• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs 2012 gelinleri hazırlıklar ne durumda

evet benzer haldeyiz :)) he bide bizim davetiyeler baskıda bir de fotoğrafçıyla anlaştık bunlar da var.

kayınpederm şu an biraz sıkıştı malum o sebeple mobilyayı biraz erteledik.. beyaqz eşya konum ise çok karışık o konuda moralim çok bozuk ne olacak bilmem

fotografcı en önemlisi :))) fotografcıyyızya biz hemen öne aldım bak :1::1::1:

Biz kredi çekip evimizi aldık. Beyaz eşya ve mobilyaları da tamamladık. Tabak çanak tarzı şeylerin de önemlileri aldık. Halılarımı ve perdelerimi bu ayın sonuna kadar alıcam.
Yatak odası için komidin ve makyaj masası, salon için orta sehpayla tv ünitesi, mutfak için de mutfak masası eksiklerim.
Aslında ufak tefek bir sürü şey var tabii de, günden güne tamamlıyoruz işte.
Kına gecesi için annem sağolsun bindallı işliyor, yetiştiği kadarıyla onu giyicem.
Gelinliğimi artık bu hafta almak istiyorum ama aklımdaki modeli dükkanlarda bulamadım :( Çok sıkıldım artık gelinlikçi dolaşmaktan. Hazır almak istiyordum ama mecburen diktiricem gibi görünüyor.

evet benzer haldeyiz :)) he bide bizim davetiyeler baskıda bir de fotoğrafçıyla anlaştık bunlar da var.

kayınpederm şu an biraz sıkıştı malum o sebeple mobilyayı biraz erteledik.. beyaqz eşya konum ise çok karışık o konuda moralim çok bozuk ne olacak bilmem

beyaz eşyada kampanyaları oluyo firmaların, kafana takma illa ki alınacak beyaz eşyalar hem şans işi elektronik, en pahalısını da alsan şansına kötü çıkabilir

Kızlar albümlük fotoğrafları düğün günü kuaförden çıktıktan sonra mı çektiriceksiniz, yoksa farklı bir gün mü?

Kızlar albümlük fotoğrafları düğün günü kuaförden çıktıktan sonra mı çektiriceksiniz, yoksa farklı bir gün mü?

o gün çekilir hatta benim çok sonra çekilecek :D ben 2 saatlik bir yol gidicem gelin alması olacak

genelde aynı gün olunca herhalde gelinler çok sıkısıyo biizm gelinlerimiz hep 2 de randevu alıp 5 de geliyorlar :9::9:

bizim fotoğraflarımızı nişanlımın gazeteci bir arkadaşı çekecek, eski bir yapı bulduk orada çektiricez

Selam kızlarr,
bizimde düğünümüz 19 mayısta. Çeyizlerim tamam gibi bişey, eşyaları aldık tv t sehpası orta sehpa ve perdeler kaldı, onlarıda ev tutulunca alıcaz. Bu aralar ev bakıyoruz uygun bulur bulmaz tutcaz artık vakti geldi. Gelinlik bakmaktan da gına geldi :120: bi modele karar verdim sayılır alt başka üst başka olarak ama uyumlu olur inşallh pazar günü dikimine başlatmayı düşünüyorum. Fotoğrafçı da iki üç seçenek var son bi tane ile daha görüşüp karar vericem. Balayımızı ayarladık, davetiye bakıyoruz, nikah evraklarınıda tamamladık sayılır p.tesi teslim etcez, başka başka ne kaldı :26: :1:

Selam kızlarr,
bizimde düğünümüz 19 mayısta. Çeyizlerim tamam gibi bişey, eşyaları aldık tv t sehpası orta sehpa ve perdeler kaldı, onlarıda ev tutulunca alıcaz. Bu aralar ev bakıyoruz uygun bulur bulmaz tutcaz artık vakti geldi. Gelinlik bakmaktan da gına geldi :120: bi modele karar verdim sayılır alt başka üst başka olarak ama uyumlu olur inşallh pazar günü dikimine başlatmayı düşünüyorum. Fotoğrafçı da iki üç seçenek var son bi tane ile daha görüşüp karar vericem. Balayımızı ayarladık, davetiye bakıyoruz, nikah evraklarınıda tamamladık sayılır p.tesi teslim etcez, başka başka ne kaldı :26: :1:

ne güzel aranızda en erken evlenecek olan benim sanırım.(6 mayıs)bu arada nikah dedin de aklıma geldi benim nikahım çoktaaaan kıyıldı.

acık güzel mekanlar varda kapalı mekanları biraz artırmamız lazım bizim .. koç müzesi falan dısında

İstanbul avrupa yakasında açık mekan olarak yıldız parkı emirgan korusu florya sosyal tesisler en çok duyduğum yerler, ama kapalı mekanlar ücret istiyormuş, ücretsiz veya düşük fiyatlı nereler var biliyomusunuz??? yağmur filan yağar nolur nolmaz hani :26:

ne güzel aranızda en erken evlenecek olan benim sanırım.(6 mayıs)bu arada nikah dedin de aklıma geldi benim nikahım çoktaaaan kıyıldı.

Aradan çıkmış iyi olmuş bi bakıma :) çok az kaldı yaaa :52: iyice hızlandırmak lazım tüm hazırlıkları..

YAA Bende farklı bişey olsun istiyorum... bizimki klasik stüdyo fotosu olacakmışşş:19::19:

nişanlınmı istemiyor canım herhalde maddi acıdan dimi

İstanbul avrupa yakasında açık mekan olarak yıldız parkı emirgan korusu florya sosyal tesisler en çok duyduğum yerler, ama kapalı mekanlar ücret istiyormuş, ücretsiz veya düşük fiyatlı nereler var biliyomusunuz??? yağmur filan yağar nolur nolmaz hani :26:

canım mekanın parasını senin düşünmemen lazım biz hicbir musterimize kalkıpda mekanın parası su demedik acıkcası. onu biz karsılarız.

acık güzel mekanlar varda kapalı mekanları biraz artırmamız lazım bizim .. koç müzesi falan dısında

bizim orda bi park var yapay havuzlu bol ağaçlı falan işte herkes açık mekan olarak orda çektiriyo :D çok komiğime gidiyo, ben eski yapıları çok seviyorum kiliselere özellikle bayılıyorummm

Aradan çıkmış iyi olmuş bi bakıma :) çok az kaldı yaaa :52: iyice hızlandırmak lazım tüm hazırlıkları..

nikahımız düğünümüzde kıyılacak, biz nişanlımla aynı gün doğmuşuz, nikahı da aynı güne denk getirdik e düğün de o gün olsun dedik karışıklık olmasın :D

bizim orda bi park var yapay havuzlu bol ağaçlı falan işte herkes açık mekan olarak orda çektiriyo :D çok komiğime gidiyo, ben eski yapıları çok seviyorum kiliselere özellikle bayılıyorummm

tarz meselesi :)))) bizim dogal stüdyomuzda var ama acık hava bol gıdayı tercih edenlerde var

tarz meselesi :)))) bizim dogal stüdyomuzda var ama acık hava bol gıdayı tercih edenlerde var

bi tarzı olmayan çok insan var malesef, bazen de sadece tarz yetmiyor, şartlar ne elveriyorsa o oluyor ama ben çok inatçıyımdır olacak dediysem bitmiştir

Back