• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz

Esa331

Seni heycanla bekliyorum ravza bebek ♡
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
466
156
18
Kizlar ya ben bisey duydum acaba dogrumu :) moydonozu kaynatip peze sarap vajinaya koyuluyomus ve bunu 3 4 gun testralayip iliskiye giriliyomus ve hamis kaliyorlarmis acaba bu sekilde halim3 kalan var mi ki

Ben oyle bilmiyorum vajinanin icine toprak dokuyorsun ardindan maydonoz tohumu ekiyorsun can sularini verip bekliyorsun 15 gun sonra cimlenmis oldugunu goruyorsun

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:Buna inandınız mı peki?Sözüm size değil yanlış anlamayın lütfen bunu söyleyen ve yapan kişinin aklından şüphe ederim.:kızgın:

Sakın böyle saçma şeyleri kimse denemesin..:stop:

Ben oyle bilmiyorum vajinanin icine toprak dokuyorsun ardindan maydonoz tohumu ekiyorsun can sularini verip bekliyorsun 15 gun sonra cimlenmis oldugunu goruyorsun
Dalga gecilcek bisey yok bu konuda kontorumda onayladi ve internettede yaziyo ??

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:Buna inandınız mı peki?Sözüm size değil yanlış anlamayın lütfen bunu söyleyen ve yapan kişinin aklından şüphe ederim.:kızgın:

Sakın böyle saçma şeyleri kimse denemesin..:stop:
Doktorumla gorustum ve enfeksiyona iyi geliyo dedi

Canım suyu kaynayıp maydonozu içine atıp bi süre demleyeceksin sonra temiz bi beze sarıp dayanacağını sıcaklığa geldiğinde vajinaya koyacaksin. Böylece enfeksiyon falan varsa temizliyor onun sıcağı ve buhariyla. Hamile kalmayı kolaylaştırır mı bilmem ama ben yapardım hamilelikten önce. Sonra zaten akıntıları kendin de görürsün.

Emin değilim canm zaten tahminimce değilim dir ama riske atmayın.uromisin verdi bugün Dr onu kullanırım artik
Emin olduktan sonra kullan canim en iyisi, bir de enfeksiyona yarım bardak suya 2 kaşık elma sirkesi ve yarim limon suyu karıştırıp içerdim. Yalnizca o iyi gelirdi, istersen dene ama miden rahatsız değilse, yoksa çok ağrıtır mideni

süt ve maydonoz kaynatılıp buharına oturuluyo bende denemek istiyorm. ama maydonozu vajinaya koymak hiç mantıklı gelmedi

dalga geçmenin anlamı yok.insan herşeyden çare arıyo. basına gelmeden bilemezsin.zaten yeterince zor bi süreç, bide senin gibilerle uğraşıyoruz. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

süt ve maydonoz kaynatılıp buharına oturuluyo bende denemek istiyorm. ama maydonozu vajinaya koymak hiç mantıklı gelmedi
Canım içine konulmuyor zaten arkadaşlar dalga geçmiş biraz.yalnızca kaynattiktan sonra dayanacağın sıcaklığa gelince temiz beze sarıyorsun böyle ped gibi koyuyorsun, sanırım amaç onun sıcaklığı ve buharından yararlanmak. Soğuyana kadar tutunca zaten akıntı oluyor bunu görüyorsun. Ama benim dediğim enfeksiyon için. Ben de denemiştim daha önce

Canım içine konulmuyor zaten arkadaşlar dalga geçmiş biraz.yalnızca kaynattiktan sonra dayanacağın sıcaklığa gelince temiz beze sarıyorsun böyle ped gibi koyuyorsun, sanırım amaç onun sıcaklığı ve buharından yararlanmak. Soğuyana kadar tutunca zaten akıntı oluyor bunu görüyorsun. Ama benim dediğim enfeksiyon için. Ben de denemiştim daha önce
konu sahibi vajinanın içine koyuluyo doktor önerdi demiş. diğer terbiyesiz zaten dalga gaçiyo

Emin olduktan sonra kullan canim en iyisi, bir de enfeksiyona yarım bardak suya 2 kaşık elma sirkesi ve yarim limon suyu karıştırıp içerdim. Yalnizca o iyi gelirdi, istersen dene ama miden rahatsız değilse, yoksa çok ağrıtır mideni
Canm maalesef midem hassas aklımda olsun yinede

Canm
Canm ya bunu yapsam ne zaman etki gösterir

Canm

Canm ya bunu yapsam ne zaman etki gösterir
Canım ben 3-4 gün yapıyordum ama mideni çok rahatsız eder hassassa çünkü sirke de asit limon da asit, bir de aç karna yapmak gerek sabahları. O yüzden hassassa tavsiye etmem. Bol su iç, doktorun verdiği ilacı kullan geçmezse yaparsin

Su
Canım ben 3-4 gün yapıyordum ama mideni çok rahatsız eder hassassa çünkü sirke de asit limon da asit, bir de aç karna yapmak gerek sabahları. O yüzden hassassa tavsiye etmem. Bol su iç, doktorun verdiği ilacı kullan geçmezse yaparsin
Şu an ağrıdan bayilabilirim canm.sabah mide koruyucu alıp öyle icsem?

Back