Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SonuÇlar elİmde dÜn İŞler yogundu gİdemedİm .ÖĞleden sonra gİdİcem ama eŞİmİn sonuÇları bİraz SORUNLU SANIRIM ona canım sıkıldı akŞamdan berİ hİÇ keyfİm yok.
canım sorun her neyse mutlaka çözümü vardır ne olur üzülme :1hug: Eğer eşin seni böyle üzgün görürse oda etkilenir canım keşke yanında olsaydım
tahliller için sadece bir yere bağlanma bir kaç yerde yaptırmanı öneririm hem sen hem eşin için tahlil yapılan cihazlar çok önemli doktordan iyi haberlerle dön canım öptüm seni kocaman
hemen moralini bozma canım belki düşündüğün gibi değildir ......buraya yazabilirmisin eşinini sonucunu az çok anlrım bende ...ah canım akşam belli etmemek için bin takla attım o bilmez pek böle şeyleri ben araştırdım netden de sonuçları....bilse çok üzülür zaten o testi yaptıraana kadar göbem çatladı.kaç gündür bende sorun çıkarsa beni bırakırmısın diyip duruyo canımı sıkıyodu..
Inşallah yazılanlar dogru deyildir.
Sperm tahlilini tüp bebek merkezinde yaptırdık.
Sağol canım inşallah iyi haberler getirirm 14.30 da gidicem
canım korkuyosan pedine damlat oda olur ama onun herhangi bir zararı yok nane gibi ferahlatıyor canın acımıyo anlıcan hepimiz yaptık bu kürleri tehlikeli olsa yapmazdık.
günaydın canlarım.nasılsınız.ben doktora gittim.tüp bebek hazırlıklarına başlıyoruz.doktorum folik asite başlattı.tüp bebeğe gidene kadar kullanırsan daha iyi sonuç alınır dedi.kullanan varmı aranızda ben hiç kullanmadım.nedir bu ne işe yarıyo.doktora sormayı unuttum.bu arada aklım gidip geliyo.adetim yarın bitecek acaba dioyorum bu ay son kez yine buharı denesemmi.ayrıca yedekte preseed da var.destek ve fikirlerinizi bekliyorum.beni bi siz anlarsınız.tüp bebeğe haziranın sonunda niyetimiz var.hepinizi öpüyorumm.
Günaydın kızlar dün bana arkadaşımdan bir mail geldi okudum sizlerlede paylaşayım dedim
Hamile kalmak ne zordur bilir misiniz? - Yonca TOKBAŞ - Hürriyet
günaydın canlarım.nasılsınız.ben doktora gittim.tüp bebek hazırlıklarına başlıyoruz.doktorum folik asite başlattı.tüp bebeğe gidene kadar kullanırsan daha iyi sonuç alınır dedi.kullanan varmı aranızda ben hiç kullanmadım.nedir bu ne işe yarıyo.doktora sormayı unuttum.bu arada aklım gidip geliyo.adetim yarın bitecek acaba dioyorum bu ay son kez yine buharı denesemmi.ayrıca yedekte preseed da var.destek ve fikirlerinizi bekliyorum.beni bi siz anlarsınız.tüp bebeğe haziranın sonunda niyetimiz var.hepinizi öpüyorumm.
Sanada günaydın canım..
yazıyı okudum ne güzel anlatmış.Bencede Hiç kolay deil.Bekarken ne kolay sanırdım hamile kalmayı tıpkı Türk Filmlerindeki veya şuanki dizilerdeki gibi bir tecavüzle hamile kalmak,Bu düşüncemden dolayı tuvaletim gelse bile kimsenin klozetini kullanmazdım,havuza girmeye çekinirdim....
ah ah şimdi bu halime gülüyorum ...
Bende hamile kalmayı kolay zannederdim üstelik şu ay hamile kalırım bu ay doğururum diye zamanını belirlerdim.kafamçokkarıştı
acaba şu günü geçen arkadaşlar neden haber vermiyolar daha yaaaa.çok merak ediyorum.galiba arnavutumda bizi terketti.hiiiiç bişi yazmıyo artık.acaba işleri mi yoğun.neyse ben yinede kulaklarını çınlatayım onun.