- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Yok kuzu yapmadım. Kesin negatif çıkacak diyip moralimi bozmak istemiyorum durduk yere. Test aldım geldim geçen gün sürekli erteliyorum.Kuzu sen tekrar test yaptın mı bi
Allah bağışlasın canım. Ne tedavisi gördünüz?Aynen cnm ikinci olacak oğlumda tedavi ile hamile kaldım bu da sanırım tedavi ile olacak ilk gebeliğimde reglimden 2gun önce sol göğüs ucunda ağrı vardı regl günü test yaptım çift çizgi cıkmıştı
Hiç söylemedi. Söylemeye gerek duymayacak kadar küçük demek kiAllah allah kac mm olmus peki?
Bi de bişey tuhafıma gitti geçen aydan beri bekleyen gebelik testlerim bembeyaz ama bu ay yaptığımın ikisi de durdukça garip bi haller oldu@HTCNM ya senin kist regl gecikmesi yapmış mıydı? Geçen ayda kist vardı bi gecikmem olmadı. Bu ay artık gecikmede 6. Gün. İlaç kullandım banyo yaptım bilmem ne gelmiyor.
Valla canım yeni gördüm kusura bakma öncelikle misafir vardı doktorun yumurtlama dediği zamandan saydım henüz hasta olmadım ama teste gördüğüm yumurtlamadan sonra ki 14 günde hasta olcam regl sancım var teste doğru çıktı yaniNeye göre inanmaya başladın canımcımbende şimdi hem doktorla hem test yapıyorm ya o zamana tam karar vericem inanıyor muyum? Bissürü kadın var testle hamiş kalan
Kız bana da oldu bu ay, normalde kuruma çizgisi nedir bilmem, ama bu ay 3 gün geciktim test yaptım kuruyunca böyle sarı gibi bişiler oldu. Başka bir hormondan kaynaklı olabilir belkiBi de bişey tuhafıma gitti geçen aydan beri bekleyen gebelik testlerim bembeyaz ama bu ay yaptığımın ikisi de durdukça garip bi haller olduama yşne de test yapmaya korkuyorum tekrarlayamayacağım sanırım
Canım benim de test çekmecede duruyodu senin üstteki test gibi sararma vardi bugun attim cope bilseydim fotograflardimBi de bişey tuhafıma gitti geçen aydan beri bekleyen gebelik testlerim bembeyaz ama bu ay yaptığımın ikisi de durdukça garip bi haller olduama yşne de test yapmaya korkuyorum tekrarlayamayacağım sanırım
Valla bilemedim kuzum testlerimi atmam ben genelde hiç sarardıklarını görmemiştim ilk defa böylelerCanım benim de test çekmecede duruyodu senin üstteki test gibi sararma vardi bugun attim cope bilseydim fotograflardim
Haziran anomalisi mi diyorsun kuzu her şey bu ay çok farklıKız bana da oldu bu ay, normalde kuruma çizgisi nedir bilmem, ama bu ay 3 gün geciktim test yaptım kuruyunca böyle sarı gibi bişiler oldu. Başka bir hormondan kaynaklı olabilir belki
Bu konuda ben bir numarayım. Her ay çok güzel kuruma çizgisi çıkarıyorum. Resmen heyecani kaybetmemek içinValla bilemedim kuzum testlerimi atmam ben genelde hiç sarardıklarını görmemiştim ilk defa böyleler
Sen bunlari neden sakliyorsun acabaBi de bişey tuhafıma gitti geçen aydan beri bekleyen gebelik testlerim bembeyaz ama bu ay yaptığımın ikisi de durdukça garip bi haller olduama yşne de test yapmaya korkuyorum tekrarlayamayacağım sanırım
Hatıra saklamaca diyosunValla bilemedim kuzum testlerimi atmam ben genelde hiç sarardıklarını görmemiştim ilk defa böyleler
Amin cnm famera klomen progestan tedavi gördüm 3 ayda hamile kaldım haziran sonu gidip tekrar tedavi gorecem haziran 17 eşim sperm testi vercek sonucu alınca hemen doktora gidecem oğluma doğum yaptıktan sonra hiç korunmadik ama hamile kalmak içinde dikkat etmedik 5 aydir filan dikkat ediyoruz ama olmadıAllah bağışlasın canım. Ne tedavisi gördünüz?
Famere kullandım 1 defa sonrada klomen progestan kullandım 3. Ayda hamile kaldım cnm bu sefer yine doktor yolu gözüktü bana hayırlısı olsunNasil bir tedavi canim
Anladim canımFamere kullandım 1 defa sonrada klomen progestan kullandım 3. Ayda hamile kaldım cnm bu sefer yine doktor yolu gözüktü bana hayırlısı olsun
Ben kuruma çizgisini bile göremedimBu konuda ben bir numarayım. Her ay çok güzel kuruma çizgisi çıkarıyorum. Resmen heyecani kaybetmemek için
Bakalım canım ya inşallahCanım bn testlere inanmaya başladım valla artık teste göre hareket etmek mantıklı belki yarın olur yumurtlama
Biraz beklemen gerekiyor belkiBen kuruma çizgisini bile göremedim
Olabilir neyse 3 5 gün bekleyim belki olurBiraz beklemen gerekiyor belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?