERE İNŞALLAH:)Çoğu kişiye yaramış ama 3 aylık kullanım olcak bemce 1 ayda kimseye hic bise yararlı olmaz canim
Anladım canım geçmiş olsun iyi bari açıldıysa benim sağ tüp tıkalı Bnde senin gibi bi senedir beklyrmYoktu canım sadece kanallar biraz imceymiş ilaçla genişledi dedi doktor ama normal böyle olması dedi tıkanıklık falan yok
Canım Bnde 3 ay önce 21. Gün yumurtlama gördüm 35. Gün regl olmuştum olablr yaniKızlar 13.test yumurtlama falan dedik ya, değildi sanırım. Çünkü bugün net şekilde yumurtlamayı gördğm5. Yarına pik olur.
21.gün testim şu şekilde c ve t eşit
Tıkalı olan tüplerde açılıyor canım senin açılmadı mı pekiAnladım canım geçmiş olsun iyi bari açıldıysa benim sağ tüp tıkalı Bnde senin gibi bi senedir beklyrm
Temmuz sayfasına koşşşşBen de regl oldum şimdii. Bir dönemin daha sonuna geldik. Testler gelecek aya kaldı
Ay evet ya valla tatilde bi şekilde kafamız rahat oluyor. Denk gelir belli mi olur Bende bi bakiim kız yumurtlama denk geliyor muValla bizim arkadaslarda 3 aylikti cocuklarini kaybettiler dustu yani. Sonra tatildeyken kafa rahatken oldu dedi. Oyuzden bende hernekdar kafaya takmayacagim desemde mutlaka takicam ama belki tatilde kafam daha rahat olur gerci o tarihe mi geliyo ymuurtlama falan hic bilmiyorum
Yaw olsun regl olmakta bişi aynı gün başlıyoruz hadi bakalım temmuz bizim ayımız olsun bari. Bende testlerimi sipariş ettim. Regl bitimi ilk gün başlıcam bu sefer ovulasyonaBen de regl oldum şimdii. Bir dönemin daha sonuna geldik. Testler gelecek aya kaldı
Ayy baktim tam o hafta eger reglimde oynamalar olursa degisebilir tabiki ama suan icin oyle gorunuyorAy evet ya valla tatilde bi şekilde kafamız rahat oluyor. Denk gelir belli mi olur Bende bi bakiim kız yumurtlama denk geliyor mu
Yaa oldn mu walla senden bekliyorsn pozitif.neyse cnm geliyorz arkandanBen de regl oldum şimdii. Bir dönemin daha sonuna geldik. Testler gelecek aya kaldı
Yok canım açılmadı bi kaç ay sonra yeni teknolojiyle çektirmeyi planlıyorum açılması İçinTıkalı olan tüplerde açılıyor canım senin açılmadı mı peki
Valla testleri çok iyi yapmislar canım. O kadar test yapip bari biri pozitif çıksın diye bekledim ama olmadı sonunda regl oldum.Yaa oldn mu walla senden bekliyorsn pozitif.neyse cnm geliyorz arkandan
Evet. Hadi bakalım. Sen koşş seks dediğinde gidip aksiyon alacağım bu ay test yerine seni kullanayım hehheYaw olsun regl olmakta bişi aynı gün başlıyoruz hadi bakalım temmuz bizim ayımız olsun bari. Bende testlerimi sipariş ettim. Regl bitimi ilk gün başlıcam bu sefer ovulasyona
Kanıksadık artıkIyi aksamlar kızlar ben tadilat isleri ile uğraşıyorum biraz buralardan uzaktayım inşallah yeni gebe haberleri vardır darısı bizlere reglin 8.günü yarin ovulasyona baslicam sil bastan tekrar başa sardık
Olmana sevindim valla olamamak çok kötü durum çocuk yoksa kırmızılar gelsin hepBen de regl oldum şimdii. Bir dönemin daha sonuna geldik. Testler gelecek aya kaldı
Esra bu işler böyle canım devam. Sen yap ne olur asla bilinmez tadilat da yap yap bitmedi ne kadar ihtiyacı varmış. Kaynanan nerde aklıma geldi muazzam şeyIyi aksamlar kızlar ben tadilat isleri ile uğraşıyorum biraz buralardan uzaktayım inşallah yeni gebe haberleri vardır darısı bizlere reglin 8.günü yarin ovulasyona baslicam sil bastan tekrar başa sardık
Sen hemen nereye gidiyorsun yaa senin bat ne zaman değerlendirme yapamama kurbanı arkadaşımYaa oldn mu walla senden bekliyorsn pozitif.neyse cnm geliyorz arkandan
Evet canım. Öncelikle biz sağlıklı olalim. Bebik zaten anca o zaman gelirOlmana sevindim valla olamamak çok kötü durum çocuk yoksa kırmızılar gelsin hep