MAYDONOZLU KISIR

Kısırda yiyecegin maydonozdan ne olur yahu. Demet demet yemedigin sürece hiç bisey olmaz.

11+4 günlük hamileyim annem kısır yapmış içine de maydonoz koymuş yemesem içimde kalır yesemde bebeğe bişi olur diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım
Sizin hamileliğiniz geçmez böyle artık takıntı yapmaya başladınız bence mevsim yeşillikli lays yedim düşük yapar mıyım, bimden çiğ köfte aldım bir şey olur mu kısırda maydanoz varmış ne olucak şimdi falan bu kadar kasmayın maydanoz tarlası yemediniz ya bu kadar da abartmayın

Son düzenleme:
Zaten isminin yanında hesap bilgilerini düzenliyor yazıyordu. İnsanın bakacağı yoksa bile bakar ne saklıyor diye. 🤣
Profiline girilmeden de nereye en son baktığı görünüyor mu ki? Prolara mı özel? 🤔

Maydanozun hamilelere zarar verdiğini bilmiyordum. Veriyorsa da dozajı vardır. Birkaç yapraktan ne olur ki?

Ben en başından beri salatalarda maydonoz yiyorum hiç sorun olmadı bir bağ yemediğimiz sürece sorun olmaz 😀

11+4 günlük hamileyim annem kısır yapmış içine de maydonoz koymuş yemesem içimde kalır yesemde bebeğe bişi olur diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım
Aşırı komik sorularınız var, düşükleriniz olabilir ama bu kafayla 9 ayınız geçmez. Maydonoza kafayı takmışsınız🤣

Daha önceden maydonoz ve soğan yüzünden düşük yaptım neyi komik beğenmiyorsanız yazmayın kimseyi zorlanıyorum
Kürlerini yapmışsınız düşük yapmanız mümkün olabilir ama kimse sogan maydanoz yedi diye düşük yapmaz, cidden böyle düşünürseniz siz kendinize zarar vereceksiniz . Bence bu kafadan çıkın sizin için söylüyorum. Kendini de suçlama benim cok yakın arkadasım da adeti düzene girsin diye soğan kürü yaptı hamileymiş meğersem hiçbişey olmadı. Tabiki önlem almak lazım ama embriyo sağlıklıysa pek bişey olmuyor bu benim fikrim, sağlıkla kucagına al🥰

X