kurban olİİm rabbİm sanaaa Öncee sırası olan kedersİz arkadaŞımaa hamİlelİĞİnİ mÜjdelee.Şu perŞebe gecesİ hÜrmetİneee...nolur allahııım..
ayyy canlarim benim, benim icin iyi seyler dileyen herkese tesekkürler.
bugün umreden gelen bir akrabamizi ziyaret ettik, orda zemzem ictim, ve bebis icin dua ettim. Allah hepimize versin amin.
canım benimmmm allahım sesini duysun çok duygulandırdın beni senağlamaallahım senin o güzel gönlüne göre versin inşallah:Saruboceq:kurban olİİm rabbİm sanaaa Öncee sırası olan kedersİz arkadaŞımaa hamİlelİĞİnİ mÜjdelee.Şu perŞebe gecesİ hÜrmetİneee...nolur allahııım..
Şeniz Şeniz Şeniz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
EVET SON 1 GÜN İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR AMA DÜN BİZİM TANIDIĞIN DĞÜNÜ VARDI ÇOK OYNADIM GECE EVE GELİRKEN FELAKET BİR BAŞ AĞRIM OLDU EŞİMLE HEMEN ACİLE GİTTİK TANSİYONUM YÜKSELMİŞTİ BANA AĞRI KESİCİ İĞNE VURDULAR ŞUANDA ADET OLACAĞIMA DAİR BİR AĞRIM YOK TABİİ İĞNENİN ETKİSİ GEÇMEDİĞİ İÇİN OLSA GEREK ..KISLAR KÜÇÜK BİR İHTİMALDE OLSA YA HAMİLEYSEM İĞNENİN BEBEĞE ETKİSİ OLMAZ DİMİ YAA ÜFF NE BİLEYİM İŞTE DOĞAL YOLDAN HAMİLE KALMAM BİR MUCİZE OLACAK AMA YİNEDE BİR ÜMİT İŞTEKEDERSİZİMMMM SON 1 GÜN BİTANEMM.NASILSINN.VARMI Bİ DEĞİŞİKLİK.AYYY BENİMDE 3 GÜN KALDI.AMA BEN HALA KAŞINIYÖÖÖÖÖÖM:1no2:İNŞALLLAHH BUGÜNDE YARINDA DAHA SONRADA 9 AY BOYUNCA GELMEZ SENİN KIRMIZILAR.:Saruboceq:
[sıze="2"]canım benimmmm allahım sesini duysun çok duygulandırdın beni senağlamaallahım senin o güzel gönlüne göre versin inşallah:saruboceq: [/sıze]
şeniz şeniz şeniz
[sıze="2"]evet son 1 gün inşallah hamileyimdir ama dün bizim tanıdığın dğünü vardı çok oynadım gece eve gelirken felaket bir baş ağrım oldu eşimle hemen acile gittik tansiyonum yükselmişti bana ağrı kesici iğne vurdular şuanda adet olacağıma dair bir ağrım yok tabii iğnenin etkisi geçmediği için olsa gerek ..kıslar küçük bir ihtimalde olsa ya hamileysem iğnenin bebeğe etkisi olmaz dimi yaa üff ne bileyim işte doğal yoldan hamile kalmam bir mucize olacak ama yinede bir ümit işte [/sıze]
ayyyyy seliminam ben o içindeki sese kurban olayım :))benimde içimden bir ses selimina en kısa zamanda bize müjdeli haberini verecek diyoo :))canııımmm.merak etme hiç bişicik olmaz..inşalllah hamilesindir.umutsuz olma bebeğim.doğal yolla hamile kalsak burada ne işimiz var hepimiz öyleyiz.mucizelerimizi bekliyoruz.içimden bişi kedersiz hamile diyo.ne bilim belkide canı gönülden istiyoruz diye.alllahım inşalllah meleğin göbişine konmuşturr.
ayyyyy seliminam ben o içindeki sese kurban olayım :))benimde içimden bir ses selimina en kısa zamanda bize müjdeli haberini verecek diyoo :))
kızlarcımm ben de sırf sizi merak edıyorum arada takıp edıyorum...
Ben bu ay sütü denedimm ama olmadı sımdı kırmızı kartı yedimm....
Hayırlısı olsun kızlar hepimizin duası ile gelecek meleklerimiz...
Moral en büyük ilacımız unutmayın
ASLINDA SANA BıŞEY DıYıMMı ORANIN KAŞINMASIDA:))GEBELıK BELıRTıLERı ARASINDA VAR YANı BENCE SEN YıNEDE UMUTLU OL BENıM GıBı kaydirigubbakcemile3 SANIRIM BENıMDE BU SON DENEMEM OLACAK BUGÜN PAZARDAN SÜT ALACAKTIM AMA VAZGEÇTıM OLURUNA BIRAKACAM ARTIK NE BU YAA VALLA EŞıM BANA O SÜT BUAHRINA OTURDUĞUM ZAMAN ACINIR GÖZLE BAKTIĞINI GÖRDÜM YAPMA BUNLARI DıYO SORUN SENDE DEĞıL BENDE DıYO senağlama YAPMIYACAM ARTIK VAZGEÇTıM AMA YıNE BEN BEN DE BURALARDA OLACAM sengözlerimebaksanabCANIM SEN DAHA ÖNCE TÜPBEBEK TEDAVıSı GÖRMÜŞMÜYDÜN.. BENıMDE BU 3. OLACAK EVET ÇOK ZOR BıR SÜREÇ VE STRESLı KENDı ADIMA KONUŞUYORUM TABıı BEN ÇOK STRES YAPMIŞTIM ZATEN DR UMDA STRESTEN OLMADI DEDı..abbooooovvv kız bende senin içindeki sese kurban olayım.bunu duymak bile nekadar güzel bişeymiş.aslında ben pek umutlu değilim.hani geçen gün popo üstü düşmüştüm ya.bide şimdi kaşınıyo benimki.o yüzden yani pek umudum yok.olursa sürpriz olcek zati.daha öncede demiştim ya bu son denemelerim.bidaha yapmıycam hiç bişi kürlerime veda ediyorum.ama hep buralarda olucam yapanlara destek olucam.hazirandada tüpçünün yolunu tutucam.belki kısmette tüpçü ile hamile kalmak vardır.o da çok zor bi süreç.çok sabır gerektiriyo.okadar yoğun bi tempoki.daha önce 1 kez yapttırdığım için biliyorum.3 günüm kaldı ama maşşşallah şuan hiiiç karnım yada belim ağrımıyo.bikaç gün önce biraz ağrıdı.oda yumurtalama zamanındaki kasık batması gibiydi.hee bide memişkolarım hhhiiiç ağrımıyo.normalde balon gibi şişer ağrırlardı.şimdi oda yok.bakalım yarın nasıl olcek yarın karnım ağrımaya başlarsa kesin gelecek kırmızılar demektir.öptüm seni bitanem.
kızlarcımm ben de sırf sizi merak edıyorum arada takıp edıyorum...
ben bu ay sütü denedimm ama olmadı sımdı kırmızı kartı yedimm....
hayırlısı olsun kızlar hepimizin duası ile gelecek meleklerimiz...
moral en büyük ilacımız unutmayın
aslında sana bişey diyimmi oranın kaşınmasıda:))gebelik belirtileri arasında var yani bence sen yinede umutlu ol benim gibi kaydirigubbakcemile3 sanırım benimde bu son denemem olacak bugün pazardan süt alacaktım ama vazgeçtim oluruna bırakacam artık ne bu yaa valla eşim bana o süt buahrına oturduğum zaman acınır gözle baktığını gördüm yapma bunları diyo sorun sende değil bende diyo senağlama yapmıyacam artık vazgeçtim ama yine ben ben de buralarda olacam sengözlerimebaksanabcanım sen daha önce tüpbebek tedavisi görmüşmüydün.. Benimde bu 3. Olacak evet çok zor bir süreç ve stresli kendi adıma konuşuyorum tabii ben çok stres yapmıştım zaten dr umda stresten olmadı dedi..
Benimde memişler her adet öncesi ağrırdılar ama bu ay mıncıklıyorumda ağrı yokkaydirigubbakcemile3inşallah gelmez kırmızılarımız :cüvcüv: :cüvcüv:
ayyy canlarim benim, benim icin iyi seyler dileyen herkese tesekkürler.
bugün umreden gelen bir akrabamizi ziyaret ettik, orda zemzem ictim, ve bebis icin dua ettim. Allah hepimize versin amin.
canım benimmmm allahım sesini duysun çok duygulandırdın beni senağlamaallahım senin o güzel gönlüne göre versin inşallah:Saruboceq:
Şeniz Şeniz Şeniz
EVET SON 1 GÜN İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR AMA DÜN BİZİM TANIDIĞIN DĞÜNÜ VARDI ÇOK OYNADIM GECE EVE GELİRKEN FELAKET BİR BAŞ AĞRIM OLDU EŞİMLE HEMEN ACİLE GİTTİK TANSİYONUM YÜKSELMİŞTİ BANA AĞRI KESİCİ İĞNE VURDULAR ŞUANDA ADET OLACAĞIMA DAİR BİR AĞRIM YOK TABİİ İĞNENİN ETKİSİ GEÇMEDİĞİ İÇİN OLSA GEREK ..KISLAR KÜÇÜK BİR İHTİMALDE OLSA YA HAMİLEYSEM İĞNENİN BEBEĞE ETKİSİ OLMAZ DİMİ YAA ÜFF NE BİLEYİM İŞTE DOĞAL YOLDAN HAMİLE KALMAM BİR MUCİZE OLACAK AMA YİNEDE BİR ÜMİT İŞTE
ASLINDA SANA BİŞEY DİYİMMİ ORANIN KAŞINMASIDA:))GEBELİK BELİRTİLERİ ARASINDA VAR YANİ BENCE SEN YİNEDE UMUTLU OL BENİM GİBİ kaydirigubbakcemile3 SANIRIM BENİMDE BU SON DENEMEM OLACAK BUGÜN PAZARDAN SÜT ALACAKTIM AMA VAZGEÇTİM OLURUNA BIRAKACAM ARTIK NE BU YAA VALLA EŞİM BANA O SÜT BUAHRINA OTURDUĞUM ZAMAN ACINIR GÖZLE BAKTIĞINI GÖRDÜM YAPMA BUNLARI DİYO SORUN SENDE DEĞİL BENDE DİYO senağlama YAPMIYACAM ARTIK VAZGEÇTİM AMA YİNE BEN BEN DE BURALARDA OLACAM sengözlerimebaksanabCANIM SEN DAHA ÖNCE TÜPBEBEK TEDAVİSİ GÖRMÜŞMÜYDÜN.. BENİMDE BU 3. OLACAK EVET ÇOK ZOR BİR SÜREÇ VE STRESLİ KENDİ ADIMA KONUŞUYORUM TABİİ BEN ÇOK STRES YAPMIŞTIM ZATEN DR UMDA STRESTEN OLMADI DEDİ..
BENİMDE MEMİŞLER HER ADET ÖNCESİ AĞRIRDILAR AMA BU AY MINCIKLIYORUMDA AĞRI YOKkaydirigubbakcemile3İNŞALLAH GELMEZ KIRMIZILARIMIZ :CüvCüv: :CüvCüv:
canım aslında bende okudum nette gebelik belirtisi olabilirmiş.sende birsüre ara ver istersen kürlere.canım sen eşine keçiboynuz kürü yapıyomusun.bak çok faydası var kesinlikle yap içir yada pekmezini yesin.tatlımmm 3 aşılma oldum.1 tanede tüp bebek denedik ama olmadı.eşime kalsa hemen götürecekti tüpçüye ama ben istemedim.bide böyle deneyeyim dedim.aslında o stresi yaşamaktan falan korktum bunlar bahane.ancak nmyadonoz buharına çok güvenmiştim.çünkü gözümün önündeki arkadaşım hamile kaldı.demekki bana yaramadı bu.evet memişkolarda hiç bir hareket yok.az önce karnım ağrımıyo diye yazmıştım ya nazar değdi galiba şimdi ince ince ağrıyo gibi.yada psikolojik.offf be canım kendimi dinlemekten bıktım valla.yazık eşlerimizinde psikolojisini bozcaz.benimki çok umutlu bu ay beni şaşırtıyo.ha buarada 9 mayıs evlilik yıldönümüz..allahım diyorum.doğum günümde göndermedin hediyemi bari şimdi gönder.başka bişi istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?