• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz

Su

Şu an ağrıdan bayilabilirim canm.sabah mide koruyucu alıp öyle icsem?
Sen bilirsin canım ama tekrar uyarıyorum mideyi çok etkiliyor, bir de papatya çayı da icebilirsin bak enfeksiyon için. O da ağrıyı ve yanmayi rahatlatıyor. Ama günde en fazla 2 defa iç

Sen bilirsin canım ama tekrar uyarıyorum mideyi çok etkiliyor, bir de papatya çayı da icebilirsin bak enfeksiyon için. O da ağrıyı ve yanmayi rahatlatıyor. Ama günde en fazla 2 defa iç
Tamam canm o zaman dediğin gibi yapıyim çalışıyorum şu an dışarı da cikamam artık hepsi akşam a limonlu kür hariç

Arkadaslar ben pet gibi koyulsun dedim ivine sokun demedim bagzilari dalga gecme cabasinda ama belki katkim olurda hamile kaliriz cabasindayiz ama tuzu kuru olanlar bebegi olanlar bilemez tabiki biz herseyi yapama haziriz yeterki bebegimiz olsun ama bagzi cahil insanlar konuyu nerden nereye getirdi

Kizlar ya ben bisey duydum acaba dogrumu :) moydonozu kaynatip peze sarap vajinaya koyuluyomus ve bunu 3 4 gun testralayip iliskiye giriliyomus ve hamis kaliyorlarmis acaba bu sekilde halim3 kalan var mi ki
Burdada belirtmisim beze sariliyo vajinaya koyuluyo diye sokuluyo dememisum iyicene okuyun lutfek oyle yorum yazin

konu sahibi vajinanın içine koyuluyo doktor önerdi demiş. diğer terbiyesiz zaten dalga gaçiyo
Tatlim iyice okurdan pede sarip vajinaya koyuluyo demisim vok afedersin al icine sok dememdim ben iyice oku istersen

Tatlim iyice okurdan pede sarip vajinaya koyuluyo demisim vok afedersin al icine sok dememdim ben iyice oku istersen
tamam yanlış anlamışım kusura bakma. dalga geçen kişi tzk nickli üye. onada nasıl cevap verdiğimi görmedinmi. ilk mesajımda benim bilidğim maydonoz süt buharı yuapılıyo bende denemek istiyorum dedim. ilk iki mesajımı görmezlikten gelip bunu alıntılamışsın ki bundada terbiyesiz dalga geçiyo diyorum. ve sen bütün bunlardan benim dalga geçtiğimi ve tuzumun kuru olduğu sonucunmu çıkardın. tuzum kuru değil yıllardır cocuğum oldun diye uğraşıyorum

Back