Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canlarım.nasılsınız.ben doktora gittim.tüp bebek hazırlıklarına başlıyoruz.doktorum folik asite başlattı.tüp bebeğe gidene kadar kullanırsan daha iyi sonuç alınır dedi.kullanan varmı aranızda ben hiç kullanmadım.nedir bu ne işe yarıyo.doktora sormayı unuttum.bu arada aklım gidip geliyo.adetim yarın bitecek acaba dioyorum bu ay son kez yine buharı denesemmi.ayrıca yedekte preseed da var.destek ve fikirlerinizi bekliyorum.beni bi siz anlarsınız.tüp bebeğe haziranın sonunda niyetimiz var.hepinizi öpüyorumm.
Günaydın kızlar dün bana arkadaşımdan bir mail geldi okudum sizlerlede paylaşayım dedim
Hamile kalmak ne zordur bilir misiniz? - Yonca TOKBAŞ - Hürriyet
günaydın canlarım.nasılsınız.ben doktora gittim.tüp bebek hazırlıklarına başlıyoruz.doktorum folik asite başlattı.tüp bebeğe gidene kadar kullanırsan daha iyi sonuç alınır dedi.kullanan varmı aranızda ben hiç kullanmadım.nedir bu ne işe yarıyo.doktora sormayı unuttum.bu arada aklım gidip geliyo.adetim yarın bitecek acaba dioyorum bu ay son kez yine buharı denesemmi.ayrıca yedekte preseed da var.destek ve fikirlerinizi bekliyorum.beni bi siz anlarsınız.tüp bebeğe haziranın sonunda niyetimiz var.hepinizi öpüyorumm.
acaba şu günü geçen arkadaşlar neden haber vermiyolar daha yaaaa.çok merak ediyorum.galiba arnavutumda bizi terketti.hiiiiç bişi yazmıyo artık.acaba işleri mi yoğun.neyse ben yinede kulaklarını çınlatayım onun.
canıım beniiim ben hiç terkedermiyim ayol sizii.valla düşmem yakanızdanŞeniz..ya ben geç geliyorum eşimin yanına e kahvaltı yapıyoruz bizim çardakta ..anca oturuyoru o yüzden bugün biraz geciktiiim.yoksa aklım hep sizdee..takipteyim merak etmeyin siiiz:1hug:sizi çok seviyouuuuum:1hug:
kızlar ben çıkıyorum dr randevum var 15,30 yetişeyim gelicince yazarım sonuçları şimdilik hoşçakalın ..
kızlar ben çıkıyorum dr randevum var 15,30 yetişeyim gelicince yazarım sonuçları şimdilik hoşçakalın ..
biri çardakta kahvaltımı dediiii
ayyy antalya ne güzel sicaciktir simdi. biz donuyoruz burda soguktan ve öldük günessizlikten
canim vatanim yaaaa, insallah gelicem az kaldiiiii
bu arada CUMAniz mübarek olsun kizlar...
selimina canim, hayirlisi olsun, duydumki tüp bebege basliyormussun, ikiz annesi mi olcan sendeee kaydirigubbakcemile3
veee yine bombaladim topigiiiii :))))))
kizlar ben kactim. bugün yine dernek toplantisi var. kendinize iyi bakin. en yakin zamanda hamile kalin insallah. a.s.
anacım pardoon düzeltiyoruuuum DÜKKANIN ÖNÜÜ oda çardak gibi sayılır ama önümüz bahçeee masayı orda kuruyoruz kuşların sesiyle kahvaltı güzel oluyoo.hem ben ne anlatıyorumki sanaaa görmek isteyen kalkar geliiiiir:dilcikar: .kkahvaltıdaa teeee 2 dee yiğoruuzz.ben sultan hanım geç kalktığım içüüün..kocamda açlıktan ölüyookaydirigubbakcemile3