- Konu Sahibi ilknurum28
evet canım bende duymuştum,özellikle gebe iken;sigara külü,kil,kömür vb. şeyleri aşeren bayanlar varmış.. yemekten vazgeçmek için tedavisi falan yok mu peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bende duymuştum,özellikle gebe iken;sigara külü,kil,kömür vb. şeyleri aşeren bayanlar varmış.. yemekten vazgeçmek için tedavisi falan yok mu peki
aksine bende kahveden nefret ederdim,bekarken fal baktıracağım esnada kahveyi döker,fincanı öyle çevirirdim..gebe kaldım,ya rab bir kahve aşkı başlamasın mı bende..pişireceğim sırada bile,kokusundan o denli rahatsız olup da burnuma mandal takmayı düşünen ben,gebe iken gidip gelip kahve kavanozunu kokluyordum .. oğluşum kahveyi sevdirerek bana bir artı daha kattı teyzesi ..
Soğan suyunun duydum ama maydanozla hamile kalındığını hiç duymadım be tatlım daha ziyade zayıflamak için kullanılıyo
Ya bana çevremden söylenen maydonozun rahim kasılması yaparak düşük yaptırdığı. Uzak durmakta fayda olduguna inanıyorummaydanoz suyunu kaynatıp içiyorum.. birisinden duymuştm hamile kalmış bu yolla başka kalan vat-r mı acabaa...?
Ya bana çevremden söylenen maydonozun rahim kasılması yaparak düşük yaptırdığı. Uzak durmakta fayda olduguna inanıyorum