- 12 Ekim 2014
- 365
- 367
- 73
canım marketti sütten olmuyor normal satın alınan açık sütten yapılıyor.ben denemedim daha hamilke kalamadım ama adet ağrılarım dindi.kızlar bu sut marketlerde satılan kapalı klutu sut mu yksa organık dogal sutlemı yapılıyo uyugulaayan varmı
canım ben bi ebeye yaptırdım ama köy sütünden yaptı geçen ay.hamile kalamadım ama adet de olamadım çok ilginç oldu yaakızlar bu sut marketlerde satılan kapalı klutu sut mu yksa organık dogal sutlemı yapılıyo uyugulaayan varmı
aaaaa... belkımmm hamıssınnncanım ben bi ebeye yaptırdım ama köy sütünden yaptı geçen ay.hamile kalamadım ama adet de olamadım çok ilginç oldu yaa
yok yavrimm ya kan testi yaptırdım bişi yok yani :))aaaaa... belkımmm hamıssınnn
valla okuduugm yazılara göre adet bıtınımden haman snr yapılması daha ıyımısss ... ben bu ayda tutmassaa bıdakı ay denerım dıye dusundumm..arkadaşlar bugün reglimin 12. günü,çalışmalar oldu tabiki,ben bü süt buharını şimdi yapsam olurmu,
canım adetten çıkar çıkmaz yap hatta bir köy hekimi varsa ona da baktırsan iyi olur özelden msj at face varsa sende ordan konuşalım olur muhmmm bırde yarın yumurtlama gunlerım balsıyooo bu ay yapmasamm mıı acaba ....bıdakı ay adetten sonra hemen mı yapmak lazım oyleyse yumurtlama zamanım sımdı sıkıntı olabılr dımı
canım bende sütü uyguladım köy sütüydü benimki adet bitiminden sonra yap ama ben adetime 15gün kala yapabildim bakalım bu ay işe yarar inşallahYaa kizlar neden marketten alinan süt olmaz ki bugun benim adetim in 3.cu gunu bende denemek istiyorum reglim bitince ama anca sutu marketten bulabilirim
sen bu yolla mı hamiş kaldın canım2 litre kadar dogal süte ( marketten olmicak) bir demet kadar maydanoz u elinle bolup sutle kaynat... genis bi kaba döküp uzerine ic camsirsiz buhar iceri gircek sekilde otur.kenarlardan buhar disari cikmasin ve uşütme die battaniye sar beline...bunu yumurtlama günü iki gn yap.yumurtlaman zamaninda olmuyrsa önce adetin 7. Gnu baslayip 15 gn sogan kürünu uygula.insallah faydasi olur cNim
yumurtlama günüme denk gelen günde ilişkiden önce 1saat yapmayı düşünüyorum yolları açarmışvalla okuduugm yazılara göre adet bıtınımden haman snr yapılması daha ıyımısss ... ben bu ayda tutmassaa bıdakı ay denerım dıye dusundumm..
bence bı tedavıyeee baslamııssan bu kürü uygulama ...Mrb kızlar bende yumurtlama sorunu var ve regilimin son günü bu gün ilaç ve igne takviyesine başladım bu ay sizce süt ve maydonoz buharı yapmalımıyım rahim filmide çekilmedim _?
Allahin da izniyle vesilem oldu cnmsen bu yolla mı hamiş kaldın canım
ben gunde 1 kere kuru uygulama seklıyle yapıcam.... 3 gun yapıcam ..bu ay adet gelırseee...kızlar adet bittikten sonra başlanıp kaç gün yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?