- Konu Sahibi MUTSUZUM27
-
ben mayıs 18 de evleniyorumm...herşeyimiz hazır evimiz eşyalarımız sadece mutfak dolaplarımız kaldı (eşyalardan bahsedeiyo olursak tabi...) adam bizi oyaladıkça oyalıyo ya mütahitin anlaşamalı dolapçısına kendi istediğim mutfak dolabını gösterdim ok yaparız dedi 5 aydır hala yapcak bakalım parasınıda peşin werdik sorun orda hafta sonuna kadar beklicez ses çıkmazsa başka yollara girişcez artık...:))gelinliğimden de ses yok hala mart da başlarız demişlerdi en çokda onun için endişeleniyorumm offffffffffff çok az kaldı ve şuan bunları anltırken hiç bişeyimin daha tam olmadığına karar werdimm biz bittik..
bizde haftasonu başlicaz artık hazırlıklara hiç sıkıştırmamak lazım kızlar
erken başlamak bana göre avantaj tabi bizi bekleten bir diğer nedende(iş hayatı dışında) evin kira olması erken tutmuş olur muyuz acaba şimdi tutsak..????ne dersiniz düğün 6 mayısta
Gelinlikçiyi ihmal etme. Şimdi sezonuda açıldı salladıkça sallarlar. Ben verdim siparişini. 19 martta provam var. Provada göğüs kısmını değiştirticem diye düşünüyodum. Bi haber aldımki gelinlik bitmiş. Provada sadece boyunu ayarlayacaklarmış. Üstü resimlerden baktıkça çok düz geldi. Az bi oyukluk verdirecektim. Yaparız tekrar ama ekstra para diyolar. Zaten pahalı bi yere yaptırıyorum. Tekrar masrafa gönlüm razı olmaz açıkcası. Napcam bilmiyorum
selam kızlar ben de mayıs geliniyim
benim hazırlıklarım şu şekilde.. evimiz kendimizin zaten. ama henüz eşya almadık bakıyoruz biraz biraz ama nisan gibi alacağız inş.. beyaz eşya da daha almadık onlara da bakıyoruz.
gelinliğim hazır, hayallerimin gelinliğini buldumkına kıyafetim terzide dikiliyor. mutfak eşyalarım, serilecek örtüler, yatak odası takımları vs vs fazlasıyla tamam.. balayıni da ayarladık. başka başka.. :) şimdilik böyle :)
kızlar harikasınız Allah hepinizi mutlu mesut etsin ben 2010 nisan geliniyim simdi deneyimli mi oldum ben yaaa
kızlar anladım ki bazı erkekler çok umursamaz oluyor .. sevmediklerinden falan değil sadece bizim gibi ayrıntıya takılmıyorlar'' nasıl olsa olur'' düşüncesi hakim onlarda benim çeyizlerimin çoğu tamam bi beyaz eşya almam kaldı ama erkek tarafı ne mobilya nede diğerlerini almadılar bu konuda çok ağır ilerliyoruz.valla artık diyorum ki düğün olsada kurtulsak şu belirsizlikten ne zor işmiş yaa evlenmek...
hafta sonu ev bakıcaz burdan başlayalım dedik artık
ya bu işler böyleymiş hakikatten ben şimdi bir kez de sizden duyunca şok oldum diyebilirim...kına gecesinde giyeceğim kıyafeti diktirmek için bi bayanla anlaştık katologdan beğendik modeli ama ben daha sonra gidip fikrimi değiştirdiğimi söyledim daha o dikime başlamadan beni bir çağırdı kadın hepsini dikmiş şok oldum hemde hiç dediğim gibi değil ilk konuştuğumuz gibi dikmiş ben bunu bir kez giyicem dedim böyle istememiştim dedim rengide içime sinmedi baştan dikcek bana 200 tl ye patladı...gelinliğimi de bir model beğenmiştim (esk deyim ben bu arada) gezdik tozduk tüm gelinlikçileri bir yere girdik beğendiğim modeli internetten gösterdim ve bana daha önce bu modeli diktiklerini söylediler ve hemen çıkarttılar gösterdiler görselini görünce çok içime sindi ama sadece etek kısmını beğendim üstü konusunda konuşup ayarlarız dedik anlaştık ve yine parasını kayınvalidemler hemen ödediler şuan anlıyorum ki yine büyük bi hata yaptılar...mart da çağırırız prova yaparız dedi hiç ses yok şimdilik bu hafta sonuna kadar beklicem yine ben görmeden dikmiş olurlarsa çoğunu artık buna kalbim dayanmaz herhalde böyle saçmalık olur mu yaa her aşamasını sormaları lazım iyice konuşup karşılıklı anlaşmak lazım ki böyle sorunlar yaşamayalım...
evet deneyimlisin e artık bize fikirler sunarsın evlilik hazırlığına dair..
Madem kafanıza göre dikeceksiniz provanın ne anlamı var bende onu çözemiyorum. Beğenmeye gittiğimizde giydiğim model zaten tam benim bedenimdi cuk diye oturdu üstüme. O konuda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. Provaya gelirken ayakkabını getir dediler. Ona göre boy ayarlayacaklarmış. Sadece kabası bitecek geri kalan detayları provada konuşucaz diye düşünüyodum. İlk giydiğimde üstünde taşlar vardı. Ben bunları inci ile değiştirin çok parlak bişey istemiyorum dedim. Çok hareketli bi gelinlik zaten bide parlaklık olsun istemedim. Hepsini not aldılar. Etek kısmı belden basene doğru yandan iniyodu bende zaten boy yok hepten kısa durdum onu düzeleceklerinide not aldılar. Bakalım nasıl bişeyle karşılaşıcam. Benden en ufak değişikliğe 600tl istediler. ÜStün komple yeniden yapılması gerekiyormuş. Kalıpları farklıymış. Gelinlik siparişi vermeyenlere duyurulur. Provaya bi gidiyosunuz gelinlik bitmiş. O yüzden daha sipariş anında ne istiyosanız söyleyin provaya bırakmayın.
yaa nickim de hiç uymadı bana nişanlımla küsken yaptım nicki öylede kaldı tühhh
selam kızlar ben de mayıs geliniyim
benim hazırlıklarım şu şekilde.. evimiz kendimizin zaten. ama henüz eşya almadık bakıyoruz biraz biraz ama nisan gibi alacağız inş.. beyaz eşya da daha almadık onlara da bakıyoruz.
gelinliğim hazır, hayallerimin gelinliğini buldumkına kıyafetim terzide dikiliyor. mutfak eşyalarım, serilecek örtüler, yatak odası takımları vs vs fazlasıyla tamam.. balayıni da ayarladık. başka başka.. :) şimdilik böyle :)
kızlar anladım ki bazı erkekler çok umursamaz oluyor .. sevmediklerinden falan değil sadece bizim gibi ayrıntıya takılmıyorlar'' nasıl olsa olur'' düşüncesi hakim onlarda benim çeyizlerimin çoğu tamam bi beyaz eşya almam kaldı ama erkek tarafı ne mobilya nede diğerlerini almadılar bu konuda çok ağır ilerliyoruz.valla artık diyorum ki düğün olsada kurtulsak şu belirsizlikten ne zor işmiş yaa evlenmek...
hafta sonu ev bakıcaz burdan başlayalım dedik artık
yine tecrübeli olarak söyliyim dügünün bence tamamını kız tarafı yapıyo a dan z ye yaniii
kesinlikle katılıyorum, biz de aynen öyle, babam nişanlımı skıştırmasa bir şey yapacağı yok, ben de bi şey diyemiyorum, babama diyorum sen söyle
avatar resmin ne tatlı canım :)))
biz de sana çok yakınız tatlım, evimizi aldık, gelinlik kaftan dikilıyor, çeyizler zaten hazır ama annem hala çalışıyoryatak odası özel yapılacak yemek odamızı da aldık
beyaz eşyalar iki hafta sonra alınacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?