- 6 Şubat 2021
- 6.047
- 5.863
- 148
Benim gecen ay 12. gun bu ayda 14 15 de kizardiCanım regl 4 gün sürüyor işte 8 inde başladım hani görsem pik olayını diycem tamam doğru yapıyorum ama hiç mi kizarmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gecen ay 12. gun bu ayda 14 15 de kizardiCanım regl 4 gün sürüyor işte 8 inde başladım hani görsem pik olayını diycem tamam doğru yapıyorum ama hiç mi kizarmaz
Prof.dr Ege can serefoğlu saolsun cevaplıyor mesajları çok iyiBen de istiyorum doktor adını farklı görüş iyidir
Çok teşekkür ederim balımProf.dr Ege can serefoğlu saolsun cevaplıyor mesajları çok iyi
İnşallah güzel haberler alırsın kuzumAy yazayım hemen canim aldım doktor adını çok saol kendi doktorumuz ve o ne dicek bakalim
Rica ederim kuzumÇok teşekkür ederim balım
Cnm kurluk problemin varsa o pozisyonu deneme agrin cok olur. İsi iskenceye cevrmeye gerek yokm ben ilk oglanda doggy moggy yapmadim yanim iliskiden sonra ayaklarini yukari kaldir eger mesele spermlerin disari cikmamasiysaBende zaten kuruluk problemi var zaten olmuyo bebek artık ilişkiye bile giremiyoruz o kadar moralim bozuk ki bugün dışarıya çıkacaktık ama ben yataktan az önce çıktım. Gerçekten Allah çocuk isteyen herkese sabır güç versin
Gerçekten işkence eşimde varikosel var bide ileri hareketi 0 o yüzden doggy dedilerCnm kurluk problemin varsa o pozisyonu deneme agrin cok olur. İsi iskenceye cevrmeye gerek yokm ben ilk oglanda doggy moggy yapmadim yanim iliskiden sonra ayaklarini yukari kaldir eger mesele spermlerin disari cikmamasiysa
Yani cnm tabi ne gerekiyorsa onu yapmak istiyor insan en kotu asilama falan yaparsin. İliski sonuc vermezse.Gerçekten işkence eşimde varikosel var bide ileri hareketi 0 o yüzden doggy dediler
Aminnn Hep beraber canim bu yolda çok kalabalığızİnşallah güzel haberler alırsın kuzum
Ya valla birer birer elensek bariAminnn Hep beraber canim bu yolda çok kalabalığız
Bu arkadaşı D didamangisa diyorsun galiba canım@yusra3 canim sana işim düştü ya spremden anlayan arkadaşı etiketlermisin balık hafızalı ben unuttum yine testleri atıyorum kızlar 20 milyon sperm olan mart 15 e ait 30 milyon sperme ait test bugünün testi biraz bazı şeyler yüksek bakarmısınız anlarsanız sizde @Selizay @Gizemsu07 Margee @asicadi44 M mavili_yeshll
Evet canim eski konuşmalardan buldum etiketledim çok saol vala güzel yorumluyor arkadaş görür insalahBu arkadaşı D didamangisa diyorsun galiba canım
İnşAllah canım. Bende pek anlamıyorum erkek işlerinden fazla. Anlayan anlatması iyi oluyorEvet canim eski konuşmalardan buldum etiketledim çok saol vala güzel yorumluyor arkadaş görür insalah
Ya sabir grup elenmek bir kenara cogaliyorz kullerimzedenYa valla birer birer elensek bari
Ya sabir grup elenmek bir kenara cogaliyorz kullerimzeden
Biz çıkalım öyle gelsinler hahahahaYa sabir grup elenmek bir kenara cogaliyorz kullerimzeden
Kızlar cevap alamadım amaKızlar merhaba Ovülasyon testim böyle çıktı ama inanılmaz kasık ağrım var her yumurtlama günümde böyle olurdu bu sefer böyle çıktı bu normal mi
Eki Görüntüle 2862745
En yakın zamanda inşallahYok canım geçen ay denedim dogy ve ovu testi ile ama catlama degerlendiremedim ozaman simdi bu ay dogy gene denedik bat 7 haziran gibi gozukuyor bakalim esim de sperm sorunu vardı bugün test yaptırdık sonuçlar yükselişe geçmiş inşallah olumlu sonuçları alırız en yakın zamanda
Ben bu ay başladım ovü testine ve bana güvenilir gelmedi eğer yumurtlama belirtin varsa değerlendir testte pik olmasını bekleme idrarın seyrelmemiştir içtiğin bişey etkilemiştir ve pik olmamıştır belkiKızlar cevap alamadım ama
Belli olmaz ki belki geç döllenme olmuştur inşallah vardır olmanız gereken adet tarihinizden kaç gün önce ilişkiniz oldu.Hiç bir fikrim yok. Ama sanmam. Çünkü 6.Gün de idrar testi yaptım negatifti. Bugün 8.Gün hala olmadim