- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
Adet olamiyorumYazı geçirelimde denizlerde çayırlarda çimenlerde hem güzelce kafamızıda dinlemiş oluruz üzülme zamanı gelmemiş demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet olamiyorumYazı geçirelimde denizlerde çayırlarda çimenlerde hem güzelce kafamızıda dinlemiş oluruz üzülme zamanı gelmemiş demek ki
Aman öyle olsun yeterki benim doktorum da bu ay akışına bırak takip etme ovuden sonraki ay gel tekrar başlayalım tedaviye dedi bırakamıyorum akışına falan inşallah güzel haberler alırız en en kusa zamandaBilemedim iyi gelmiş olması lazım diye düşünüyorm sürekli akıntım var doktor senin fizyolojik yapısıyla alakalı dedi orası işliyor sürekli çalışıyor demek gibi dedi bende haklısınız dedim. Ben iki kere yumurtlma gördüm birde adet günü yine pike yakın test oldu yumrtlama oluyormuş bende bilemedim adetim de ondan geçikmiş yumrtlama ağrısı şiddetli oluyor bende bu son aylarda özelikle aşırı oluyor hakkımızda güzel şeyler olması dileğiyle inşallah
Yaa hayırlısı olsun kuzum sağlıkla bir veya iki bebiş önümüzdeki ay çalsın kapını inşallahBiz 1 yıldır istiyoruz canım ama 5 aydır tedavi görüyorum olmadı malesef adet oldum az önce
Yumurtlamadan sonra kaç gün geçtiAdet olamiyorum
1 haziran pik gördüm. Artık adet görmem gerekmiyor muydu yaYumurtlamadan sonra kaç gün geçti
Aman öyle olsun yeterki benim doktorum da bu ay akışına bırak takip etme ovuden sonraki ay gel tekrar başlayalım tedaviye dedi bırakamıyorum akışına falan inşallah güzel haberler alırız en en kusa zamanda
Aynen bikaç gine görürsün ama test yap olmazsa1 haziran pik gördüm. Artık adet görmem gerekmiyor muydu ya
Negatiften baska bişi çıkmıyor ki yiter artııııkkkAynen bikaç gine görürsün ama test yap olmazsa
Sen bi kan testi mi versen acabaAdet olamiyorum
Yaa çıkardı artık idrarda herhalde. BomboşSen bi kan testi mi versen acaba
İlişkiden kaç gün sonra teste pozitif çıkar benim bugün 11. günüm erken değildir dimiYaa çıkardı artık idrarda herhalde. Bomboş
Ne zaman döllendiğini bilemediğim için ben de bunun yanıtını bilmiyorum. En az 13 gün geçti benim üzerinden ama yok adet olamiyorum. Burada insanların adetten 5 gün önce bile hayalet çizgi gördüğünü okuyorum. Senin yumurtlama ne zamandı?İlişkiden kaç gün sonra teste pozitif çıkar benim bugün 11. günüm erken değildir dimi
3 haziran yumurtlama 4 haziran pik 5 haziran yumurtlama 6 haziran çatlama ben 2 haziran 3 haziran ve 5 haziranı değerlendirdim sadece yani en son ilişki 5 haziran sabahı oldu bugünden 11. gün oluyor olsa çıkardı ya dediğin gibi 5 gün öncesinden öğrenen varNe zaman döllendiğini bilemediğim için ben de bunun yanıtını bilmiyorum. En az 13 gün geçti benim üzerinden ama yok adet olamiyorum. Burada insanların adetten 5 gün önce bile hayalet çizgi gördüğünü okuyorum. Senin yumurtlama ne zamandı?
Çekildim canım şubattaCanım sen hsg çekildin mi
Geçmiş olsun canım. Gelecek ay iyi haberler paylaşırız umarım. Ben hala adet olmadım, hamile de değilim
Çok sağol canım Allah hepimize yaşatsın inşallah çok aminYaa hayırlısı olsun kuzum sağlıkla bir veya iki bebiş önümüzdeki ay çalsın kapını inşallah
Olsun. Yine belli olmaz. Senin daha umut var. 2 gün sonra tekrarla testi bence. Asıl sorun bende.... arada bir karnim ağriyor sonra çat kesiliyor. Hamile değilsem ki çok büyük ihtimal değilim, adet gecikmem çok uzamaz umarım. Gebelik yok, bir de üzerine hastalık bişi çıkmaz umarım3 haziran yumurtlama 4 haziran pik 5 haziran yumurtlama 6 haziran çatlama ben 2 haziran 3 haziran ve 5 haziranı değerlendirdim sadece yani en son ilişki 5 haziran sabahı oldu bugünden 11. gün oluyor olsa çıkardı ya dediğin gibi 5 gün öncesinden öğrenen var
Sorun varmıydı pekiÇekildim canım şubatta
Dur kız önce biz birincilere hamile kalalım. 3-0 yaparsan bize ayip olmuyor mu şaka tabi canım. Gönlüne göre versinÇocukların dünyaya gelmesine yazık acı çekecekler diye bakmak çok tuhafıma gitti. Ben hiç o şekilde düşünmedim. Lütfen yargıladıgimı dusunmeyin 3. cocugu istedigim icin biraz da cevap mahiyetinde yaziyorum. Ergenligimde,büyürken okurken cook zorluklar atlattım özellikle sağlık yönünden ama hiç doğmamış olmayı dilemedim. Dünya nüfusu artıyor evet, ama kaynakları tüketmemek bizim elimizde. Dünya doğal bir denge içinde bozan bizleriz malesef. Bu da coklugumuzdan kaynaklanmıyor. Evet 3. çocuktan korkularım var bencillik ediyor muyum korkusu da var. Ama benim endişem çalışma hayatıyla birlikte hepsine yetebilir miyimden kaynaklı. Tek çocuk hiç düşünmedim çünkü kardeşsiz büyütmekte bana haksızlık gibi geliyor. Bu kadar ince düşünerek bizden kötü anneler olmayacağı da bence kesin. Hepimizin gönlüne göre olsun