- Konu Sahibi ilknurum28
-
maydanozun suyunu genelde zayıflamak için içiyorlar,içenlerden de hiç hamile olduklarını duymadım..bunlar ablam ve yengem oluyor..bekarken bir kaç kerede ben içmiştim zayıflamak içinayrıca tadı da çok kötü,hele ki sabah aç karnına içilirse ..
merhaba benim ise bu konuda ki bildiğim annemlerin ,kayınvalidemlerin söylediği sakın ama sakın maydanozu çok tüketme asla suyunu içme şayet gebe kalırsan düşük yaptırır dediler bilmiyorum yine de aklında bulunsun derim canım :))
olabilir zayıflayabildinmi pekii D:
doru hamillelik düsünüldügünde icmek iyi degil bence eger bu ay korunuluyosa icilmeli söktürücü özelligi var cünkü bebegi daha yeni tutunurken bilem söker atarr
maydanoz suyunu kaynatıp içiyorum.. birisinden duymuştm hamile kalmış bu yolla başka kalan vat-r mı acabaa...?
ben gebe kalmak için uğraşıyorum o yüzden asla ağzıma sürmüyorum onu :)))
olabilir zayıflayabildinmi pekii D:
maydanoz suyunu kaynatıp içiyorum.. birisinden duymuştm hamile kalmış bu yolla başka kalan vat-r mı acabaa...?
ayy kuzum seni yeni tanidim yaw önce konu kimin diye bakmadan yorum yaptim senin konun oldugunu görünce tanidimmmbak keci geldi kis icme maydonoz suyunu egerki hamillelik düsünüyosannn sogan kürü yap kac arkadasim öyle hamile kaldi onun suyu daha bebek icin uygun
cnm sakın içme maydonoz suyunu bebeği düşürüyomuş bebek tutunamıyomuş benım doktorum bana maydonozu yasakladı hamıle kalmaya karar verdıgım ay onceden cok yerdım ve her ay hüsran bıraktıgım ay hamıle kaldım ben kim dedıyse sana yanılıyo aman canım sakına sakın içme
ay anam keçiimmm geldimyahu bana öle dediler zaten daha içmiyorm zayıflatyomuş bide 4 - 5 gün flan içtim daha içmyorm bakalm bu ay ne olcek :d bu arada nasılsn görşmeyeliiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?