Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

kurban olİİm rabbİm sanaaa Öncee sırası olan kedersİz arkadaŞımaa hamİlelİĞİnİ mÜjdelee.Şu perŞebe gecesİ hÜrmetİneee...nolur allahııım..

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyy canlarim benim, benim icin iyi seyler dileyen herkese tesekkürler.

bugün umreden gelen bir akrabamizi ziyaret ettik, orda zemzem ictim, ve bebis icin dua ettim. Allah hepimize versin amin.

KEDERSıZıMMMM SON 1 GÜN BıTANEMM.NASILSINN.VARMI Bı DEĞıŞıKLıK.AYYY BENıMDE 3 GÜN KALDI.AMA BEN HALA KAŞINIYÖÖÖÖÖÖM:1no2:ıNŞALLLAHH BUGÜNDE YARINDA DAHA SONRADA 9 AY BOYUNCA GELMEZ SENıN KIRMIZILAR.:Saruboceq:

..............................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kurban olİİm rabbİm sanaaa Öncee sırası olan kedersİz arkadaŞımaa hamİlelİĞİnİ mÜjdelee.Şu perŞebe gecesİ hÜrmetİneee...nolur allahııım..
canım benimmmm allahım sesini duysun çok duygulandırdın beni senağlamaallahım senin o güzel gönlüne göre versin inşallah:Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Şeniz Şeniz Şeniz
EVET SON 1 GÜN İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR AMA DÜN BİZİM TANIDIĞIN DĞÜNÜ VARDI ÇOK OYNADIM GECE EVE GELİRKEN FELAKET BİR BAŞ AĞRIM OLDU EŞİMLE HEMEN ACİLE GİTTİK TANSİYONUM YÜKSELMİŞTİ BANA AĞRI KESİCİ İĞNE VURDULAR ŞUANDA ADET OLACAĞIMA DAİR BİR AĞRIM YOK TABİİ İĞNENİN ETKİSİ GEÇMEDİĞİ İÇİN OLSA GEREK ..KISLAR KÜÇÜK BİR İHTİMALDE OLSA YA HAMİLEYSEM İĞNENİN BEBEĞE ETKİSİ OLMAZ DİMİ YAA ÜFF NE BİLEYİM İŞTE DOĞAL YOLDAN HAMİLE KALMAM BİR MUCİZE OLACAK AMA YİNEDE BİR ÜMİT İŞTE

canııımmm.merak etme hiç bişicik olmaz..inşalllah hamilesindir.umutsuz olma bebeğim.doğal yolla hamile kalsak burada ne işimiz var hepimiz öyleyiz.mucizelerimizi bekliyoruz.içimden bişi kedersiz hamile diyo.ne bilim belkide canı gönülden istiyoruz diye.alllahım inşalllah meleğin göbişine konmuşturr.

ayyyyy seliminam ben o içindeki sese kurban olayım :))benimde içimden bir ses selimina en kısa zamanda bize müjdeli haberini verecek diyoo :))

ayyyyy seliminam ben o içindeki sese kurban olayım :))benimde içimden bir ses selimina en kısa zamanda bize müjdeli haberini verecek diyoo :))

abbooooovvv kız bende senin içindeki sese kurban olayım.bunu duymak bile nekadar güzel bişeymiş.aslında ben pek umutlu değilim.hani geçen gün popo üstü düşmüştüm ya.bide şimdi kaşınıyo benimki.o yüzden yani pek umudum yok.olursa sürpriz olcek zati.daha öncede demiştim ya bu son denemelerim.bidaha yapmıycam hiç bişi kürlerime veda ediyorum.ama hep buralarda olucam yapanlara destek olucam.hazirandada tüpçünün yolunu tutucam.belki kısmette tüpçü ile hamile kalmak vardır.o da çok zor bi süreç.çok sabır gerektiriyo.okadar yoğun bi tempoki.daha önce 1 kez yapttırdığım için biliyorum.3 günüm kaldı ama maşşşallah şuan hiiiç karnım yada belim ağrımıyo.bikaç gün önce biraz ağrıdı.oda yumurtalama zamanındaki kasık batması gibiydi.hee bide memişkolarım hhhiiiç ağrımıyo.normalde balon gibi şişer ağrırlardı.şimdi oda yok.bakalım yarın nasıl olcek yarın karnım ağrımaya başlarsa kesin gelecek kırmızılar demektir.öptüm seni bitanem.

kızlarcımm ben de sırf sizi merak edıyorum arada takıp edıyorum...
ben bu ay sütü denedimm ama olmadı sımdı kırmızı kartı yedimm....

hayırlısı olsun kızlar hepimizin duası ile gelecek meleklerimiz...
moral en büyük ilacımız unutmayın

ayyy bitanem benimmmm.kıyamam.evet tatlım hayırlısı olsun.üzülme.elbet gelecek meleklerimiz.

Anaaaa 100.sayfaya gelmıŞız.yenı farkedıyorum.nekadar Çok olmuŞ.allahım hala bır tanecık hamılemız var.ınŞalllah bundan sonra hersayfada bır hamıle haberı alırız.

ASLINDA SANA BıŞEY DıYıMMı ORANIN KAŞINMASIDA:))GEBELıK BELıRTıLERı ARASINDA VAR YANı BENCE SEN YıNEDE UMUTLU OL BENıM GıBı kaydirigubbakcemile3 SANIRIM BENıMDE BU SON DENEMEM OLACAK BUGÜN PAZARDAN SÜT ALACAKTIM AMA VAZGEÇTıM OLURUNA BIRAKACAM ARTIK NE BU YAA VALLA EŞıM BANA O SÜT BUAHRINA OTURDUĞUM ZAMAN ACINIR GÖZLE BAKTIĞINI GÖRDÜM YAPMA BUNLARI DıYO SORUN SENDE DEĞıL BENDE DıYO senağlama YAPMIYACAM ARTIK VAZGEÇTıM AMA YıNE BEN BEN DE BURALARDA OLACAM sengözlerimebaksanabCANIM SEN DAHA ÖNCE TÜPBEBEK TEDAVıSı GÖRMÜŞMÜYDÜN.. BENıMDE BU 3. OLACAK EVET ÇOK ZOR BıR SÜREÇ VE STRESLı KENDı ADIMA KONUŞUYORUM TABıı BEN ÇOK STRES YAPMIŞTIM ZATEN DR UMDA STRESTEN OLMADI DEDı..
BENıMDE MEMıŞLER HER ADET ÖNCESı AĞRIRDILAR AMA BU AY MINCIKLIYORUMDA AĞRI YOKkaydirigubbakcemile3ıNŞALLAH GELMEZ KIRMIZILARIMIZ :CüvCüv: :CüvCüv:

ARKANDAN BEN GELİYORUM BENİMDE YARIN GELİR ARTIK yerimseniben ÜZÜLMEK YOK YOLA DEVAM

canım aslında bende okudum nette gebelik belirtisi olabilirmiş.sende birsüre ara ver istersen kürlere.canım sen eşine keçiboynuz kürü yapıyomusun.bak çok faydası var kesinlikle yap içir yada pekmezini yesin.tatlımmm 3 aşılma oldum.1 tanede tüp bebek denedik ama olmadı.eşime kalsa hemen götürecekti tüpçüye ama ben istemedim.bide böyle deneyeyim dedim.aslında o stresi yaşamaktan falan korktum bunlar bahane.ancak nmyadonoz buharına çok güvenmiştim.çünkü gözümün önündeki arkadaşım hamile kaldı.demekki bana yaramadı bu.evet memişkolarda hiç bir hareket yok.az önce karnım ağrımıyo diye yazmıştım ya nazar değdi galiba şimdi ince ince ağrıyo gibi.yada psikolojik.offf be canım kendimi dinlemekten bıktım valla.yazık eşlerimizinde psikolojisini bozcaz.benimki çok umutlu bu ay beni şaşırtıyo.ha buarada 9 mayıs evlilik yıldönümüz..allahım diyorum.doğum günümde göndermedin hediyemi bari şimdi gönder.başka bişi istemiyorum.

SELıMıNAMMMM ıNŞALLAH EVLıLıK YILDÖNÜMÜNZDE DÜNYANIN EN GÜZEL HEDıYESıNı EŞıNE VERıRSıN SENEYE EVLıLıK YILDÖNÜMÜNZDE DE BEBıŞıNıZLE KUTLARSINIZ ıNŞALLAH BENıMDE 15 MAYIS DOĞUM GÜNÜM DOĞUM GÜNÜME BÖYLE GıRMEK ıSTıYORUM :CüvCüv:
HA UNUTMADAN O SANCI PSıKOLOJıK BıLıYORMUSUN EŞıM BANA ADET GÜNÜME YAKIN HEP SORAR SANCIN VARMI DıYE YOK DıYORUM 2 DAK GEÇMEDEN BAŞLIYO :)PSıKOLOJıK YANıdelikafadulden

ayyy canlarim benim, benim icin iyi seyler dileyen herkese tesekkürler.

bugün umreden gelen bir akrabamizi ziyaret ettik, orda zemzem ictim, ve bebis icin dua ettim. Allah hepimize versin amin.

allah kabul etsiiiiin hadi inşallaaah:Saruboceq:duaların kabul olsun:1hug:

aşkıııım sen doktora baktırmadınmıııı?????güzeliim keşke adetim gecikti bi bakarmısınız deseydin ondan sonraa vurdursaydıın kedersiziiiiiim:mymeka: bak şimdii ..ya içerde bebiş varsaa..allahım onu korusuun..allah korusuuun bak şimdi olumsuz da konuşmak istemiyorum ama eğer bebiş varsa düşer,inşallah bebeiş yoktur da demek istemiyorum offf offf kedersiiiiz..ne diye oynadın fıldır fıldır çalkaladın yeğenimiii....

ben sana geçnede sordum ama heralde görmedin!!bu göbeğin düşmüştü hani naptın onu çektirdinmi pekii??son gelişme noldu bahsetmedin..bak öyle göbeği düşenlerin göbeğini çekiyolarmış(ama bildik biri olması gerek) sonra hemen hamile kalınıyomuş..benide götürecekleri ama ben tüpçüye gidicem diye erteledim..

HADİ İNŞALLAAAH YEĞENİM GELİYO BİR GÜN SONRAA...KUZUM BENİİM EĞER ORDAYSAN SIKI TUTUN SEN ANNENEE..BIRAKMA ONUU..

CANIM EŞİNDE Mİ VAR SORUUUN??neymiş pekii??bak şimdi duydum:1shok:..sen 3 kere tüpü mü denedin ben mi yanlış okudum??ay çok sordum heraldee..napim endişeleniyorum..vallaa bilmiyorum inanırmısın amaa bize ailecek bişeyler yapıldı eskiden eşimle kedi köpek gibiydik sonra 1 yıl muska taktık boynumuza..çok zor günlerdii.ama şimdi maşallaaaaah tam tersi oldu herşey düzeldii..keşke diyorum şöyle düzgün bir hoca bulsam tekrar da üfletsem kendimiii..keçen çünkü samanyolu tv'de izledim kıskanan akrabalar birsürü şeyler yapıyolardı gelinlerini çocuğu olmayıp boşansılnar diyee.kafama taktım şimdi ben bunu olurmu olur..ama ben bol bol ayetel kürsü okurum evden çıktığımdaa..sende bol bol oku canım rabbim bize acısın evlat sahibi yapsın annelik duygularını bizede yaşatsın:Saruboceq:AMİİİİİİİİİİİN..

bu süt buharı gerçekten adet sancılarımı yok etti resmen ben ilk defa hayatımda ağrı kesisiz bir adet döngüsü yaşadım bu ay.ama tam tersi göğüslerim acıyoduu.belki sizin tersi olur:dance:
stres yapma artık adet olursan da takma kafanaa beni örnek al baak..son gaz devam bu ay amelyatın var zaten-tatlicadiarzu-..beterin beteri var..:1hug:

:Saruboceq: :Saruboceq:inşallaaaaah inşallaaaah YILDÖNÜMÜZDE RABBİMİN GÜZEL BİR HEDİYESİ OLUR SİZİN İÇİİİİN:CüvCüv::ecrin_bebek:

EVET DİNLEME ARTIK KENDİNİİ.valla ben kafayı yemişim yaa 1 yıl boyuncaa ne stres yapmışım meğer şimdi anlıyoruum.artık kafama takmıyorumyaa beynimdee bir boşluk bir hafiflik anlatamaam.beklide tüpçüye gidicez diye rahatım.haah nasılsa orda olur diyeekaydirigubbakcemile3ben inanıyorum doktorum beni ilk denemede hamile bırakıcakkaydirigubbakcemile3 yaniii o vesile olucak canıııımkaydirigubbakcemile3tövbe tövbeee:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…