Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

cancağazlarımmm geldim geldim.kusura bakmayın kaç gündür giremedim.kısss ammaaa kaynatmışsınız ben yokken.hepsini okudum öldüm gülmekten inşallah bu ay daha çok güleceğiz.ben iyileştim çok şükür deee.annemi hastaneye götürdüm.onunla uğraştım.kıyamam yaa hasta canım benim.daha öncede söledimmi bilemiyorum.troid ve kolestrol problemi var.çok şükür kontrollerinde bi sorun çıkmadı.düzeliyo anacıığğğıımmmm.bide çok üzüldüğüm bişi oldu.moralim çok bozuktu.arnavutgüzeli hani köpişlerimiz olmuştu ya küçük küçük.bitanesi malesef öldü.hemde en sevdiğim köpiş.okadar üzüldüm ki anlatamam.böle işte.ama merak etmeyin.çok ciddi birşey olmadığı sürece asla yazmamazlık yapmam.özlemişim sizi.

hosgeldin canim, bende seni sordum kac gündür.
okumussun gerci.
cooook gecmis olsun annene. insalllah hemen düzelir. sen yaninda olunca düzelir merak etme, ilac gibi gelirsin ona.
köpis ne yaw? ben anlamadimm

cancağazlarımmm geldim geldim.kusura bakmayın kaç gündür giremedim.kısss ammaaa kaynatmışsınız ben yokken.hepsini okudum öldüm gülmekten inşallah bu ay daha çok güleceğiz.ben iyileştim çok şükür deee.annemi hastaneye götürdüm.onunla uğraştım.kıyamam yaa hasta canım benim.daha öncede söledimmi bilemiyorum.troid ve kolestrol problemi var.çok şükür kontrollerinde bi sorun çıkmadı.düzeliyo anacıığğğıımmmm.bide çok üzüldüğüm bişi oldu.moralim çok bozuktu.arnavutgüzeli hani köpişlerimiz olmuştu ya küçük küçük.bitanesi malesef öldü.hemde en sevdiğim köpiş.okadar üzüldüm ki anlatamam.böle işte.ama merak etmeyin.çok ciddi birşey olmadığı sürece asla yazmamazlık yapmam.özlemişim sizi.

Canım annenin iyileşmesine sevindim çooooookkk geçmiş olsun.....a.s. Sende iyileştin sanırım sanada tekrar geçmiş olsun....öptüm canııımmmmma.s.:nazar:

teşekkürler canlarım .meyracım köpiş köpek demek.1 ay önce eşimin av köpeği doğum yaptı.3 tane.bir tanesi bu pazar malesef öldü.öyle yanii.bu arada benim adetime 2 gün kaldı ama malesef adet belirtilerim var.karnım sırtım ve bacaklarım acayip ağrıyo.inşallah yanılırım.amaaan adet olsamda pes etmek yokkkkk.devam.hepinizi çok öptümmmm bitanecik arkadaşlarım benimmmm.

canııım beniiim iyikii geldiiiinn,bizde senii çok özledik vallaaakaydirigubbakcemile5:1hug:..
öncelikle annen için büyük geçmiş olsuun tatlıım.allah şifa versiinn.senin gibi bir kızı varsaa ozaman gözü hiç arkada kalmaz vallaa,ne güzl onunla ilgilenmeeen..allah onun başından seni eksik etmesin ozamaan.a.s
evet biliyoruum köpek yavrularınıı,bahsetmiştiiiinn:çok üzgünüm:..yazııık çok üzüldüüüm ..bir hastalığı falan mı vardııı.yavrum beniim annesi bişey yaptımı kii farkettimiii???senağlama..napalım veren allah alan allah..
belki biliyosundur ama söylim Seren Sernegilinde bebişi ölmüüüüşsenağlamaçok üzüldüüm allah sabır versiiinnn..neyse yaa içimiz kararmasın şimdi hayat devam ediyo..

sen bizi yanlız bırakmaa gördünmüü neler yazdık neleer rezil olduk herkezee..ama süper bir annı yanii ben hergecee gülme seansları düenliyorum eşimlee çok eyleniyoruuuzz..kaydirigubbakcemile3

herkese merhabalar baştan sona kadar bütün yazılanları okudum okurkende çok güldüm:roflol:
bende 6 senedir denemediğim şey kalmadı bu süt buharınıda deniyim bari belki bir işe yarar bellimi olur:CüvCüv: ......bugün adetimin 4. günü cuma günü bizim burda pazar var bol bol süt ve maydanoz almam gerekecek CADIARZU
arnavut güzeli ben geçen ay elma yağı kullanmıştım bu ay adaçayı yağınımı alsam ikisinin arasında bir fark varmı acaba aynıysa eğer elma yağım daha var geçen aydan israf etmiyeyimşakkıdı

herkese merhabalar baştan sona kadar bütün yazılanları okudum okurkende çok güldüm:roflol:
bende 6 senedir denemediğim şey kalmadı bu süt buharınıda deniyim bari belki bir işe yarar bellimi olur:CüvCüv: ......bugün adetimin 4. günü cuma günü bizim burda pazar var bol bol süt ve maydanoz almam gerekecek CADIARZU
arnavut güzeli ben geçen ay elma yağı kullanmıştım bu ay adaçayı yağınımı alsam ikisinin arasında bir fark varmı acaba aynıysa eğer elma yağım daha var geçen aydan israf etmiyeyimşakkıdı

aramıza hoşgeldin canım.dene dene hiç bekleme.adetin biter bitmez başla.elmayağı ve adaçayıyağı aynı şey canım.hadi hayırlısı.

canım arkadaşlarım.malesef ben yine kırmızıları gördüm yahuuu.of beee hemde gününden önce geldi.ama hiiiiç üzülmedim geçen seferki gibi.ama bu ay acayip donanımlıyım.maydonoz süt preseed incir kürü kendimeeee.eşimede keçiboynuzu devammm.valla ben çok inandım.bu işe baş koydum ben böyle hamile kalıcam.tüp bebeğe gerek kalmıycak.eşime kalsa hemen şimdi tüp bebeğe götürecek.ama içimde öyle bi inanç varki olucak.yoksa dururmuyum hemen giderim hastaneye.bana fayda etmese bile sizlere eder inşallah.hadi güzellerim pes etmeden üzülmeden stres yapmadan devam edin.bana hamileyim diye yazıınnnn.meyramm canım arkadaşım senin günlerine de az kaldı varya çok merak ediyorum ve çok umutluyum.arnavutgüzeli preseed nasıl memnunmusun.nasıl bişi.çok merak ediyorum kızzz.ay utanma falan kalmadı bende heeeee.adetim biter bitmez buhara devam edicem.canlarım birde bu hafta içi yada önümüzdeki hafta eşimin istanbulda bi semineri var.belki giremem foruma.haber veremeden gidersem ne olur kusuruma bakmayın.çünkü seminer günü eşimin okulu için tam olarak ayarlanmamış.sizi çoook ama çok seviyorum.inanaın umudumsunuz.öpüyorum hepinizi.

ben simdi geldim. canim sanirim bende yiycem kirmizi karti. ama umut var hala, bu ay degilse önümüzdeki ay insallah.

bitanem senin gününe daha çok varr.17si değilmiydi.şimdiden öyle deme.bencede hala umut var.

arnavutgüzeliiiii hadi bi bak burayaaaa preseedı nasıl kullandın anlat.neler oluyo kullanınca çok merak ediyorummmm.

Merhaba kızlar sanahtan berı topıĞı okuyorum ÖlddÜm valla gÜlmekten bende 3,5 yıllık evlıyım 1,5 yıldırda Çocuk ıÇın uĞraŞıyoruz ama tık yok daha hıÇ denemedım bÖyle Şeyler ama bunu denıcem hastaım Şımdı bugÜn 5. GÜn bu akŞam ıŞ ÇıkıŞı gıdıp alcam maydanoz falan bu akŞam baŞlıcam valla bende ınŞ. ıŞe yarar benımde ıltıhabım var bıraz fıtıl kullandım bırde Şımdı bunu deneyeyım bakalım ya
ya benım mÜthıŞ kaŞıntım var ona bır yan etkı yapmaz ınŞ. Bu ne dersınız

canim saol ama insan kendini bilir, kandirmanin bir alemi yok. realist düsünmek lazim. adet belirtilerim 10 gün önceden baslar benim. ve bu ayda basladi. zaten hic sekmez, hep zamaninda gelir. buda iyi birsey sonucta. düzenli olamayan birsürü insan var. annemler ankarada ve burda bir arkadas ankaradaki bir baharatcinin özel karisimlar verdigini yazmisti, annmem gidip sormus, tahlillere göre karisimlar veriomus, bizde insallah bu yazin ankaraya tasiniyoruz. birde onu denemeyi düsünüyorum. nasip, belki sebep o olur.
neden bilmiyorum ama son zamanlarda artik biktim sanirim, monoton sekilde iliski yasamaktan, icimde bi isteksizlik olustu. esimle hic beraber olmasam aramam yani. son 2 aydir felan böyleyim. tekrar bi hormon testi mi yaptirsam diye düsnüyorum yada psikolojik olabilr. hayit vardi evde, bu ay onu deniyim sonra test yaptiriyim diorum kendi kendime. zaten kirmizi kartta yaklasti. kafam karisti aslinda.

hoşgeldin canım aramıza.evet bu topik böle oku ve güüüüüülllll.süperiz dimi.sende dene canım umut işte hepimiz uğraşıyoruz.ya kısmet.iltihap için işe yarar.ama kaşıntı için bişi diyemem.mantar rahatsızlığınmı var.ben bi soarayım bakalım buradaki bilenlere bişey olurmu diye sana yazarım.bilmeden sana yanlış bişi sölemek istemem.hayrılısı canım.

Merhaba kızlar sanahtan berİ topİĞİ okuyorum ÖlddÜm valla gÜlmekten bende 3,5 yıllık evlİyİm 1,5 yıldırda Çocuk İÇİn uĞraŞıyoruz ama tık yok daha hİÇ denemedİm bÖyle Şeyler ama bunu denİcem hastaım Şİmdİ bugÜn 5. GÜn bu akŞam İŞ ÇıkıŞı gİdİp alcam maydanoz falan bu akŞam baŞlıcam valla bende İnŞ. İŞe yarar benİmde İltİhabım var bİraz fİtİl kullandım bİrde Şİmdİ bunu deneyeyİm bakalım ya
ya benİm mÜthİŞ kaŞıntım var ona bİr yan etkİ yapmaz İnŞ. Bu ne dersİnİz

benim yengemin 3 kiz kardesi de böyle hamile kalmis. ve ailesinde genelde bayanlar zor hamile kaldiklarindan irsi bir durum yani, herkes bunu denedikten sonra hamile kalmis. yengem istisna sadece. bende denendim bu ay, iceriyi bayagi bi rahatlatio ama bir ay denemek yetersiz, en azindan 3 ay denemeli. bende tekrar deniycem, bos durmak yok

benim yengemin 3 kiz kardesi de böyle hamile kalmis. ve ailesinde genelde bayanlar zor hamile kaldiklarindan irsi bir durum yani, herkes bunu denedikten sonra hamile kalmis. yengem istisna sadece. bende denendim bu ay, iceriyi bayagi bi rahatlatio ama bir ay denemek yetersiz, en azindan 3 ay denemeli. bende tekrar deniycem, bos durmak yok

oyy oyyyy oyyyyyyyyyy meyrama bak yaa canım benim evet boş durmak yok.daha önceki yazında yazmışsın ya canım ilişki falan istek kalmadı diye.bende sadece bende oluyo sanıyodum.hakkaten ya önceki giibi diill.sırf bebiş için yapıyoz diye böyle oluyo.eşimde çok şikayetçi.ama katlanalım bakalım diyo.gerçii gülmekten doğru düzgün o işi de yapamıyoz ya oda ayrı bişi.offf allahım neolur bize yardım et dualarımız geri çevirmeee.

Tabı bırakmak yok artık ne duysak yapıcaz galıba mantar doktora gıttım 2 defa kullandım ılaÇları ama hıÇ faydası yok mantara kafayı yıcem kaŞınırken bakalım adetım bıtsınde tekrar gıtÇem bır doktora bakalım ama Önce Çocuk ıŞı

arkadaşlar merhaba. topiği okuyorum sabahtan beri, çok güldüm Allah da sizi güldürsün.

ben 3,5 senelik evliyim. geçen ay karar verdik bebiş sahibi olmaya. deneyelim bakalım 2-3 ay olmazsa dr. a gideriz dedik. geçen ay eşimin mesailerinden dolayı çok verimli geçmedi malesef ve 2 gün önce regl oldum. adetlerim genelde oldukça düzenlidir. bir de ben korunmadım hiç hap falan, eşim korundu. bu maydonuzlu süt aklıma yattı. reglim bittiğinde denemek istiyorum bakalım hayırlısı.

aklıma da şöyle birşey geldi. benim bir kovam var, çok dik. onun yarısına kadar kaynattığım karışımı koyup üstüne oturayım dedim. çömelerek 30-45 dk durmak bacaklarımı kasar valla ben dayanamam kaydirigubbakcemile3 siz ne derseniz nasıl fikir

X