• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonozu kaynatıp suyunu içerek hamile kalan var mııııı bayanllaarrrr duyun sesimi

evet canım bende duymuştum,özellikle gebe iken;sigara külü,kil,kömür vb. şeyleri aşeren bayanlar varmış.. yemekten vazgeçmek için tedavisi falan yok mu peki :53:

yok canım yaa :P demir eksikliği geçti galiba ilaç kullanmadm kırmıuzı et pekmez önerdi doktor şu an ona ihtiyaç duymyorm ama kahveye dayanamyorm :( felaket bi şekilde canım istyo bağımlılık var ç.. bilmyorm ne yapcm ;) :(

türk kahvesini fazla içmek,insanı hayal dünyasına sürüklüyormuş..telve yiye yiye kahve keş olup ortalıkta gezersin sonra mazallah:62: telveyi yediğini de sorsaydın ya tatlım,bünye istediğine göre vardır bir sebebi ..

aksine bende kahveden nefret ederdim,bekarken fal baktıracağım esnada kahveyi döker,fincanı öyle çevirirdim..gebe kaldım,ya rab bir kahve aşkı başlamasın mı bende..pişireceğim sırada bile,kokusundan o denli rahatsız olup da burnuma mandal takmayı düşünen ben,gebe iken gidip gelip kahve kavanozunu kokluyordum .. oğluşum kahveyi sevdirerek bana bir artı daha kattı teyzesi .. :68:

aksine bende kahveden nefret ederdim,bekarken fal baktıracağım esnada kahveyi döker,fincanı öyle çevirirdim..gebe kaldım,ya rab bir kahve aşkı başlamasın mı bende..pişireceğim sırada bile,kokusundan o denli rahatsız olup da burnuma mandal takmayı düşünen ben,gebe iken gidip gelip kahve kavanozunu kokluyordum .. oğluşum kahveyi sevdirerek bana bir artı daha kattı teyzesi .. :68:

:D sevsin onu teyzesii :-* ay bilemyorm canım bu bana bi gün başıma iş açacak ama hayırlııs yaniii

Soğan suyunun duydum ama maydanozla hamile kalındığını hiç duymadım be tatlım daha ziyade zayıflamak için kullanılıyo

Soğan suyunun duydum ama maydanozla hamile kalındığını hiç duymadım be tatlım daha ziyade zayıflamak için kullanılıyo

evet onu bende duydm ssoğan suyunu ama korkyorm .. maydoonz suyu hazımsılıkm problemleri yaşayan kişiler için ideal...benim şişkinlik problemim vardı rahatladm yanii 4 gün falan içtm ama arhatlattı beni :D:9:

Back