bu bitkileri ilk olarak tüp tıkanıklığı ile ilgili topicte okumustum..sonra biraz arastırdım tıkanıklığa iyi geldiğini okudum bi kaç yerde sonra bi gün eşim bahsettiğim karışımı getirdi eve aktar özellikle tavsiye etmiş,ben de ertesi gün başka bir aktara gidip sahdere ve bodur mahmutun neye benzediğiyle ilgili biraz arastırma yaptım eve gelince tekrar eşimin getirdiği karışımı inceleyince yogunluğu bu iki bitkinin oluşturdugumu farkettim...bahsettiğin diğer şeyler üzerinde de etkili olabilir canım tam bilmiyorum ben bu niyetle kullandım,aktarda eşime bu niyetle tavsiye etmiş zaten..
mrb arkadaşım,ben karışımı netten araştırınca bu tür şeyler yazıyordu.umarım senin dediğin gibidir de faydasını görürsün,o mutlu haberini bizlerle paylaşırsın.hayırlı haberlerini bekliyoruz ki işe yararsa bizlerde faydalanalım...
canlarım ya ben soğan suyunu 1 hafta kullandıktan sonra biraktım.bagırsaklarda tembellik yapıyormuş.yani anlyacagınız 1 haftadan fazlası zararlı dediler.bilmiyorum iyimi yaptım?birde migdeme dokunuyordu,akıntıda olmayınca bıraktım.sizler neler yaptınız nerelerdesiniz
merhaba kızlar ben yeni üye oldum . sizleri 1 haftadan beri takip ediyorum .ben 2 buçuk yıllık evliyim.hiç korunmamıza rağmen gebelik olmadı.bende bu ay maydanoz kürünü yaptım hayırlısı inşallah olur.10 günüm var reglime.sizlerle yazışmak istedim. tavsiyeleriz neler yardım ederseniz sevinirim
canm öncelikle hoşgeldininşallah bu kürün faydasını görürsün.daha önce hiç dktra gittin mi?problem ne dediler.ayyy canım benmde hemn hemn 10 günüm var inşallah hayırlı güzel haberleri burda paylaşırız...
hoşbulduk canım da önce 3 farklı doktora gittim.tek tüp kapalı diğerinde geçiş olduğunu söylediler.histereskopi denilen amaliyatı oldum .açıldığını söyledi doktor 3 ay içinde hamile kalma olma olasılığının yüksek olduğunu söylemişti.fakat 5 ay oldu gebe kalamadım.birde doktor çatlatma iğnesi verdi yine tutmadı.bu ay 4 ocak ta hasta olma zamanım.inşallah RABBİM hayırlı evlatlar nasip eder isteyen herkese
ayy canım benm herşeyin hayırlısı,sıkma canını zamanını bekliyor...sakın vazgeçme devam et.allahım büyüktür bizede sıra gelir inşallah.bende seni çok merak ettim,yazmayınca acaba birseyler mi var acaba dedim.tm canım ben yazarım.özelden atabilirsem yazarım
canım ya özelden atamadım galiba.bu soğan suyuna ayın 10da başladım.8 de adt bitti. ama bende denildiği gibi akıntyı falan olmuyor.acaba ilerleyen günlerde mi artış olacak.canım bak beni sakın cvsız bırakma merak ediyorm.özelden yazabilseydim sana sorularım olacaktı.kib
canım napıyosun varmı gelişmeler?soğansuyu içerken illa akıntı olcak diye bişey yok bendede olmamıştı demekki iltihap yokmuş sendede takma kafana...bilgisayarım bozuk yazamıyorum aklım burda ama gelişmeleri mutlaka yaz.ben şuan yumurtlama günlerimdeyim diye umuyorum:))))
canm öncelikle hoşgeldininşallah bu kürün faydasını görürsün.daha önce hiç dktra gittin mi?problem ne dediler.ayyy canım benmde hemn hemn 10 günüm var inşallah hayırlı güzel haberleri burda paylaşırız...
hoşbulduk canım da önce 3 farklı doktora gittim.tek tüp kapalı diğerinde geçiş olduğunu söylediler.histereskopi denilen amaliyatı oldum .açıldığını söyledi doktor 3 ay içinde hamile kalma olma olasılığının yüksek olduğunu söylemişti.fakat 5 ay oldu gebe kalamadım.birde doktor çatlatma iğnesi verdi yine tutmadı.bu ay 4 ocak ta hasta olma zamanım.inşallah RABBİM hayırlı evlatlar nasip eder isteyen herkese
AMİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!
canım sende maydanoz buharını yapınca ya da yaptıktan sonraki günlerde akıntı falan oldu mu?birde sende sorun varmı?oğlun olmasına rağmen.bende akıntı olmadı.normalde olması gerekiyormuş.Kürü uyguladıktan sonra mı hemen ilişki oldu yoksa 3 gün kür yaptıktan sonra mı ilişki oldu.
kızlar malesef 3 gün önceden adet oldum .morelim çok bozuk ya ne zaman benim bebeğim olacakkkkk :((
iyim canım.nerelerdesin,bende seni merak ediyorum.bende boşboş günümü bekliyorum.olmayacagını bildiim için ,ama yinede küçük bir umut var işte,umut dünyası ya!!!!!!!!!!dktra gidecekmisin?ben adeten sonra gitmeyi düşünüyorum...bakalım hayırlısı...
bugün bir arkadaşımın daha hami,le haberini aldım çok sevindim.kendimle beraber dua ettiğim arkadaşlarınım tümü tek tek hamile kalıyor hissediyorum banada çok az kaldı:)))yakında sizlerdende duyarım güzel haberler inşallah.rabbim dualarımı kabul ediyor yuppiiiiiiiiiiiiiiii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?