• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonozu kaynatıp suyunu içerek hamile kalan var mııııı bayanllaarrrr duyun sesimi

ilknurum28

oyunun adı 'HaYaT' !!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
1.179
2
46
Kastamonu
maydanoz suyunu kaynatıp içiyorum.. birisinden duymuştm hamile kalmış bu yolla başka kalan vat-r mı acabaa...?

maydanozun suyunu genelde zayıflamak için içiyorlar,içenlerden de hiç hamile olduklarını duymadım..bunlar ablam ve yengem oluyor..bekarken bir kaç kerede ben içmiştim zayıflamak için :9: ayrıca tadı da çok kötü,hele ki sabah aç karnına içilirse ..

maydanozun suyunu genelde zayıflamak için içiyorlar,içenlerden de hiç hamile olduklarını duymadım..bunlar ablam ve yengem oluyor..bekarken bir kaç kerede ben içmiştim zayıflamak için :9: ayrıca tadı da çok kötü,hele ki sabah aç karnına içilirse ..

vallaha mıı :D evet yaa aslında annem bana dedi kızım bak zayıflRsın die ama ben 4 gündür içiyorm gerçekten tadı kötü ama içiyorm ayrıca iltihap söktürücü olduğunuda duymuştm.. hayırlısı artık :D

:9: arkadaşın maydanoz suyunu içip üstüne yada öncesine dayalı bir gebelik yaşamıştır,bunuda maydonoz suyuna bağlamıştır bence,tanıdıklarım hep zayıflamak için içiyor :100:

merhaba benim ise bu konuda ki bildiğim annemlerin ,kayınvalidemlerin söylediği sakın ama sakın maydanozu çok tüketme asla suyunu içme şayet gebe kalırsan düşük yaptırır dediler bilmiyorum yine de aklında bulunsun derim canım :))

merhaba benim ise bu konuda ki bildiğim annemlerin ,kayınvalidemlerin söylediği sakın ama sakın maydanozu çok tüketme asla suyunu içme şayet gebe kalırsan düşük yaptırır dediler bilmiyorum yine de aklında bulunsun derim canım :))

doru hamillelik düsünüldügünde icmek iyi degil bence eger bu ay korunuluyosa icilmeli söktürücü özelligi var cünkü bebegi daha yeni tutunurken bilem söker atarr:30::30:

:D olabilir zayıflayabildinmi pekii D:

ayy kuzum seni yeni tanidim yaw önce konu kimin diye bakmadan yorum yaptim senin konun oldugunu görünce tanidimmm:1:bak keci geldi:27:kis icme maydonoz suyunu egerki hamillelik düsünüyosannn :29:sogan kürü yap kac arkadasim öyle hamile kaldi onun suyu daha bebek icin uygun:30:

:D olabilir zayıflayabildinmi pekii D:

:9: 3 yıl önce maydanoz suları ile zayıflamaya çabaladığımda kilom 50-55 arası idi :60: o kilo ile maydanoz suyunu içmemde ki amaç ne akıla hizmetse :26: 50 kg nin altına düşmediğime göre zayıflatmıyordu demek ki,zayıflatmış olsaydı eğer emin ol şuan bu fazla kilolarla strese girmez,oğlumu sütten kestikten sonra ilk işim diyetisyene gitme düşünceleriyle değil;maydanoz suyunu içme fikri ile dolu olurdu hayallerim .. :9:

maydanoz suyunu kaynatıp içiyorum.. birisinden duymuştm hamile kalmış bu yolla başka kalan vat-r mı acabaa...?

arkadasim benden sana tavsiye eger hamile kalmak istiyorsan sakin icme maydonoz suyunu cunku sokturucu ozelligi var onun hamile kalsan bile dusuge sebeb olursun...hamile kalan arkadasin kesinlikle maydonoz suyundan diildir...denk gelmistir...

Son düzenleme:

canım bende hıç maydonoz suyu duymadım.o sadece şışlıklerı ve ıltıhabı sokturuyor.bebek ıçın sanmıyorum faydası olsun.bıde kekık falanda zararlı.kekık suyu falan içenler var.düşüge neden oluyor

ayy kuzum seni yeni tanidim yaw önce konu kimin diye bakmadan yorum yaptim senin konun oldugunu görünce tanidimmm:1:bak keci geldi:27:kis icme maydonoz suyunu egerki hamillelik düsünüyosannn :29:sogan kürü yap kac arkadasim öyle hamile kaldi onun suyu daha bebek icin uygun:30:

ay anam keçiimmm geldim :D yahu bana öle dediler zaten daha içmiyorm zayıflatyomuş bide :P 4 - 5 gün flan içtim daha içmyorm :D bakalm bu ay ne olcek :d bu arada nasılsn görşmeyeliiiii :D

cnm sakın içme maydonoz suyunu bebeği düşürüyomuş bebek tutunamıyomuş benım doktorum bana maydonozu yasakladı hamıle kalmaya karar verdıgım ay onceden cok yerdım ve her ay hüsran bıraktıgım ay hamıle kaldım ben kim dedıyse sana yanılıyo aman canım sakına sakın içme

cnm sakın içme maydonoz suyunu bebeği düşürüyomuş bebek tutunamıyomuş benım doktorum bana maydonozu yasakladı hamıle kalmaya karar verdıgım ay onceden cok yerdım ve her ay hüsran bıraktıgım ay hamıle kaldım ben kim dedıyse sana yanılıyo aman canım sakına sakın içme

ayy korktum ben şimdi yaaa :(((( 4 gün falan içtim bi zararı olur mu acabaa :((( tüühhhhh :(((

ay anam keçiimmm geldim :D yahu bana öle dediler zaten daha içmiyorm zayıflatyomuş bide :P 4 - 5 gün flan içtim daha içmyorm :D bakalm bu ay ne olcek :d bu arada nasılsn görşmeyeliiiii :D

geldim kivircik kuzum :48::48::48:saolcankusum iyiyiimmmm:46::46:yok icme artikin bidaha korkma bisey olmaz 4 günden :29::29:

bide şöle bişi daha sorcm sizeee görümcem şu anda 26 haftalık hamile olması gerekiyo fakat bebekte gelişim geriliği oldyuğunju söylemiş doktor yapılan tetkiklere göre 20 haftalıkmış şu anda ve kilosu 530 gr ... Sizce bebek yaşarmı alınsa erken doğum yapsa yaşar mın ? Aynı durumda olan varmı aranızda yada daha önce böyle bşi yaşamış olan ? Yarın ankaraya gidecek doktora ama çok üzgün :((

Back