- Konu Sahibi ilknurum28
-
ayy inşallaahh keçiciimm bişi olmaz ya bişi varsa die korkyorm bide karnım ağryo sanki bişi varda düşecekmiş gibi ama adetm biteli 10 gün olduu... bişi varsa sence öle bi sorun olur mu yada çok temzilik yaptm taşa bastm ondan mı ağrırgeldim kivircik kuzumsaolcankusum iyiyiimmmm yok icme artikin bidaha korkma bisey olmaz 4 günden
bide şöle bişi daha sorcm sizeee görümcem şu anda 26 haftalık hamile olması gerekiyo fakat bebekte gelişim geriliği oldyuğunju söylemiş doktor yapılan tetkiklere göre 20 haftalıkmış şu anda ve kilosu 530 gr ... Sizce bebek yaşarmı alınsa erken doğum yapsa yaşar mın ? Aynı durumda olan varmı aranızda yada daha önce böyle bşi yaşamış olan ? Yarın ankaraya gidecek doktora ama çok üzgün(
3 yıl önce maydanoz suları ile zayıflamaya çabaladığımda kilom 50-55 arası idi o kilo ile maydanoz suyunu içmemde ki amaç ne akıla hizmetse :26: 50 kg nin altına düşmediğime göre zayıflatmıyordu demek ki,zayıflatmış olsaydı eğer emin ol şuan bu fazla kilolarla strese girmez,oğlumu sütten kestikten sonra ilk işim diyetisyene gitme düşünceleriyle değil;maydanoz suyunu içme fikri ile dolu olurdu hayallerim ..
ayy inşallaahh keçiciimm bişi olmaz ya bişi varsa die korkyorm bide karnım ağryo sanki bişi varda düşecekmiş gibi ama adetm biteli 10 gün olduu... bişi varsa sence öle bi sorun olur mu yada çok temzilik yaptm taşa bastm ondan mı ağrır( hhhh annnaaaacuummm kafayı sıyırcam bee :))
vala ilknurum hic bi bilgim yok bu konudaa ama simdi dogarsa cok erken ya yasayanlari gördüm tv gösterdi ama cok riskli ve zor:26:neden bu kadar geride kalmisss nerdeyse 6 hafta kadar normalde degil bu :26:
kis kuzum tamam bu kadar dinleme kendi korkma artikinnn hem reglin yeni bitmis bence yumurtlama döneminindesin yada yeni yeni gectinndaha rahme inmemistir döllense bile embriyoo
ay anam keçiimmm geldimyahu bana öle dediler zaten daha içmiyorm zayıflatyomuş bide 4 - 5 gün flan içtim daha içmyorm bakalm bu ay ne olcek :d bu arada nasılsn görşmeyeliiiii
hayır soğan suyu içme,soğan suyu vajinal enfeksiyona iyi geliyor ve gebelerde düşük yapıyormuş,doktor söyledi ..mazallah farkında olmadan gebe kalırsın da
ayy korktum ben şimdi yaaa((( 4 gün falan içtim bi zararı olur mu acabaa (( tüühhhhh ((
olmaz cnm bundan sonra ıcme dusuge sebep oluyor
doktor bana öyle söyleyince,soğan yemede bile tereddüt edip annemi aramıştım .. ANNEEE SOĞAN YİCEM BİŞEY YAPAR MI ? : YOK YOK YE SEN BİŞEY YAPMAZ
bu arada gebe iken maydanoz yemekte düşük yaptırıyor,nasip olur da gebe kalırsan eğer maydanoz yememeye dikkat et hayatım ..
ayy aynısı şu an bende var bu akşam babaannem çayına limon sıkıyodu öyle içiyodu dedm bende içim acaba bii yapar mı falan herşeyden tırsar oldum yahuu :d ..
çay ve limon kanı sulandırıyor,bu ikili de;emziren annelerin bebişlerine gaz yapıyor .. fazla tüketmemek kaydı ile çay'ı çok açık yapıp,azcık limon damlatabilrsin
alınmam hayatım rahat ol,ben gebeyken sütlü türk kahvesi içtiğimde tansiyonumu yükseltiyordu,hatta kahve ile ilgili geçenlerde konu açtım..emziriyorum tük kahvesi içsem zararı olur mu diye,sağ olsun üyelerden birisi içebilirsin diye cevap yazmış..bir kaç kere içtim ve emzirdim bir zararını da görmedim :105: lakin zararı var da ben mi farketmiyorum,o da ayrı bir muamma :44:
sağ ol tatlım,rabbim hayırlısı ile sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah..geciktiriyor diyorlarsa içme derim bence..bebek daha ağır bassın senin için,sonuçta uyuşturucu değil kahve telvesi bukararlı ol yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?