Mayıs 2012 gelinleri hazırlıklar ne durumda

ben de yatak odasını özel yaptırıcam, mobilyacı abiyi alıp eve götürcez k, inşalah bir hafta içinde başlanır

az kalmış, erken değil hiç bence

gelinlik en önemli içine sinmeli

kızlar harikasınız Allah hepinizi mutlu mesut etsin ben 2010 nisan geliniyim simdi deneyimli mi oldum ben yaaa

selam kızlar ben de mayıs geliniyim

benim hazırlıklarım şu şekilde.. evimiz kendimizin zaten. ama henüz eşya almadık bakıyoruz biraz biraz ama nisan gibi alacağız inş.. beyaz eşya da daha almadık onlara da bakıyoruz.
gelinliğim hazır, hayallerimin gelinliğini buldum kına kıyafetim terzide dikiliyor. mutfak eşyalarım, serilecek örtüler, yatak odası takımları vs vs fazlasıyla tamam.. balayıni da ayarladık. başka başka.. :) şimdilik böyle :)

kızlar anladım ki bazı erkekler çok umursamaz oluyor .. sevmediklerinden falan değil sadece bizim gibi ayrıntıya takılmıyorlar'' nasıl olsa olur'' düşüncesi hakim onlarda benim çeyizlerimin çoğu tamam bi beyaz eşya almam kaldı ama erkek tarafı ne mobilya nede diğerlerini almadılar bu konuda çok ağır ilerliyoruz.valla artık diyorum ki düğün olsada kurtulsak şu belirsizlikten ne zor işmiş yaa evlenmek...
hafta sonu ev bakıcaz burdan başlayalım dedik artık

avatar resmin ne tatlı canım :)))

yine tecrübeli olarak söyliyim dügünün bence tamamını kız tarafı yapıyo a dan z ye yaniii

ben de nişandan tecrübeliyim, iki şehir gezdim bulamadım en son bir modaevi ve gürcistanlı bir terzi buldum, hem aramızda bir samimiyet oluştu hem de çok güvendim zaten az kalmıştı başka çarem yoktu, diktirdim ve bayıldım, nişandna sonra da hemen gittim gelinliği verdim, ilk provada her şey gayet güzeldi. kaftan da dikiyor onu da çok beğendim

benim terzim çok şükür bin şükür çok iiyi ben ne istersem hemen anlıyor ve yapıyor, extra para falan da istemez, biz demeden kendisinin aklına gelen şeyleri bile yapıyo, kıan gecesi için kravat da istersiniz dedi eeee evet dedik tabi ki dedi, eldiven de yapıcam sana kına gecesi için dedi dışardan alırsan ton tutmaz dedi, extra ücret de istemyior her şeyiyle mükemmel

biz de sana çok yakınız tatlım, evimizi aldık, gelinlik kaftan dikilıyor, çeyizler zaten hazır ama annem hala çalışıyor yatak odası özel yapılacak yemek odamızı da aldık
beyaz eşyalar iki hafta sonra alınacak

bizimkiler de gördüğümü beğeneceğim sanıyolar o yüzden rahatlar, aynen ayrıntıya girmiyolar, eşya beğenirsin alırsın modunda

yine tecrübeli olarak söyliyim dügünün bence tamamını kız tarafı yapıyo a dan z ye yaniii

kesinlikle katılıyorum, biz de aynen öyle, babam nişanlımı skıştırmasa bir şey yapacağı yok, ben de bi şey diyemiyorum, babama diyorum sen söyle

kesinlikle katılıyorum, biz de aynen öyle, babam nişanlımı skıştırmasa bir şey yapacağı yok, ben de bi şey diyemiyorum, babama diyorum sen söyle

hep erkek tarafı der ya düğünü erkek tarafı yapar ben buna gülüyorum yaa takılardan veriyorlar hep keza benimkindede aynı olduuuu

evet benzer haldeyiz :)) he bide bizim davetiyeler baskıda bir de fotoğrafçıyla anlaştık bunlar da var.

kayınpederm şu an biraz sıkıştı malum o sebeple mobilyayı biraz erteledik.. beyaqz eşya konum ise çok karışık o konuda moralim çok bozuk ne olacak bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…