- Konu Sahibi MUTSUZUM27
Kızlar günler su gibi geçiyor.sizde nasıl gidiyor hazırlıklar?benim çeyizler tamam da daha erkek tarafından ses seda yok bu arada düğün 6mayıs ta...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide mayıs 26. Biz tuttuk evi. Tadilat yapılacak yerleri vardı onları yaptırdık. Cumartesi günüde eşya bakmaya inegöle gideceğiz. Mobilyalarımız belli olsunki evi boyatabilelim. Hem ben hem nişanlım çalıştığımız için sadece haftasonları hazırlık yapabiliyoruz. Sonradan sıkışmamak için erken başladık hazırlıklara. Ama sizi okuyunca acaba çokmu erken başladık diye düşündüm
ben mayıs 18 de evleniyorumm...herşeyimiz hazır evimiz eşyalarımız sadece mutfak dolaplarımız kaldı (eşyalardan bahsedeiyo olursak tabi...) adam bizi oyaladıkça oyalıyo ya mütahitin anlaşamalı dolapçısına kendi istediğim mutfak dolabını gösterdim ok yaparız dedi 5 aydır hala yapcak bakalım parasınıda peşin werdik sorun orda hafta sonuna kadar beklicez ses çıkmazsa başka yollara girişcez artık...:))gelinliğimden de ses yok hala mart da başlarız demişlerdi en çokda onun için endişeleniyorumm offffffffffff çok az kaldı ve şuan bunları anltırken hiç bişeyimin daha tam olmadığına karar werdimm biz bittik..
bizde haftasonu başlicaz artık hazırlıklara hiç sıkıştırmamak lazım kızlar
erken başlamak bana göre avantaj tabi bizi bekleten bir diğer nedende(iş hayatı dışında) evin kira olması erken tutmuş olur muyuz acaba şimdi tutsak..????ne dersiniz düğün 6 mayısta
Gelinlikçiyi ihmal etme. Şimdi sezonuda açıldı salladıkça sallarlar. Ben verdim siparişini. 19 martta provam var. Provada göğüs kısmını değiştirticem diye düşünüyodum. Bi haber aldımki gelinlik bitmiş. Provada sadece boyunu ayarlayacaklarmış. Üstü resimlerden baktıkça çok düz geldi. Az bi oyukluk verdirecektim. Yaparız tekrar ama ekstra para diyolar. Zaten pahalı bi yere yaptırıyorum. Tekrar masrafa gönlüm razı olmaz açıkcası. Napcam bilmiyorum
ya bu işler böyleymiş hakikatten ben şimdi bir kez de sizden duyunca şok oldum diyebilirim...kına gecesinde giyeceğim kıyafeti diktirmek için bi bayanla anlaştık katologdan beğendik modeli ama ben daha sonra gidip fikrimi değiştirdiğimi söyledim daha o dikime başlamadan beni bir çağırdı kadın hepsini dikmiş şok oldum hemde hiç dediğim gibi değil ilk konuştuğumuz gibi dikmiş ben bunu bir kez giyicem dedim böyle istememiştim dedim rengide içime sinmedi baştan dikcek bana 200 tl ye patladı...gelinliğimi de bir model beğenmiştim (esk deyim ben bu arada) gezdik tozduk tüm gelinlikçileri bir yere girdik beğendiğim modeli internetten gösterdim ve bana daha önce bu modeli diktiklerini söylediler ve hemen çıkarttılar gösterdiler görselini görünce çok içime sindi ama sadece etek kısmını beğendim üstü konusunda konuşup ayarlarız dedik anlaştık ve yine parasını kayınvalidemler hemen ödediler şuan anlıyorum ki yine büyük bi hata yaptılar...mart da çağırırız prova yaparız dedi hiç ses yok şimdilik bu hafta sonuna kadar beklicem yine ben görmeden dikmiş olurlarsa çoğunu artık buna kalbim dayanmaz herhalde böyle saçmalık olur mu yaa her aşamasını sormaları lazım iyice konuşup karşılıklı anlaşmak lazım ki böyle sorunlar yaşamayalım...
aynen benim de öyle ikimizde çalışıyoruz haliyle fırsat olmuyo hazırlıklara..
ama beni en çok heyecanlandıran işin gelinlik kısmı o kadar kararsızım ki nasıl bişey tercih edeyim hiç bilemiyorum..
Sana katılıyorum canım o yüzden gelinlik diktirme fikrinede pek sıcak bakmıyorum hoş baksamda bu saatten sonra mümkün değil yetişmez o ayrı mesele...ablam evlenirken diktirmişti, gelinliğini de kendisi çizmişti,modeli kafasında kurup yaptırmıştı ben ablam kadar zevkli değilim tabi diktirecek olsam tam bir facia olur kanımcaGelinlikçilerden direk gördüğünüz modeli almaya çalışın. Yok biz modeli yaptık yada yaparız kolay bi model laflarına aldanmayın. Bi gelinlikçiye girdim. Katologdan bi model gösterdi. Pek tarzım olan bi model değildi. Yaptık bu modeli dedi. Hani nerde dedim getirdiler. Yemin ediyorum zor kaçtım ordan. Alakasız saçma sapan bişey yapmışlar. Bu nedenle size gösterecekleri modellerden beğenmeye çalışın. İnternetten beğenilen modellerin geneli yurt dışından. Malzemelerinin kalitesi çok farklı. Hepimiz beğeniyoruz internetten model. Ve hiçbir gelinlikçi yapamam demiyo. Aynı şey kuaförler içinde geçerli. Bütün kuaförlerin istenilen rengi yada modeli tam yapamaması gibi.
kızlar bu ne yaa gözümü korkuttunuz. ben iyi bir araştırma yapıcam gelinlikle ilgili içime sinmeli sonuçta bu benim düğünüm olacak..bu arada nişanlım dün akşam evi 10 güne kadar tutarız dedi.hadi hayırlısı bakalım daha bu aşamada heyecanlanıyorsam ilerisini düşünemiyorum bile...
gel artık 6 mayıs bitsin bu telaş
aslında bu kadar ağır ilerlememeli hazırlıklar kanımca yaa bi bakıyorumda bugün itibariyle 59 gün kalmış düğüne ama ortada ne ev ne mobilya nede diğerleri var.benim şu nişanlım çok yavaş adam vesselam bekarlık sinmiş adama nişanlı olduğunu unutuyoo
ay kızlar benim düğün temmuzda ama ben de sizle aynı durumdayım. bide mayısta evimiz belli olacak bizim. mayısa kadar ev yok ev olmayınca eşya da yok.
şimdiden bakınca insanın içinde kalıyo.
alsak koyacak yer yok.
para biriktirmeye çalışıyorum yavaştan. ama bişey yapmadan durunca da insan hiç heycanlanmıyo yahU:)
Benimkide mayıs 26. Biz tuttuk evi. Tadilat yapılacak yerleri vardı onları yaptırdık. Cumartesi günüde eşya bakmaya inegöle gideceğiz. Mobilyalarımız belli olsunki evi boyatabilelim. Hem ben hem nişanlım çalıştığımız için sadece haftasonları hazırlık yapabiliyoruz. Sonradan sıkışmamak için erken başladık hazırlıklara. Ama sizi okuyunca acaba çokmu erken başladık diye düşündüm