• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonozu kaynatıp suyunu içerek hamile kalan var mııııı bayanllaarrrr duyun sesimi

geldim kivircik kuzum :48::48::48:saolcankusum iyiyiimmmm:46::46:yok icme artikin bidaha korkma bisey olmaz 4 günden :29::29:
ayy inşallaahh keçiciimm bişi olmaz ya bişi varsa die korkyorm bide karnım ağryo sanki bişi varda düşecekmiş gibi ama adetm biteli 10 gün olduu... bişi varsa sence öle bi sorun olur mu yada çok temzilik yaptm taşa bastm ondan mı ağrır :(( hhhh annnaaaacuummm kafayı sıyırcam bee :P :))

bide şöle bişi daha sorcm sizeee görümcem şu anda 26 haftalık hamile olması gerekiyo fakat bebekte gelişim geriliği oldyuğunju söylemiş doktor yapılan tetkiklere göre 20 haftalıkmış şu anda ve kilosu 530 gr ... Sizce bebek yaşarmı alınsa erken doğum yapsa yaşar mın ? Aynı durumda olan varmı aranızda yada daha önce böyle bşi yaşamış olan ? Yarın ankaraya gidecek doktora ama çok üzgün :((

vala ilknurum hic bi bilgim yok bu konudaa ama simdi dogarsa cok erken ya yasayanlari gördüm tv gösterdi ama cok riskli ve zor:26:neden bu kadar geride kalmisss nerdeyse 6 hafta kadar normalde degil bu :26:

:9: 3 yıl önce maydanoz suları ile zayıflamaya çabaladığımda kilom 50-55 arası idi :60: o kilo ile maydanoz suyunu içmemde ki amaç ne akıla hizmetse :26: 50 kg nin altına düşmediğime göre zayıflatmıyordu demek ki,zayıflatmış olsaydı eğer emin ol şuan bu fazla kilolarla strese girmez,oğlumu sütten kestikten sonra ilk işim diyetisyene gitme düşünceleriyle değil;maydanoz suyunu içme fikri ile dolu olurdu hayallerim .. :9:

:D yalnız gerçekten ii yani şu yönden sürekli idrara çıktm bide şişkinliğm vardı yok artk yanii :D zaaauıflatr die korktm daha almam ağzıma vallaha :Psoğudum maydonozdan yahuu :D

ayy inşallaahh keçiciimm bişi olmaz ya bişi varsa die korkyorm bide karnım ağryo sanki bişi varda düşecekmiş gibi ama adetm biteli 10 gün olduu... bişi varsa sence öle bi sorun olur mu yada çok temzilik yaptm taşa bastm ondan mı ağrır :(( hhhh annnaaaacuummm kafayı sıyırcam bee :P :))

kis kuzum tamam bu kadar dinleme kendi korkma artikinnn hem reglin yeni bitmis bence yumurtlama döneminindesin yada yeni yeni gectinn :29:daha rahme inmemistir döllense bile embriyoo:10::10::10:

vala ilknurum hic bi bilgim yok bu konudaa ama simdi dogarsa cok erken ya yasayanlari gördüm tv gösterdi ama cok riskli ve zor:26:neden bu kadar geride kalmisss nerdeyse 6 hafta kadar normalde degil bu :26:

vallahi bilemyorm keçicim görümcemin 6 tane bu yüzden bebeği düşmüş ama onlarda doktora hiç görünmemiş bu işte ikinci eşinden olan bebeği bebeğin kalp atışı falan normalmiş bugün gitti doktora fakat rahim geniş bebek küçükmüş işte neden olduğu bilinmyo yarn ünv hastansine gidecek :,(((

ay anam keçiimmm geldim :D yahu bana öle dediler zaten daha içmiyorm zayıflatyomuş bide :P 4 - 5 gün flan içtim daha içmyorm :D bakalm bu ay ne olcek :d bu arada nasılsn görşmeyeliiiii :D

:45: hayır soğan suyu içme,soğan suyu vajinal enfeksiyona iyi geliyor ve gebelerde düşük yapıyormuş,doktor söyledi ..mazallah farkında olmadan gebe kalırsın da :20:

doktor bana öyle söyleyince,soğan yemede bile tereddüt edip annemi aramıştım .. ANNEEE SOĞAN YİCEM BİŞEY YAPAR MI ? : YOK YOK YE SEN BİŞEY YAPMAZ :60:

:D ayy aynısı şu an bende var bu akşam babaannem çayına limon sıkıyodu öyle içiyodu dedm bende içim acaba bii yapar mı falan :D herşeyden tırsar oldum yahuu :d ..

:D ayy aynısı şu an bende var bu akşam babaannem çayına limon sıkıyodu öyle içiyodu dedm bende içim acaba bii yapar mı falan :D herşeyden tırsar oldum yahuu :d ..

çay ve limon kanı sulandırıyor,bu ikili de;emziren annelerin bebişlerine gaz yapıyor .. fazla tüketmemek kaydı ile çay'ı çok açık yapıp,azcık limon damlatabilrsin :54:

çay ve limon kanı sulandırıyor,bu ikili de;emziren annelerin bebişlerine gaz yapıyor .. fazla tüketmemek kaydı ile çay'ı çok açık yapıp,azcık limon damlatabilrsin :54:

maşallah vallahi herşeyi biliosn muhammedalininannesi :D insan demekki zamanla tecrübe kazanyo :Dbide ben kahve telvesi yiyorm bağımlılık bu bende küçüklükten beri bunun i çinn ne yapmalıyım doktorm :D şaka yapyorm alınma ok ? :D

alınmam hayatım rahat ol,ben gebeyken sütlü türk kahvesi içtiğimde tansiyonumu yükseltiyordu,hatta kahve ile ilgili geçenlerde konu açtım..emziriyorum tük kahvesi içsem zararı olur mu diye,sağ olsun üyelerden birisi içebilirsin diye cevap yazmış..bir kaç kere içtim ve emzirdim bir zararını da görmedim :105: lakin zararı var da ben mi farketmiyorum,o da ayrı bir muamma :44:

alınmam hayatım rahat ol,ben gebeyken sütlü türk kahvesi içtiğimde tansiyonumu yükseltiyordu,hatta kahve ile ilgili geçenlerde konu açtım..emziriyorum tük kahvesi içsem zararı olur mu diye,sağ olsun üyelerden birisi içebilirsin diye cevap yazmış..bir kaç kere içtim ve emzirdim bir zararını da görmedim :105: lakin zararı var da ben mi farketmiyorum,o da ayrı bir muamma :44:

:D allah bağışlasn bu arada bebişini :D ama bende bebek yok işte şu an yani sıkıntı orda :P gebeliği geciktryo diolar ve bende aşırı bvağımlılık var yani tutmyorm kendimi :Pne yapmalıyım bilemyorm

sağ ol tatlım,rabbim hayırlısı ile sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah..geciktiriyor diyorlarsa içme derim bence..bebek daha ağır bassın senin için,sonuçta uyuşturucu değil kahve telvesi bu :9: kararlı ol yeter :49:

sağ ol tatlım,rabbim hayırlısı ile sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah..geciktiriyor diyorlarsa içme derim bence..bebek daha ağır bassın senin için,sonuçta uyuşturucu değil kahve telvesi bu :9: kararlı ol yeter :49:

ay yok buna dur diyemyorm yaa :Pvazgeçemyorm hatta ilginç bişi daha dim sigara kullanmyorm ama sigara külü yiyorm :P çok tuhaf ve iğrenç bişi biliyorm ama öle yani :P doktora sordm hafif demir eksikliği oldğnu bundan böle bişi yeme isteğim olduğunu sölemişti allahtan bu aralar canım istmyo yane :D

Back