Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

merhaba bende denemek istiyorum maydonoz süt kürünü benim sağ tüpüm tıkanık işe yarıyacak mı ve genelde adetein 5. günü yapılıp ilişkiye girileceği yazılmış ama nasıl olacak ben 7 güzn adet oluyorum...

Merhaba kızlar ben 2 ay önce dış gebelık gecırdım sağ tüpüm alındı 6 haftalıktı, sadece sol tüpüm var rahim filmi cekınmedım iatdmıyorum da maydonoz buharı denemek istıyorum , arkadasım 4 yılın sonunda maydonoz buharı ile hamile , 2 tüpü de kapalıydı,korunmam surecim bıtjnce bende denemek istıyorum yapanlar deneyenleri tecrubelerinizi paylaşın lütfrn

Arkadaşınız nasıl uyguladı bu kürü ayrıntılı anlatırmısınız. Benimde hsg çektirdikten sonra her iki tüpümünde kapalı olduğunu öğrendim.

Arkadaşınız nasıl uyguladı bu kürü ayrıntılı anlatırmısınız. Benimde hsg çektirdikten sonra her iki tüpümünde kapalı olduğunu öğrendim.

Yıllarca tüp bebek vs kürler denemişti bir kızı vardı fakat hamile kalıyor sonrasında dış gebelık oluyordu, ama o soğan kürü incir kürü, vitaminler herşeyi kullanmıştı tabi bunların tüplere çok fazla etkisi yok ancak yapılıklığın ilerlemesini önlüyordu, hamile kaldiği ayda ise adet bitiminden itibaren başlamış ve adetin 15 16 . Gününe kadar uygulamış fakat sadece su ve maydonoz ile yapmış büyük bir tencerede su kaynatmiş sonra maydonozşar bir demet 2 demet ne kadar olursa buharına oturuyormuş oturabildiği kadar heryerini iyice kapatarak, çok aşiri yakacak kadar da sıcak olmamalı diye biliyorum sonrasında hergün ilişki, benim de sağ gitti sol da ne durumda bilmiyorum bu buhari denemek istiyorum, bir de adaçayı çayı diyorlar ama denemedin

Eğer iki tüpünde kapalıysa hiç tüpleri açmak için uğraşma yumurtalıkların için kürler dene ve tüp bebeğe yönel bence zaman kaybetme, benim de biri gitti diğeri ne durumda bilmiyorum. Birkaç ya deneyip zaman kaybetmeden tüp , sonuçta tüp bebekle senin tüplerinin tıkalı olsa bile yumurtalar kalıtelı olunca tutma şansı çok yüksek, biz boşuna kendimizi yıpratıyoruz hep olmayana bakaıyoruz rn önemlisi yumurtalıklarınız onlar bize yeter inş

Canım çok çok teşekkür ederim verdiğin cevaplar için Allah bir değil bin defa razı olsun. Ben adetin 10-12-14 günleri denedim maydanoz buharını inan 2-3 gündür öyle çok ağrım varki duramıyorum acaba başka bir şey mi oldu yada çok kaynar oturdum yumurtalıklara zarar mı verdim diye içim içimi yiyor. Önümüzdeki ay tekrar hsg çekilecek ondan sonra doktorum hangi tedaviyi uygular bilmiyorum hakkımızda hayırlısı aeo

Yumurtlama ağrısıdır belki ben de soğan kürü denemiştim hem ağrim oldu hem de adetim çok sancılı geçtim hastanelik olmuştum, bir haftalık soğan kürü ile kistlerim gitmişti, o yüzden olumlu düşün ile yaradığı için ağrı yapmıştır inşallah

Merhabalar,
Dün aksam bende süt buhari denedim. Keske denemeseydim dünden beri icim icimi yiyor. Kaynattim sütü ocaktan alir almaz oturdum. Okadar okudum ilik olmasi gerekir diye ama ne oldu bilmiyorum hepsini unuttum o an. Yaptiktan sonrada ben neyaptim dedim. Direnmedim ama kalktim oturdum falan. Yumurtalik pismezde biliyorum. Fakat baska birsey olurmu?

Cok korktum lütfen bilen biri varsa cevap verebilirmi ne olursunuz

Olumlu sonuç alan hamile olan yok mu arkadaşlar

canım ben bi teyze tavsiyesiyle denemiştim hatta yapmış olmak için yapmıştım.bi teyze yaptı su ve bol maydonozla adetin 5. günü ilişkiye girmedende yap dedi bi kezde ben sütlü maydonozlu buhar yaptım .üşütmiceksin ama hemen üstünü değiştiriceksin çok terletiyor.o ay gebe kaldım ama bebeğimi pıhtılaşmadan kaybettim.şimdi yeniden gebe kalmak istiyrum yine denicem

Ilk gebeliğin mi peki ,

slm arkadaşalr.bende bu ay maydanoz ve süt buharı deneyenlerdenim.inş. olur buda bebeğim gelir artık.rabbim inş. herkesi sevindirir.benim bi haftam kaldı adeti,me.bakalım ne olcak...bide ben bu ay ateş yönteminide yaptım ikisi beraber bakalım ne olcak.....:18::18::18:

Kan pıhtılaşmasının tedavisi var mı peki,

canım senin rahatsızlığın mı bilmiyorum ama kan pıhtılışması için Prof. İbrahim Saracoglu nun bi önerisi var istersen onu bir araştır.yarım suyun içine yurum limon sıkıp icecekmişsin.bi öğleden önce birde öğleden sonra.

.

Yok canım benim rahatsızlığım değil sanırım bir arkadaş bahsetti ben de ona sormuştum forum da

canlarım hamile kalan arkadaşım 5 gece yapmış buhardan sonra hemen ilişkiye girin ve belinizin altına yastık koyun ii şanslarrrr...

kIZLARRR OLUMLU SONUÇÇ ALANLARA ÇOK SEVİNDİM. BİZDE EŞİMDE SPERM AZLIĞI VAR. OLUMLU SONUÇ ALAN ARKADAŞLARRR KENDİSİNDE Mİ SIKINTI VARDI YOKSA EŞİ KAYNAKLI PROBLEM OLAN VAR MI ARANIZDA?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…