Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

kızlar ben çıkıyorum teyzem aradı beni kahvaltıya çağırıyo cokacimcoookgitmeden en son halimi çekip size göstermek istedim :1closedeyes:

günaydın canııımm hadi sende söyle şafak kaç senide ekleyim

ben bu ay ne adet tarihimi saydım nede yumurtlama...hem kocam bu ay hep şantiyedeydi evede bitmiş bi halde geliyodu yani anlayacağın çalışmalar çooook zayıf geçti.saymaya gerek bile yok sonucu ben biliyorum..NEgatif ..
sayınca ümitlerim şimdi birde

kızlar ben çıkıyorum teyzem aradı beni kahvaltıya çağırıyo cokacimcoookgitmeden en son halimi çekip size göstermek istedim :1closedeyes:

Afiyet olsun canımm..cokacimcoook
oo bu ne güzellik sabah sabah yakıyosunnnnnnkaydirigubbakcemile5hihoyyyt

şafakları sayıyoruz

ArnavutGüzeli..........Şafaksız
meyra basman.........son 12 gün
durualya..................son 13 gün
sevimsu ..................son 20 gün
Turkuaz26................son 14 gün
Kedersiz..................son 3 gün
Selimina83...............son 5 gün
fshsos.....................son 23 gün
mehril......................son 6 gün

ayyy özür dilerim fshsos'cum yaaaaaa işyerinden takip etmeye çalışıyorum sizleri ara ara giriyorum siteye

canım arnavutgüzelinide şafaksız yazdıkk senide şafaksız yazım o zaman he ne dersin

süt buharını bana da teyzem söylemişti bir çok tanıdığı bu yolla hamile kalmış ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum kolay gelsin kızlar ....

canım bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz a.s.kaydirigubbakcemile5

slm kızlar.. aslında ben daha önce sürekli bu topice giryordum yorumlarda yapıyordum.. daha önceden hatırlayanınız olur.. bir süre ara verdim kaç gündürde takip ediyorum.. birbirinize olan desteklerinize bayıldım.. bende sizler gibiyim son 1 yıldır sürekli bebek için uğraşıyorum ama nafile.. süt buharını geçen ay denedim hamiş kalamadımda ama sancılarım kesilmişti.. artık bende hergün burdayım.. benimde şafağımı eklerseniz sevinirim.. bugün hastalığımın 4. günündeyim..

şafak 25 diyelim (mayıs 23 de hasta olmam gerekiyor)

hoşgeldin canım hayırlısı olsun.çok şükür okadar güzel destek oluyoruz ki.burada üzülmek yasak.zaten moralin bozuk bile olsa buraya girince bi kaç satır yazıp yada okuyunca emin ol moralin düzelir.adetin bitince buhara başlayacakssın herhalde.inşalllah faydasını görürsün.

canlarım yaa.karnımda acayip bi ağrı var yani adet ağrısına benzemiyo.yada yaklaştığı zaman ağrıdığı gibi ağrımıyo.hani yumurtlma döneminde kasıklarımız ağrır ya aynen öyle.çok afedersiniz ama tuvaletten kalkınca bile acayip bi basınç var sanki.ama aynı yumurtlama zamanında ki yumurtaların coştuğu gibi bi ağrı.yoksa ben hala gıdaklıyomuyum yaa.ne oluyo böyle.kendimi de hiç yormadım.evde temizlik var ama elimi bile sürdürmüyo annemle teyzem.çok canım sıkıldı.bi fikriniz varmı.acaba enfeksiyonmu oldum yada üşüttümmü.ama çok dikkat ediyorum offffffffffffffffffffff.

şafakları sayıyoruz

ArnavutGüzeli..........Şafaksız
latsibel....................Şafaksız
meyra basman.........son 12 gün
durualya..................son 13 gün
sevimsu ..................son 20 gün
Turkuaz26................son 14 gün
Kedersiz..................son 3 gün
Selimina83...............son 5 gün
fshsos.....................son 23 gün
mehril......................son 6 gün
esramm82...............son 25 gün

esramm yazdım canım senide.....latsibelim senide ekledim kızma sakıınnn Şeniz

hadi kızlar süt maydanoz ve diğer kürleri yapan arkadaşlar şafakları sayıyoruz:lepi:

canım acaba nedirki bak şimdi bende heyecan yaptımmm zaten rüyada görmüştün ya belki :CüvCüv::ecrin_bebek: geliyordur haaaa ne dersin ......umarım geliyordur bebiş buharın faydası olmuştur....ayyy şu şafak çabuk gelsiiinnnnnnn

bilmiyorum canım yaa.zaten sadece rüyamda görürüm diye korkuyom.bu sabah sinir bi komşum geldi aayyyyy nasıl sinir etti beni sabah sabah.anneme akşam gördüğüm rüyayı anlatmıştım.annemde kadını çok iyi tanımyo.sevinçli bi şekilde anlatmış ona gördüğüm rüyayı.haaay kadın dememzmi daha bunlar tüp bebeğe gitmezse anca rüyasında görür diye.bende kahve götürmüştüm.yanından geçerken ayağına öyle bi bastımkiii.sanki yanlışlıkla olmuş gibi.annemde ağzı güzel laf yapan bi kadındır.onu öyle güzel oturttu kiiii.şafak 5 daha be canım sanki seneler varrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…