- Konu Sahibi MUTSUZUM27
-
genelde aynı gün olunca herhalde gelinler çok sıkısıyo biizm gelinlerimiz hep 2 de randevu alıp 5 de geliyorlar
canım o yüzden değil de babam ben alıcam diyor beyaz eşyaları kayınpederim ben alıcam diyor onlarda ayıpmış kızın bişeyler alması. ve bunları yüzyüze konuşmuyorlar babam maddi konuları konuşmak ayıp diyor. babam bana diyor bak söyle ben alıcam asla kabul etmem diye kayınpederm de nişanlıma söylüyor kabul etmem diye ay var ya kafayı yicem artıkbeyaz eşyada kampanyaları oluyo firmaların, kafana takma illa ki alınacak beyaz eşyalar hem şans işi elektronik, en pahalısını da alsan şansına kötü çıkabilir
bizim de dğün 1de dış mekan çekimi yaptıracağız nasıl olacak nasıl yetişecek bilmiyormEvet tatlım ya, zaten bir dünya koşuşturma olacak o gün. Dış çekim için az bir süre kalıyor. Hele bir de 3-4 mekana gideyim dersem 2 ayağımız bir pabuca girecek heralde :/
canım o yüzden değil de babam ben alıcam diyor beyaz eşyaları kayınpederim ben alıcam diyor onlarda ayıpmış kızın bişeyler alması. ve bunları yüzyüze konuşmuyorlar babam maddi konuları konuşmak ayıp diyor. babam bana diyor bak söyle ben alıcam asla kabul etmem diye kayınpederm de nişanlıma söylüyor kabul etmem diye ay var ya kafayı yicem artık
bizim de dğün 1de dış mekan çekimi yaptıracağız nasıl olacak nasıl yetişecek bilmiyorm
canım o yüzden değil de babam ben alıcam diyor beyaz eşyaları kayınpederim ben alıcam diyor onlarda ayıpmış kızın bişeyler alması. ve bunları yüzyüze konuşmuyorlar babam maddi konuları konuşmak ayıp diyor. babam bana diyor bak söyle ben alıcam asla kabul etmem diye kayınpederm de nişanlıma söylüyor kabul etmem diye ay var ya kafayı yicem artık
bizim de dğün 1de dış mekan çekimi yaptıracağız nasıl olacak nasıl yetişecek bilmiyorm
tatlım bu durumda ortak almaları mantıklı geliyor aslında, sen arayı bulmaya çalış bakalım
beyaz eşyayı kız tarafı alır birçok yerde bu böyledir aslında
benim bir arkadaşım da anlatmıştır, oğlan tarafı demiş bizde her şeyi oğlan tarafı yapar, kız tarafı da demiş biz de her şeyi kız tarafı yaparortak yapmış onlar da
arayı bulmaya çalışmaktan yoruldum ya en son dicem yeter artık bizi aradn çıkarın siz konuşun ne yapıyorsanız yapın gerçekten sabrım kalmadı kızlar
Sıkıntı yaptıqın şeye bak yaa ben erkek tarafının ilqisizliqinden şikayetçiyim senide bunaltmış anlaşılan yoqun ilqi
Anladım canım e o zaman söylenecek bişey yok tabi...
ooffff biter mi bu nişanlılık dönemi sanki kendimi bildim bileli nişanlıyım:2::2::2::2:
geçer geçer :) ne zaman nişanlandınız siz canm
eylül demişim pardun temmuz
kızlarr merhaba.. benimde düğünüm 12 mayısta. ev arıyorum bu ara :)) mobilyalar,gelinlik damatlık ve ufak tefek şeyler dışında bişey kalmadı. hattaa ben kıyafetlerimi yavaş yavaş toparlıyorum bile :/ ahh bi ev bulsam..
merhaba tatlım hoşgeldin, ev arama süreci biraz sıkıntılı oluyor galiba Allah gönlğne göre versin inş, ben henüz kıyafet toplamıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?