Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

menac

Allah'ım sen koru!!!
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
2.216
75
Tedaviye başlayacak bayanlar gelin umutla, neşeyle başlayalım...
Deneyimlermizi paylaşalım, pozitifi yakalama şansımızı arttıralım :)
:nazar:MAYIS AYINDA TÜPBEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR:nazar:
SIRA-İSİMYAŞNEDENKAÇINCI DENEMEMERKEZDURUM
1-menac32pko3.denemebahçeci fulya bebişleri sağlıkla doğdu:KK49::nazar::emir_bebek: ikizlerin ikisi de erkek:KK55::KK55:
2-nesli83302.denemeBahçeci hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
3-flzask200328azospermi3.denemeBahçeci umut bebişi sağlıkla doğdu:KK49::nazar::emir_bebek: kızı oldu :119:
4-ozmofilik26azospermi1.denemeantalya tüp bebek bebekleri sağlıkla doğdu: ikizlerin biri erkek:KK55:diğeri kız :119:
5-connet30sebepsiz1.denemeMemorial Şişli negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
6-jelybonsdf24çikolata kisti1.denemegenartbebişleri sağlıkla doğdu:KK49::nazar::emir_bebek: iki oğlu oldu:KK55::KK55:
7-UcanFasulye28pko-varikosel1.denemeacıbademnegatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursunikinci denemesinde hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
8-feryal3738tubal faktör6.denemebursa uludag universitesi bebişi sağlıkla doğdu:KK49::nazar::emir_bebek: kızı oldu :119:
9-tubisch_tubisch26pko5.deneme malesef bebeğini kaybetti, Allah sabır versin, evlatla müjdelesin :KK49:
10-poff27pkos2.denemeacıbadem kadıköy tp bebek için beklerken kendiliğinden hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
11-bilgen520832pkos2.denemeAnadolu sağlık merkezi/Gebze mayıs başı tüp bebek negatif, haziran başı kendiliğinden hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
12-ilayda25539tüpler tıkalı4.denemeumut tüp bebeknegatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
13-MAKAY33 çikolata kisti rezerv azlığı yapışıklık3.deneme negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
14-nil847427oligospermi-troid3.denemefrankfurt negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
15-naz03431morfoloji 01.denemeistanbul tüp bebek tp bebek için beklerken kendiliğinden hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek: kızı olacak :119:
16-güngör51kayseri acıbadem tüp bebek negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
17-jasmin4025sperm hareketsizliği1.denemeAntalya tüp bebek mayısta negatif- ağostostaki dondurulmuş denemesinde hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
18-orkide231morfoloji/pko1.denemeEurofertil altunizade oğlu kucağında:KK49::nazar::emir_bebek: ikizlerin biri erkek:KK55:diğeri kız :119:
19-yekzeban26sperm değerleri1.denemedoç.dr murat arslanhamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
20-asil_3825sebepsiz infertilite2.denemekayseri tüp bebek negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
21-ceyda8429sebepsiz1.denememedicana malesef bebeğini kaybetti, Allah sabır versin, evlatla müjdelesin :KK49:
22-sarliva22azospermi1.denemeBrüksel tüp bebek negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
23-pembbe31bilinmeyen infertilite2.denemebahçecide fulya negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
24-asyahayat29sebepsiz infertilite1.denemebursa jinemed hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
25-karamm negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursunsonraki denemesinde hamileeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
26-kartela31sperm hareketsizliği1.denemeanatolia tüp bebekhamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
27-PKO22pko3.DenemeBAŞKENT ÜNİ.negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
28-mysnowgrain24sebepsiz interflite1.denemeacıbadem ankarabebişleri doğdu:KK49::nazar::emir_bebek: iki kızı oldu :119: :119:
29-pink4229pkos1.deneme hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
30-gülyüzlüm_0726sperm yetersizliği ve hareketsizliği1.denemeantalya tüp bebekmalesef kimyasal gebelik, Allah sabır versin, evlatla müjdelesin :emir_bebek:
31-izmirimizmir31sebepsiz infertilite1.denemefertijin negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
32-BUSEDEN1.deneme sağlık nedenleriyle tedavisini erteledi
33-yellgreen28azospermi2.denemegayrettepe florance nightingale hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
34-ayad27rezerv azlığı1.denembrüksel tüp bebek hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
35-S_AKGUN1982 hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
36-minesi24gen arthamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
37-umutdoluyuzz29erkek faktörü2.denemebursa arthamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek: oğlu olacakk:KK55:
38-sünger5332sperm azlığı hareketsizliğifertijin negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
39-zezaim28sebepsiz1.denemekalamış tüp bebek merkezi negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
40-fatos535332tek tüp kapalı2.denemeeurofertil negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun duyduğumuza göre sonraki denemesinde hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
41-my_little_cookies_wait35rezerv azlığı1.denemeçapa negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
42-biricikoo 25sperm morfolojisi2.denemememorial negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
43-laves78344.denemebursa Acıbadem hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
44-mavera1928erkek faktörü1.denememaslak acıbadem hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
45-nrglylmz31sebepsiz infertilite tanım ayrıca hipoglisemi(inisülin direnci)1.deneme erdem hastahanesi negatif2.deneme kadıköy acıbadem tayfun bağış pozitif mayısta negatif- temmuz denemesinde hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
46-seyma_8187 26varikosel-morfoloji1.denemebahçeci umuthamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
47-deryapp32rezerv azlığı1.denemeankara gürgan kliniknegatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
48-taciturnful21pko1.denemeİzmirde smyrna tup bebek merkezıhamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
49-gok_ser35sebepsiz1.denemebahçeci umut hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
50-limonportakal34sperm morfolojisi1.denemeadana hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek: kızı olacak :119:
51-meriC0324sebepsiz2.denemeizmir syrnanegatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
52-igdecicegi39sebepsiz1.denemeeurofertil Altunizade hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
53-oz_me27sebepsiz1.denemetürk kızılay derneği4 haziran test tarihi
54-manolyam2928pko3.denemehamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
55-kelebek8628yumurta rezervi azligi2.deneme negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursunöğrendim ki 3.denemesinde hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
56-zeris31varikosel-azospermi6.denem negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
57-ARES_ARES22morfolojive sperm azlığı2.denemeistanbul tüp bebek negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
58-zreine30endometriozis1.denemebahçeci fulyabebeği doğdu:KK49::nazar::emir_bebek: kızı oldu :119:
59-duygu486624erkek faktörü1.denemememorialnegatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
60-aksis30endometriozis1.denemeerzurum şifa malesef bebeğini kaybetti, Allah sabır versin, evlatla müjdelesin :KK49:
61-balbademim35sperm morfolojisi2.denememedical park hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
62-ay_sum28hipo hipo1.denemeege üniversitesi11 hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
63-mirjam30endometriozis2.denemeisala klinik hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
64-tombiş1135sebepsiz2.denemebursa jinemed hamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
65-velocilaptor29rezerv azlığı1.denemebahçeci fulya negatif-Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
66-reyhangoksel32pko1.denemeeurofertil altunizadehamileeeeeeeee:KK49::nazar::emir_bebek:
67-toni4.denemebebekleri doğdu:KK49::nazar::emir_bebek: ikizlerin ikisi de erkek:KK55::KK55:
z

[/TD]

[/TR]

[/TR]

[
[/TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
Tedaviye başlayacak bayanlar gelin umutla, neşeyle başlayalım...
Deneyimlermizi paylaşalım, beslenme , sağlık, spor ve psikolojiyi hazırlayacak aktivitrelerle pozitifi yakalama şansımızı arttıralım :)

merhaba cnm bende mayısta başlıcam inş. bi tane negatif tüp bebek denemem var şimdi ara verdik rahmin dinlenmesi için Allahın izniyle mayıs ayında adet görünce tekrar tedaviye başlıcaz.. senin kaçıncı denemen ve kaç yaşındasın?

merhaba cnm bende mayısta başlıcam inş. bi tane negatif tüp bebek denemem var şimdi ara verdik rahmin dinlenmesi için Allahın izniyle mayıs ayında adet görünce tekrar tedaviye başlıcaz.. senin kaçıncı denemen ve kaç yaşındasın?

3.Denemem yaş 32 bende pko var ve rahimde perde vardı ameliyat oldum 2 defa şimdi her şey yolunda, 2.denemem de kimyasal gebelik yaşadım, ama bahardan mıdır nedir içim kıpır kıpır bu sefer olacağına inanıyorum daha önce hiç ananmamıştım, hep beraber burda güzel haberler vereceğiz inşallahhhh

Son düzenleme:
3.Denemem yaş 32 bende pko var ve rahimde perde vardı ameliyat oldum 2 defa şimdi her şey yolunda, 2.denemem de kimyasal gebelik yaşadım, ama bahardan mıdır nedir içim kıpır kıpır bu sefer olacağına inanıyorum daha önce hiç ananmamıştım, hep beraber burda güzel haberler vereceğiz inşallahhhh

İnşallah canım inşallh. yaşın genç daha. bende 30 yaşındayım sürekli dua ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin. bu arada nerde tedavi görüyosun canım?

canımm hayırlı olsun topiğinnnnnnnnn:nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK9:
ne güzel cnm toparlanmışsın hemennn.
yeni tedav iiçin bekliyosunnnnnnnn:KK16::KK16:
inşallah bu sefer olurr cnmm ..
bende mayısta başlamayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsaa
nisanda bi kontrole gidicem bişey görünmezse Allah izin verirse başlarımm:26::26:

İnşallah canım inşallh. yaşın genç daha. bende 30 yaşındayım sürekli dua ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin. bu arada nerde tedavi görüyosun canım?

Bahçeci Fulya'da tedavi görüyorum, önemli olan vücudumuzun yaşı annem en küçüğümüzü 45 yaşındayken doğurdu :) en büyüğümüzü 34 yaşındayken, dualarına katılıp aminnnnn diyorum

canımm hayırlı olsun topiğinnnnnnnnn:nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK9:
ne güzel cnm toparlanmışsın hemennn.
yeni tedav iiçin bekliyosunnnnnnnn:KK16::KK16:
inşallah bu sefer olurr cnmm ..
bende mayısta başlamayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsaa
nisanda bi kontrole gidicem bişey görünmezse Allah izin verirse başlarımm:26::26:

bu bahar her şey güzel olacak, bizim de kışımız bahara döner bakarsın belli mi olur:21: çok sağol güzel dileklerin için bu sefer çok yıkılmadım, olacak birgün olana kadar da denemeye devam, ev, araba almam ben de olur biter :) inşallahhhhhhhhh canım bir aksilik çıkmaz da tedaviye başlarsın beraber güzel sonuçlarımızı paylaşırız,:KK49: hepimiz tez vakitte kavuşuruz canparelerimize inşallahhh

Son düzenleme:
biraz daha çoğalalım listeyi de yapacağım kızlar, dualar ve pozitif enerjiyle pozitif sonuçlara doğru ilerleyelim:KK9:

bu arada ben sabah akşam süt içiyorum kahvaltılarımı düzgün yapıyorum, uykumu almaya çalışıyorum, sinir ve stresten uzak duruyorum, sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, balık tüketiyorum.... sağlık ve psikoloji bu işte çok etkili çünkü:KK34:

bu arada ben sabah akşam süt içiyorum kahvaltılarımı düzgün yapıyorum, uykumu almaya çalışıyorum, sinir ve stresten uzak duruyorum, sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum, balık tüketiyorum.... sağlık ve psikoloji bu işte çok etkili çünkü:KK34:

Gunaydın, evet bende yemeklerıme dıkkat etmeye basladım ozellıkle hazır gıdalardan uzak durmaya calısıyorum, ben 30 yasındayım 6 senedır bebek ıcın ugrasıyorum 1 negatıf asılamam var ve kısmet olursa bu ılk tup bebegım olucak sebepsiz dıyolar doktorlar ama bılmıyorum tup bebek asamasında belkıde sebep cıkar :)

Gunaydın, evet bende yemeklerıme dıkkat etmeye basladım ozellıkle hazır gıdalardan uzak durmaya calısıyorum, ben 30 yasındayım 6 senedır bebek ıcın ugrasıyorum 1 negatıf asılamam var ve kısmet olursa bu ılk tup bebegım olucak sebepsiz dıyolar doktorlar ama bılmıyorum tup bebek asamasında belkıde sebep cıkar :)

bu sefer kucağına alırsın mis kokulunu umarım :) aslında sebebi bulunana kadar sebepsiz diyorlarmış, inşallah gerçekten önemli bir sebep yoktur, sadece ne kadar istediğini ve değer bilip bilmeyeceğini merak etmiştir:emir_bebek: beslenme çok önemliymiş, şubatta kimyasal gebeliğim oldu, kimsem yoktu diye hep dışardan söyledik eşim hep işteydi yardım edemedi, pazara gidemedi bazen saatlerce aç kaldım, şimdi çok kızıyorum kendime ben sebep oldum diyorum, işimi sağlama alacağım bu sefer, olmasa bile içim rahat olacak elimden geleni yaptım nasılsa diyececeğim:KK42:

günaydın canım süpersin yaa utandım şimdi ben bu kadar dikkat etmiyorum :KK43:( yani yemek ve uyku düzenim var iyi kötü ama stresten çok çabuk etkilenen biriyim ben bununla nasıl başa çıkcam hiç bilmiyorum :KK43:(

günaydın canım süpersin yaa utandım şimdi ben bu kadar dikkat etmiyorum :KK43:( yani yemek ve uyku düzenim var iyi kötü ama stresten çok çabuk etkilenen biriyim ben bununla nasıl başa çıkcam hiç bilmiyorum :KK43:(

normalde çok sinirli ve depresif bir kişiliğim vardır, ama baktım ben kastıkça her şey daha kötüye gidiyor dişlerimi sıkmaktan,sürekli gergin bir bekleyiş içinde olmaktan vazgeçtim, sakin olmaya çalışıyorum ve başarabildiğimi de gördüm, lütfen sen de rahat ol insanların ne dediklerini önemseme, seni mutlu eden şeyler yapmaya çalış, en önemlisi birgün kucağının dolacağına anne olacağına inan, çünkü olacak... eee sonu mutlu olacak bir şey için de kendini üzmenin anlamı yok değil mi :)

normalde çok sinirli ve depresif bir kişiliğim vardır, ama baktım ben kastıkça her şey daha kötüye gidiyor dişlerimi sıkmaktan,sürekli gergin bir bekleyiş içinde olmaktan vazgeçtim, sakin olmaya çalışıyorum ve başarabildiğimi de gördüm, lütfen sen de rahat ol insanların ne dediklerini önemseme, seni mutlu eden şeyler yapmaya çalış, en önemlisi birgün kucağının dolacağına anne olacağına inan, çünkü olacak... eee sonu mutlu olacak bir şey için de kendini üzmenin anlamı yok değil mi :)

evet canım aslında çok haklısın ama uygulamaya gelince zor geliyor işte. son zamanlarda yaptgm en güzel şey beni rahatsz eden insanlardan uzak duruyorm sadece sevdiğim insanlarla bi araya geliyorm o da çok nadir her zaman değil. kitap okumayı seviyorm bide bana huzur veriyor. kendimce yapıyorm bişeyler ama iddalı değilm :))

X