canım benimde bir haftam kaldı adete korkuyorum.aslında gitmeyi düşünüyorum doktora ama eşim istemiyor onu ikna etmem lazım.iki ay üstüste buharı denemiş oldum şimdi adet olursam bi daha yapmam.iki ayda incir kürü yaptım bi daha onuda denemiycem.bal tarçın çörek otu yiyordum iki aydır aynı zamanda ona devam edicem.bilgisayarım bozuk olduğu içinde nete giremiyorum aklım hep burda yaaa(muhtemelen bende adet olucam (((
sende yaptıklarını yaz buraya,bende iltihap yoktu zaten buhardanda anladım bunu hiç akıntım olmadı fazla çünkü
amin canım benım içinde dua et olurmu?allah isteyen herkese versin....
evet canım ya bende buharı yapınca hiç akıntım falan olmadı,o yüzd3n açıkçası pekte umutlu degildimya şimdide rahim dönüklüğü (rahim tersliği)kafama takmış durumdayım.ama dktr anlamazmıydı acaba.gerçi doktrumdanda menmun degildim.arkadaşında rahim dönükmüş doktr ddüzeltmiş gebe kalmış.bende doktra gidince soracagım dönüklük varmı diye?en azından ne problemim var onu öğrenirim... ÇOK HASTAYIM ÇOOOK
ederim tabi canım sende bana et:))aynı anda hamiş oluruz inş
bebeğim takma bu kadar dönüklük falan yoktur zaten bi tane çocuğun var doktor görse söylerdi.ben gitsem kimbilir neler çıkacak:))gerçi bende gittim doktora sorun yok demişti hayırlısı allahtanyapılcak başka ot falan varsa banada söyle yapalım:))))
mrb kızlar, benm bu kürden yapıp hamile olan arkadaşım var. ama herkes olacak diye bişi yok ümitsizliğe kapılmayın hemen.Allah tan ümit kesilmez. bir akrabamız 18 yıl çocukları olmadı bi çok yol denediler ama sonra oldu. (bu kürden değil, Allah tan ümit kesilmez anlamında söledim)...birde ben eskiden hep idrar yolu enfeksiyonu oluodum. ozman suyunu içmiştim bunu sonradan duydum.eğer idrar yolu iltihabı varsa akıntı o zman oluyor. kürü yaptınız ve sizde akıntı falan yoksa demekki sizde iltihap yok demektr...
bu arada bende 2,5 yıllık evliyim artık bebek yapmaya karar verdik.adetim yeni btti bu ay ilk defa korunmayacağm inşallah herkesle birlikte Rabbim yüzümüzü güldürür...
Süt buğusu-maydonoz veya soğan kürüyle hamile kalan var mı acaba merak ettim? Ben soğan kürünü deneyeyim dedim ama çok kötü tadı yaaa, 3 gün zor içtim, midemi bulandırdı. Gerçekten faydası var mı ki, eğer öyleyse yumar gözümü içmeye çalışırım artık.
evet canım ya bende buharı yapınca hiç akıntım falan olmadı,o yüzd3n açıkçası pekte umutlu degildimya şimdide rahim dönüklüğü (rahim tersliği)kafama takmış durumdayım.ama dktr anlamazmıydı acaba.gerçi doktrumdanda menmun degildim.arkadaşında rahim dönükmüş doktr ddüzeltmiş gebe kalmış.bende doktra gidince soracagım dönüklük varmı diye?en azından ne problemim var onu öğrenirim... ÇOK HASTAYIM ÇOOOK
geçmiş olsun canım öncelikle .ben bu ay suğan suyunu günde 1 bardak tok karnına içebiliyorum.ilk 1 bardağı içtiğimde akıntım oldu ondan sonraki içtiklerimde hiç akıntım olmadı.sende uygulamayı düşünüyordun bence uygula.bu arada rahim filmi çektirdiysen onda çıkardı rahim dönüklüğü .maydanoz kürünü bir daha deneyecek misin?bu arada nerde yaşıyorsun?benim gittiğim doktora gidebilirsin.
canım faydasını gören çok kişi var .belki onlardan biri de sen olabilirsin bu kürlerle.ancak ben maydanoz buharını yaptım malesef olmadı .hamile kalanlar var bu kürle.ben de bu ay suğan suyunu içiyorum.sadece günde zorla 1 bardak içebiliyorum tadı kötü olduğu için.zararı yok faydası var bence suğanın.çünkü çok kişideki kisti olanlar bu kürle kisti gitmiş.hayırlısı canımm.
mrb arkadaşım.bende içtiğim ilk gün akıntı oldu daha sonra olmadı.1 hafta içtim bıraktım.rahim filmim çekilmedi sadece ultrasondan baktı doktor.maydanozuda birdaha denemem galiba.zararlı oldugunu söylüyorlar öffff ya iyice kafam karıştı ne yapacagımı bilemez duruma geldm.direk buhar sıcaklıgının rahme zararlı oldugunu söylediler.açıkçası cesaretimde kalmadı.adtm 2 oldu biteli...yzgt sen nerdsn canm...:26:
Soğan suyunu içmeye ne zaman başladın? adet bitiminde falan mı başlanıyor? valla ne bileyim 15 gün falan nasıl içilir ki, bi de sabah-akşam, kusarım gibime geliyor((
ben adetim bitince başladım ayın 5 de bugün 6. günüm aslında.evet adet bitişinde başlanıyor.15 gün sabah akşam aç karnına.ben tok karnına içiyorum.o zaman çok bulanmıyorum.bir de canım tadı iyi deyip içince ben bulanmıyorum o zaman ama kötü deyip tiksnince içemiyorum.sen de öyle yap.koklama bardağı
Zihninde bitir işi diyorsun yani. Gözlerimi kapatayam sevdiğim bir şeyi içtiğimi hayal edeyim mesela miss kokulu bir kahve, burnumu da tıkayayım ki o gerçek iğrenç kokusunu almayayım, bi dikişte içeyim :) dur bakalım deneyeyim, inşallah işe yarar bariii.
canımya doktr bi problem yok dedi de,benm akıllı doktr ilk gittiğimde benden hormn testi istedi(bu test adetin3.günüyapılıyormuş).benimse normal günümdü.birde sürekli gittikçe ultrasyona tutp gönedriyordu.açıkçası 6 aya yakın gittim ama pişmanm.birde geçenlerde bu doktrla ilgili akla alınmayacak bişeyler duyunca iyikide tedaviyi yarım bırakmışım dedim.inşallah sende de problem yoktur ya canm öyle umutsuzluga kapılma....hakkımızda hayırlısı....
hayellerim suya düştüü hastalandım...yapcak bişey yok.olmuyorsa olmuyor yapmadığım şey kalmadı.bunalıma girdim artık kafama çok takıyorum..bişey yapmıycam bundan sonra.kızlar sizlerden dua istiyorum nolur benim için dua edin...rabbim kimseyi bekletmesin ne diyeyim
ardaşlar dün kanal 7 de tesadüfen DR.feridun kunak showu dinledim.kolay hamile kalmak açıklama yaptı.bayan drla beraber,baya açık ve net anlattılar.7 ocak 2013 feridun kunak show canlı izle yazarsanız bulabilirsiniz.ben izlerken güldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?