- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
Ewet istanbul olduğu için gelemem dedim bendeBanada yazdı ya sayo ve harekette sıkıntı var araştıralım demiş ama istanbulda kendisi nasıl gidicez şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewet istanbul olduğu için gelemem dedim bendeBanada yazdı ya sayo ve harekette sıkıntı var araştıralım demiş ama istanbulda kendisi nasıl gidicez şimdi
Kızlar sonuç çıktı negatif maalesef inşallah sizler güzel sonuçlar alırsınızGünaydınn kızlar iğnemin 14.günü testim böyle hemen ikinci çizgiyi silik bi şekilde gördüm bat 5 haziran. Ne dersiniz var mı sizce çizgi yoksa ben çok olsun istediğim için mi görüyorum
Morfoloji ve hareket düşük yazmış kuzumSana ne dedi canim Margee
Bu ay adete kadar yapıcam elimde çok var en azından 1 ay görmüş olurum ama önümüzdeki ay yapmıcam strese sokuyo beni oldu mu çatladı mı koyulaşmı kaçırdım mı iyice gerildimOvülasyon testine devam ediyormusunuz bıraktınız mı
Aaaa nasıl ya ama çizgi vardıKızlar sonuç çıktı negatif maalesef inşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız
Kaç günde regl oluyorsun cnm ama sanki yumurtlama değil bu henüzKızlar 3 gündür telefonum bozuktu giremedim. Adetim dün bitti bugün ovulasyon testine başladım bakar mısınız çok koyu çıktı Margee Maviesra Selizay MaviliGizem Yusra-61 Y Yoncamirr M mavili_yeshll
Bugünden başla günaşırı yapmayaKızlar 3 gündür telefonum bozuktu giremedim. Adetim dün bitti bugün ovulasyon testine başladım bakar mısınız çok koyu çıktı Margee Maviesra Selizay MaviliGizem Yusra-61 Y Yoncamirr M mavili_yeshll
33 günde bir oluyorum tabii bu 33 günün içinde 5-6 gün regl süreci de varKaç günde regl oluyorsun cnm ama sanki yumurtlama değil bu henüz
Benimde ertesi gün hemen koyu çıkmaya başladı hala aynı koyulukta ben güvenmiyorum testlere kuzum sen vücudunu takip et akıntına falan bak benceKızlar 3 gündür telefonum bozuktu giremedim. Adetim dün bitti bugün ovulasyon testine başladım bakar mısınız çok koyu çıktı Margee Maviesra Selizay MaviliGizem Yusra-61 Y Yoncamirr M mavili_yeshll
Akıntıyla olmuyor ya benim normalde de fazlaca akıntım olduğu için ayırt edemiyorumBenimde ertesi gün hemen koyu çıkmaya başladı hala aynı koyulukta ben güvenmiyorum testlere kuzum sen vücudunu takip et akıntına falan bak bence
Bence de başlayayım bu ay erken yumurtlama görebilirim. Senin sonucun ne oldu?Bugünden başla günaşırı yapmaya
Canım o zamn daha var yumurtlamaya eğer düzenliyse 12. Gün felan devam et teste boşa gitmesin ama içim rahat etsin dersen devam et33 günde bir oluyorum tabii bu 33 günün içinde 5-6 gün regl süreci de var
Ben hemen yapmaya başlıyorum ya içim rahat ediyor böyle geçen ay Ereğli’n ilk gününü 1 sayarsam 18.gün yumurtlama gördümCanım o zamn daha var yumurtlamaya eğer düzenliyse 12. Gün felan devam et teste boşa gitmesin ama içim rahat etsin dersen devam et
O zaman günaşırı değerlendirmelere başla kaçırmamış olursunAkıntıyla olmuyor ya benim normalde de fazlaca akıntım olduğu için ayırt edemiyorum
Normal o zamn test doğru gösteriyo demek kiBen hemen yapmaya başlıyorum ya içim rahat ediyor böyle geçen ay Ereğli’n ilk gününü 1 sayarsam 18.gün yumurtlama gördüm
Reelimin 1.günümden beri Aslan pençesi içiyorum bence onunla etkisiyle hemen koyu çıkmış olabilir çünkü önceki atlar çok daha silik başlıyordu hepO zaman günaşırı değerlendirmelere başla kaçırmamış olursun
Hihihi aynı ben. Bu siteyi çok seviyorum. Ne zaman başıma bir şey gelse bakiyorum bir başkası daha :) benim de bu ay böyle oldu.Kızlar 3 gündür telefonum bozuktu giremedim. Adetim dün bitti bugün ovulasyon testine başladım bakar mısınız çok koyu çıktı Margee Maviesra Selizay MaviliGizem Yusra-61 Y Yoncamirr M mavili_yeshll
Ben hiç bilmiyorum kuzum ya yanlış bilgilendirmek istemem. İnşallah hayırlı sonuçlar olur@yusra3 canim sana işim düştü ya spremden anlayan arkadaşı etiketlermisin balık hafızalı ben unuttum yine testleri atıyorum kızlar 20 milyon sperm olan mart 15 e ait 30 milyon sperme ait test bugünün testi biraz bazı şeyler yüksek bakarmısınız anlarsanız sizde Selizay MaviliGizem Margee A R Y A M mavili_yeshll
Of of moralim bozuluyor vala canimMorfoloji ve hareket düşük yazmış kuzum