Bende şok oldum canım dmekki test bozuktu yanılttı biziAaaa nasıl ya ama çizgi vardı
Canım bi kac güne pik olabilir daha birşey yok gibi ama güzel koyu cikmisKızlar 3 gündür telefonum bozuktu giremedim. Adetim dün bitti bugün ovulasyon testine başladım bakar mısınız çok koyu çıktıMargee Maviesra Selizay @Gizemsu07 Yusra-61 @Yoncamirr M mavili_yeshll
Hayırlısı olsun ama bn baya baya gebelik haberi bekleyince şaşırdım inşallah önümüzdeki aya olur cnm bu ay tekrar kullanmayı düşünüyomusun ilacıBende şok oldum canım dmekki test bozuktu yanılttı biziHayırlısı olsun
Yok kiz sans olack insan da kadin sansli balli kaymakli onune dusuo isteBiz de şeyma kadar kendimize baksak, kendimizi sevsek, hatta kendimize aşık olsak, stresten uzak, huzur dolu yaşasak muhtemelen bizim de hemen çocuğumuz olur
Yaa saglkolsn cnm. İnsallh bu ay tutarKızlar sonuç çıktı negatif maalesefinşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız
Aynen koyu cikmis erken yumurtlama oldu.demekki.Kızlar 3 gündür telefonum bozuktu giremedim. Adetim dün bitti bugün ovulasyon testine başladım bakar mısınız çok koyu çıktıMargee Maviesra Selizay @Gizemsu07 Yusra-61 @Yoncamirr M mavili_yeshll
Reglin iki yada üçüncü günü doktora gidip doktorun yönlendirmesiyle göre hareket edecem canım büyük ihtimalle tekrar verecek klomeni bu ay da denerim sonra ara veririm bir ay diye düşünüyorumHayırlısı olsun ama bn baya baya gebelik haberi bekleyince şaşırdım inşallah önümüzdeki aya olur cnm bu ay tekrar kullanmayı düşünüyomusun ilacı
Negatif canımBence de başlayayım bu ay erken yumurtlama görebilirim. Senin sonucun ne oldu?
Olmadı izmirden el ele tutuşup ona giderizOf ofmoralim bozuluyor vala canim
Olur valla haha benim bi ayak istanbulda zatenOlmadı izmirden el ele tutuşup ona gideriz
Silik bile çizgi görmek insana umut veriyor önümüzdeki aya kısmet canim insalah hamile haberlerin gelirBende şok oldum canım dmekki test bozuktu yanılttı biziHayırlısı olsun
Hiç sıkma canını bu ayı daha güzel sakin ve stressiz geçirmeye çalışalım.Negatif canım
Yumurtlama değil aslında ama yine de baya koyu birkaç güne pil olur siye düşünüyorum. Bakalım herşeyin hayırlısıAynen koyu cikmis erken yumurtlama oldu.demekki.
Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay olurReglin iki yada üçüncü günü doktora gidip doktorun yönlendirmesiyle göre hareket edecem canım büyük ihtimalle tekrar verecek klomeni bu ay da denerim sonra ara veririm bir ay diye düşünüyorum
Hangi markayla yapmıştınBende şok oldum canım dmekki test bozuktu yanılttı biziHayırlısı olsun
Yumrtlamaya var ama şu da var testini çok kurumadan atarsan iyi olur bunlarda kuruyunca buradan sağlıklı cvp olmuyor. Dahalık var gibi pik olmasına koyuluk baya çıkmış belki erken yumrtlayabilrsin yaani.Kızlar 3 gündür telefonum bozuktu giremedim. Adetim dün bitti bugün ovulasyon testine başladım bakar mısınız çok koyu çıktıMargee Maviesra Selizay @Gizemsu07 Yusra-61 @Yoncamirr M mavili_yeshll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?