Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhabalar baştan sona kadar bütün yazılanları okudum okurkende çok güldüm:roflol:
bende 6 senedir denemediğim şey kalmadı bu süt buharınıda deniyim bari belki bir işe yarar bellimi olur:CüvCüv: ......bugün adetimin 4. günü cuma günü bizim burda pazar var bol bol süt ve maydanoz almam gerekecek CADIARZU
arnavut güzeli ben geçen ay elma yağı kullanmıştım bu ay adaçayı yağınımı alsam ikisinin arasında bir fark varmı acaba aynıysa eğer elma yağım daha var geçen aydan israf etmiyeyimşakkıdı
canım arkadaşlarım.malesef ben yine kırmızıları gördüm yahuuu.of beee hemde gününden önce geldi.ama hiiiiç üzülmedim geçen seferki gibi.ama bu ay acayip donanımlıyım.maydonoz süt preseed incir kürü kendimeeee.eşimede keçiboynuzu devammm.valla ben çok inandım.bu işe baş koydum ben böyle hamile kalıcam.tüp bebeğe gerek kalmıycak.eşime kalsa hemen şimdi tüp bebeğe götürecek.ama içimde öyle bi inanç varki olucak.yoksa dururmuyum hemen giderim hastaneye.bana fayda etmese bile sizlere eder inşallah.hadi güzellerim pes etmeden üzülmeden stres yapmadan devam edin.bana hamileyim diye yazıınnnn.meyramm canım arkadaşım senin günlerine de az kaldı varya çok merak ediyorum ve çok umutluyum.arnavutgüzeli preseed nasıl memnunmusun.nasıl bişi.çok merak ediyorum kızzz.ay utanma falan kalmadı bende heeeee.adetim biter bitmez buhara devam edicem.canlarım birde bu hafta içi yada önümüzdeki hafta eşimin istanbulda bi semineri var.belki giremem foruma.haber veremeden gidersem ne olur kusuruma bakmayın.çünkü seminer günü eşimin okulu için tam olarak ayarlanmamış.sizi çoook ama çok seviyorum.inanaın umudumsunuz.öpüyorum hepinizi.
canim saol ama insan kendini bilir, kandirmanin bir alemi yok. realist düsünmek lazim. adet belirtilerim 10 gün önceden baslar benim. ve bu ayda basladi. zaten hic sekmez, hep zamaninda gelir. buda iyi birsey sonucta. düzenli olamayan birsürü insan var. annemler ankarada ve burda bir arkadas ankaradaki bir baharatcinin özel karisimlar verdigini yazmisti, annmem gidip sormus, tahlillere göre karisimlar veriomus, bizde insallah bu yazin ankaraya tasiniyoruz. birde onu denemeyi düsünüyorum. nasip, belki sebep o olur.
neden bilmiyorum ama son zamanlarda artik biktim sanirim, monoton sekilde iliski yasamaktan, icimde bi isteksizlik olustu. esimle hic beraber olmasam aramam yani. son 2 aydir felan böyleyim. tekrar bi hormon testi mi yaptirsam diye düsnüyorum yada psikolojik olabilr. hayit vardi evde, bu ay onu deniyim sonra test yaptiriyim diorum kendi kendime. zaten kirmizi kartta yaklasti. kafam karisti aslinda.
canlarım buhar oralara girsinde nerde yaparsanız yapın önemli değil.bide evet uzun birsüre buharda durmamız gerektiği için rahat olabileceğimiz şekilde ayarlamamız lazım.çünkü kıpırdadıkça yada kalktıkça buharda yeterince faydalanamayız.allaaahhhıııımmm ne hallere düşüyoz.anam tencerede yaptım ben popom yandı.o acıyla kalktım tencere devrildi.ufff napalım olsun yeterkiiii.bide eşlerimizn bize taktığı isimler cabası.başlayın canım.hiç beklemeyin.bizlerlede paylaşın.valla bizd eözel mözel kalmadı.allah kolaylık versin.
valla su tasinma olayi olmasa baska bisey düsünemez olucam. 24 saat bebek düsünüyorum. ne yaparsam yapim aklimdan cikmio. istegim kirildi, adet belirtileri cikinca hepten deli oluyorum. Allah'im beni bu konuda sabirla imtihan etme diyorum hep. zaten cok sabirsiz bir yapim var, hep ayni sey basima gelir, herkesin 2 dk da neticelenen isi sira bana gelince sonuclanmak bilmez. ben sabirli olmayi ögrenemiyorum mesele bu.
dün ani bir kararla yatmadan önce hayiti ezip balla karistirip yedim. sabah da yedim. adet öncesinde yendiginde agriyi kesiomus, bebis olmadi bari adet agrisiz gecsin dedim. bakalim...
arnavut güzeli, senin adet tarihin ne zaman? insallah sen bu ay olduuuuu diye haber ver. selimina kirmizilari görmüs bugün, benimde 7 gün kaldi. bari sen müjdeli haber ver.
selimina konuyu sabitlesene, nasil yapilio bilmiom ama en cok bakilan 4-5 basliktan biri
elma yağı mıııı:1shok:kız elmaa mı kullandıın..kız benim dediğim ADAÇAYI YAĞI (ESKİDENDE ELMAYAĞI DERLERMİŞ)AMA ASIL ADAÇAYI YAĞIII....NEYSEE UMARIM AYNI ŞEYDEN BAHSEDİYORUZDUURR.ODAMI KESKİN KOKUSU VAR PEKİ??NANEMSİİ GİBİ DİMİİİ??
KUZUM BENİİİM SEN BU YAĞI BİRAZ ARA VER İSTERSEEN BU BUHARI DENE BAKALIM Bİİ ,HEMDEE BAHSETTİĞİM POZİSYONU MUTLAKA DENEE..İLK DEFA SPERMLER DIŞARI ÇIKMADI BENDE BU POZİSYON SAYESİNDEE..
hadi bakalım sanada hayırlı uğurlu olsuuun..dilerim hepimizin işine yarar şu kür..çünkü ortalıkta başka kürde kalmadıııkaydirigubbakcemile3
slm kızlar ben dün akşam denedim tam yumurtlama dönememdi bakalım ayın 24 üne kadar bekleyiş var allahtan ümit kesilmiyor(
selimina sen bana preeseed sormustun dimi, unuttum cvp yazmayi, kusura bakma canim. ben adacayi yagini kullandim ya, o yara yapti bende. cok kullanmisim meger, 2-3 damla tekrar deneyim dedim gecen ama yine yara yapti, sanirim bi hassiyet olustu, o yüzden baska rahime konan herhangi bir madde kullanmak istemedim.
60 lira demissin cok pahaliymis. burda eczanede var, yarin burda tatil ama haftaya sorcam fiyatini cok merak ettim ya o kadar pahali ne ki bu yani
canım beniim allahtan ümit kesilmeeez..allah hepimizi deniyo biliyosuun ..heleki sabır çok önemlii..
valla benim bugün adetimin 11.günü o yüzden gerisini hesaplamıyorum..zaten dediğin gibi belirtilerimden belli olurr..zaten daha çok erkeen..beni adeti değildee..ilişkiyi düşünüyoruum gına geldi artıık böğğüüüü..zorla bişey olurmuu yaa..tecavüze uğruyorum gibi bişeykaydirigubbakcemile3delikafadulden-tatlicadiarzu-
heee kıss geçen ay elma yağını kullanmıştım ben ama bugün eşime adaçayığını al dedim bu sanki biraz daha farklı gibi ama kokusunda bi değişiklik yok gibi fiyat olarak adaçayı yağı 6 tl elmayağı ise 2 tl ydi acaba bu dahamı çok yakacak ne ambalajında parantez içinde acı elma diye yazıyo
arnavutgüzeli sana bişey daha soracam şu preesd in fiyatı ne kadar acaba uygunsa onuda alıp deniyelim belki işe yarar denemeyeceğimiz şey kalmadı
varya size bişey diyimmi gözümün önünde bugün ne canlandı anlatayımda gülün acaba diyorum tavana bir kulp takıp ilişkiden sonra eşlerimiz ayaklarımızı halata bağlayıp tavana assa sabaha kadar hem böyle spermlerde hiç dışarı çıkmaz olur fdelikafaduldenkendimi birden öyle hayal ettimde kendi kendime çok güldüm :roflol:ama ititraf edyim bebeğimin öyle geleceğini bilsem denerim valladenemediğim bir bu kaldı neyse çok uzattım bir an önce sırnaşık şey göbişlerimize meleklerimiz konsunda bu kürlerde pozisyonlardan kurtulsak artık
kız cadıııı nerden bulursun bu lafları.tecavüze uğruyo gibi heee.ayyy kıyamam ben sana.hepimiz aynı psikolojideyiz galiba.ama bizim tecavüz gülerek gerekleşiyo.ben gülüyorum eşim çalışıyo.aşkım gülme bak olmuyo diyo.bende hadi hadi çalışşşş bebişleri bırak sonra naparsan yap diyorum.günah kız şu adamlara.neler çekiyolar bizim yüzümüzden.ne cinsel hayat kaldı ne yatak odası.resmen oturma odasında çüğlüyoruz.allahım sen bize ve kocalarımıza yardım ettt...