- 7 Kasım 2014
- 6.967
- 10.830
- 448
Oyyyyyy 10 tane bebeğe 10 tane bakıcı lazım. Ev birden 22 kişi oluyor aman AllahımBiz hala bekleyek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyyyyy 10 tane bebeğe 10 tane bakıcı lazım. Ev birden 22 kişi oluyor aman AllahımBiz hala bekleyek
Tabiki inşallah değerin katlanır güzel haberini duyarız burdan bende geçen ay HSG çekindim bakalım şu an âdetim bu ay tutar inşallahTeşekkür ederim değer yüksek değil takip edicez ama gebelik var dedi doktor inşallah devam eder sağlıkla
Ovülasyon testinde yumurtlama ve çatlama görünce üst üste değerlendirdik ama onun dışında gün aşırı. Ovü testini bırakmıştım ben ama doktorum iki yumurta görmüştü ultrosonda. O yüzden bir tanesi geç oluşup geç döllenme olmuş olabilir diyor. Düzenli olarak gün ayrımı yapmadan gün aşırı ilişki olması en güzeli anladığım kadarıyla. Bende ters rahim var o yüzden ona uygun pozisyonu yaptık bu ay değerlerimizde sıkıntı yoktu ama bir önceki aydan farklı olarak eşim çiğ kabak çekirdeği yedi, birlikte arı sütü bal polen propolis kullandık. Ben kuru incir ve avokado yemeye dikkat ettim. Bir de ben rahim filmi çektirdim geçen ay film çok net değildi ama tüplerin tıkalı tüp bebek dışı hamile kalman mümkün değil dedi doktor. Film mi işe yaradı noldu ben de anlamadım. Zor bir ay geçirmiştim dua ederseniz çok mutlu olurum inşallah değerlerim güzel artar
Allah bekleyen isteyen herkese nasip eder
Ay ben bu topikten kopamadım sizi okuyorum :) inşallah olur heyecanla okuyorum herkesi :)Lh testi yapmisim yanlişlikla canım yaa keşke hcg olsaysı erken gebelik pozitif görünüyor ama o da çook saat sonra çıktı kuruma çizgisi olsa gerek
Dr kerem bey e gidiyorum gayet samimi ve iyi bir doktor normal aşılama 2,500 TL artı çipli aşılama 1,800 TL eşimde morfoloji bozukluğu var ondan çipli yaptırıcazİrenbe den memnunmsunuz asilama orda mi olcak sartlar ve fiyat nedir acaba
Çipli ilkdefa duydum canim inşallah tutar 2500 artı 1800 tl ozaman ben 1 yıl bekleyip aşılama denemek istiyorum şimdiden iyi yerleri araştırıyorumDr kerem bey e gidiyorum gayet samimi ve iyi bir doktor normal aşılama 2,500 TL artı çipli aşılama 1,800 TL eşimde morfoloji bozukluğu var ondan çipli yaptırıcaz
Bu topiktan kimse çıkmıyo kaldık mayısta grubundaAy ben bu topikten kopamadım sizi okuyorum :) inşallah olur heyecanla okuyorum herkesi :)
Benim 2 yıl oldu o yüzden deneyelim dedik ama bugün test yapmıştım adetime 4 gün var 5. Dk fan sonra hayalet bir çizgi vermiş yarın tekrar yapıcam inşallah aşılamaya gerek kalmazÇipli ilkdefa duydum canim inşallah tutar 2500 artı 1800 tl ozaman ben 1 yıl bekleyip aşılama denemek istiyorum şimdiden iyi yerleri araştırıyorum
Birinin laneti tuttu bize ama hayırlısı Yusra-61 yeni Topic aç gız komple oraya taşınalım. Hem taşınırken hamile kalan çok, biz de böyle taşınalım. Taşınırken hamile kaldık deriz ahahaBu topiktan kimse çıkmıyo kaldık mayısta grubunda
Valla ya hemen oraya taşınırız uğurlu gelir belki bizeBirinin laneti tuttu bize ama hayırlısı Yusra-61 yeni Topic aç gız komple oraya taşınalım. Hem taşınırken hamile kalan çok, biz de böyle taşınalım. Taşınırken hamile kaldık deriz ahaha
Inşallah hamilelik vardır zahmetsiz şekilde kendiliğinden rabbim nasip ederBenim 2 yıl oldu o yüzden deneyelim dedik ama bugün test yapmıştım adetime 4 gün var 5. Dk fan sonra hayalet bir çizgi vermiş yarın tekrar yapıcam inşallah aşılamaya gerek kalmaz
aminInşallah hamilelik vardır zahmetsiz şekilde kendiliğinden rabbim nasip eder
Canım kaset test mi yaptın erken gebelik testi mi? Benim erken gebelik testi hayalet çizgi vermişti ama sonra yaptığım testlerde bi ışık yokBenim 2 yıl oldu o yüzden deneyelim dedik ama bugün test yapmıştım adetime 4 gün var 5. Dk fan sonra hayalet bir çizgi vermiş yarın tekrar yapıcam inşallah aşılamaya gerek kalmaz
Kaset testCanım kaset test mi yaptın erken gebelik testi mi? Benim erken gebelik testi hayalet çizgi vermişti ama sonra yaptığım testlerde bi ışık yok
Senden mesaj gelince mutlu oldum nasil gidiyor annelik? Nasıl hissediyorsun?Ay ben bu topikten kopamadım sizi okuyorum :) inşallah olur heyecanla okuyorum herkesi :)
AA evet canım valla hayalet var görünüyor valla yarın bi daha bak Bat gününe kadar kontrol etmiş olursun kan testine gitmeyeceksen. Benimde bat 15 haziran. Bekliyorum bakalım.. Allah hayırlısını nasip etsin canım hepimizeKaset test
Ters rahme uygun pozisyon nasıl oluyor? Bana da yıllar önce özel bir doktor ters rahme sahipsin ama önemli bişey değil vücudunun yapısı bu demişti hiç merak edip araştırmadımTeşekkür ederim değer yüksek değil takip edicez ama gebelik var dedi doktor inşallah devam eder sağlıkla
Ovülasyon testinde yumurtlama ve çatlama görünce üst üste değerlendirdik ama onun dışında gün aşırı. Ovü testini bırakmıştım ben ama doktorum iki yumurta görmüştü ultrosonda. O yüzden bir tanesi geç oluşup geç döllenme olmuş olabilir diyor. Düzenli olarak gün ayrımı yapmadan gün aşırı ilişki olması en güzeli anladığım kadarıyla. Bende ters rahim var o yüzden ona uygun pozisyonu yaptık bu ay değerlerimizde sıkıntı yoktu ama bir önceki aydan farklı olarak eşim çiğ kabak çekirdeği yedi, birlikte arı sütü bal polen propolis kullandık. Ben kuru incir ve avokado yemeye dikkat ettim. Bir de ben rahim filmi çektirdim geçen ay film çok net değildi ama tüplerin tıkalı tüp bebek dışı hamile kalman mümkün değil dedi doktor. Film mi işe yaradı noldu ben de anlamadım. Zor bir ay geçirmiştim dua ederseniz çok mutlu olurum inşallah değerlerim güzel artar
Allah bekleyen isteyen herkese nasip eder
Ayy bence varKaset test
Kız sen yaptın mı yeni testAyy bence var
Normalde bat 13 Haziran düzenleyici kullandım folik asit vitaminler kullandım bu ay aşılama öncesi hala kullanıyorum adet olacakmışım gibi hissetmiyorum acaba ilaçların faydasımı olduAA evet canım valla hayalet var görünüyor valla yarın bi daha bak Bat gününe kadar kontrol etmiş olursun kan testine gitmeyeceksen. Benimde bat 15 haziran. Bekliyorum bakalım.. Allah hayırlısını nasip etsin canım hepimize
İnşallah kuruma çizgisi değildirAyy bence var