- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kasık ağrım oldugu gün sabah akşam yaptım cnm sende bir oyle dene bugün geçtiyse de yarın testinde dene su anda testinde pik yok dünkü testinde böyle silikmiydiKızlar cevap alamadım ama
Canım resmi göremedim güneş var dışardayım ama kaçıncı gündesin akintin varmiKızlar merhaba Ovülasyon testim böyle çıktı ama inanılmaz kasık ağrım var her yumurtlama günümde böyle olurdu bu sefer böyle çıktı bu normal mi
Eki Görüntüle 2862745
Kızzz ben bildiğin adet oldum ama ovü testim hep koyu olunca bugün gebelik testi yaptım grupça kafayı yedikKızlar ben test bağimlisi oldum. Gebelik olsun ovulasyon olsun. Ne bulsam bir işeme geliyor. Normal mi
Ovulasyon takibi yapamıyorum. Çünkü esimin mesleği gereği çoğunlukla evde yok. 15, 16, 17 mayısta 26, 27 mayısta oldu ilişkiBelli olmaz ki belki geç döllenme olmuştur inşallah vardır olmanız gereken adet tarihinizden kaç gün önce ilişkiniz oldu.
Dimi yani hele bir sira neyin bilsinler hemencecik olur muBiz çıkalım öyle gelsinler hahahaha
Adsız gebelik testi bağimliları grubu olarak terapi görmemiz gerekKızzz ben bildiğin adet oldum ama ovü testim hep koyu olunca bugün gebelik testi yaptım grupça kafayı yedik
Lütfen böyle yapma, rahatlama egzersizleri yap. Biraz kendini rahatlat. Iliskiyi sadece çocuk için yapıyor olunca işler ikiniz icin de zorlaşır. Hayıt tohumu bayanlar icin kolaylaştırıcı etkiye sahip. Deneyebilirsin. Ama çocuk olmasa da eşler iyki varlar, çocukta bu birlikteliğin meyvesi. Bunu görev olmaktan çıkartabilirsin. Sadece bunu nasıl başarabileceğini bulmalısın.Bende zaten kuruluk problemi var zaten olmuyo bebek artık ilişkiye bile giremiyoruz o kadar moralim bozuk ki bugün dışarıya çıkacaktık ama ben yataktan az önce çıktım. Gerçekten Allah çocuk isteyen herkese sabır güç versin
Haklısın toparlanmam lazım bugün o kadar keyifsizim ki eşim işe bile gitmedi sanırım çok yoruldum . Hayıt tohumunu araştırıyım teşekkür ederimLütfen böyle yapma, rahatlama egzersizleri yap. Biraz kendini rahatlat. Iliskiyi sadece çocuk için yapıyor olunca işler ikiniz icin de zorlaşır. Hayıt tohumu bayanlar icin kolaylaştırıcı etkiye sahip. Deneyebilirsin. Ama çocuk olmasa da eşler iyki varlar, çocukta bu birlikteliğin meyvesi. Bunu görev olmaktan çıkartabilirsin. Sadece bunu nasıl başarabileceğini bulmalısın.
Bence bu işi problem haline getirmek ve negatif duygulara kapılmak hiç doğru değil. Sevişmek normalde eğlenceli bir şey ama görev diye başlayınca kadın da erkek de moda zor giriyor. Ben nedense doğal yoldan bebek sahip olamayacağima inanmaya başladım ama sonucta yumurta var sperm var. Tüp bebek kesin olur diyorum. Denemelerin biraz eğlencesini çıkarmak lazım. Baktık gerçekten olmuyor başka çaresine bakarız yaw. Olur yani bir şekildeBende zaten kuruluk problemi var zaten olmuyo bebek artık ilişkiye bile giremiyoruz o kadar moralim bozuk ki bugün dışarıya çıkacaktık ama ben yataktan az önce çıktım. Gerçekten Allah çocuk isteyen herkese sabır güç versin
bide spor yapıyor biz yumurtlamadan sonra yerimizden kalkmıyoruzŞeyma subaşı bile üç aylık hamileymiş. Adamla 3 aydır beraber zaten. Demek ki ilk aydan hamile kaldı. Gözyaşım pıt.
Sporla ürüyordur belkibide spor yapıyor biz yumurtlamadan sonra yerimizden kalkmıyoruz
Temmuz’da spora başlıcam bakalım öyle oluyor muSporla ürüyordur belki
Aklımdan hiç çıkaramıyorum ki eşim daha rahat daha tedavilere başlamadık sen şimdiden böyle stres yapıyosan olmaz zaten diyo . Ama artık düşünmemeye çalışıcam hatta önümüzdeki ay ovü takibi bile yapmıcam. Boyum 174 46 kiloya düştüm artık sağlığımdan da olmak istemiyorumBence bu işi problem haline getirmek ve negatif duygulara kapılmak hiç doğru değil. Sevişmek normalde eğlenceli bir şey ama görev diye başlayınca kadın da erkek de moda zor giriyor. Ben nedense doğal yoldan bebek sahip olamayacağima inanmaya başladım ama sonucta yumurta var sperm var. Tüp bebek kesin olur diyorum. Denemelerin biraz eğlencesini çıkarmak lazım. Baktık gerçekten olmuyor başka çaresine bakarız yaw. Olur yani bir şekilde
Hayırlısı olsun inşallahOvulasyon takibi yapamıyorum. Çünkü esimin mesleği gereği çoğunlukla evde yok. 15, 16, 17 mayısta 26, 27 mayısta oldu ilişki
110 -130 ₺ arasıKızlar özel hastanede sperm testi yaptıran var mı? Fiyatlar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim
Çok iyi fiyatmış az önce bana 250 dediler110 -130 ₺ arası