- Konu Sahibi MUTSUZUM27
-
evet benzer haldeyiz :)) he bide bizim davetiyeler baskıda bir de fotoğrafçıyla anlaştık bunlar da var.
kayınpederm şu an biraz sıkıştı malum o sebeple mobilyayı biraz erteledik.. beyaqz eşya konum ise çok karışık o konuda moralim çok bozuk ne olacak bilmem
fotografcı en önemlisi :))) fotografcıyyızya biz hemen öne aldım bak
evet benzer haldeyiz :)) he bide bizim davetiyeler baskıda bir de fotoğrafçıyla anlaştık bunlar da var.
kayınpederm şu an biraz sıkıştı malum o sebeple mobilyayı biraz erteledik.. beyaqz eşya konum ise çok karışık o konuda moralim çok bozuk ne olacak bilmem
benim nişanlım basım fotoğraf haber işlerinin içinde zaten hiç skıntı yok o konularda, muhabir kendisi
Kızlar albümlük fotoğrafları düğün günü kuaförden çıktıktan sonra mı çektiriceksiniz, yoksa farklı bir gün mü?
Kızlar albümlük fotoğrafları düğün günü kuaförden çıktıktan sonra mı çektiriceksiniz, yoksa farklı bir gün mü?
genelde aynı gün olunca herhalde gelinler çok sıkısıyo biizm gelinlerimiz hep 2 de randevu alıp 5 de geliyorlar
bizim fotoğraflarımızı nişanlımın gazeteci bir arkadaşı çekecek, eski bir yapı bulduk orada çektiricez
Selam kızlarr,
bizimde düğünümüz 19 mayısta. Çeyizlerim tamam gibi bişey, eşyaları aldık tv t sehpası orta sehpa ve perdeler kaldı, onlarıda ev tutulunca alıcaz. Bu aralar ev bakıyoruz uygun bulur bulmaz tutcaz artık vakti geldi. Gelinlik bakmaktan da gına geldi :120: bi modele karar verdim sayılır alt başka üst başka olarak ama uyumlu olur inşallh pazar günü dikimine başlatmayı düşünüyorum. Fotoğrafçı da iki üç seçenek var son bi tane ile daha görüşüp karar vericem. Balayımızı ayarladık, davetiye bakıyoruz, nikah evraklarınıda tamamladık sayılır p.tesi teslim etcez, başka başka ne kaldı :26:
acık güzel mekanlar varda kapalı mekanları biraz artırmamız lazım bizim .. koç müzesi falan dısında
ne güzel aranızda en erken evlenecek olan benim sanırım.(6 mayıs)bu arada nikah dedin de aklıma geldi benim nikahım çoktaaaan kıyıldı.
YAA Bende farklı bişey olsun istiyorum... bizimki klasik stüdyo fotosu olacakmışşş
İstanbul avrupa yakasında açık mekan olarak yıldız parkı emirgan korusu florya sosyal tesisler en çok duyduğum yerler, ama kapalı mekanlar ücret istiyormuş, ücretsiz veya düşük fiyatlı nereler var biliyomusunuz??? yağmur filan yağar nolur nolmaz hani :26:
acık güzel mekanlar varda kapalı mekanları biraz artırmamız lazım bizim .. koç müzesi falan dısında
Aradan çıkmış iyi olmuş bi bakıma :) çok az kaldı yaaaiyice hızlandırmak lazım tüm hazırlıkları..
bizim orda bi park var yapay havuzlu bol ağaçlı falan işte herkes açık mekan olarak orda çektiriyoçok komiğime gidiyo, ben eski yapıları çok seviyorum kiliselere özellikle bayılıyorummm
tarz meselesi :)))) bizim dogal stüdyomuzda var ama acık hava bol gıdayı tercih edenlerde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?