• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

canım benim valla süper donanımlıymışsın hee.inşalllah emeğinin karşılığını alırsın.preseed ne oldu herif ne diyi.

ne yapalım arkedeş başa gelen çekilir biz her şeyimizi tam yapalımda ...valla artık açmadım ona preseed olayını paşa gönlü bilir ne yapalım pintilikmi yapıyor nedir Çok üzgünüm çoook haaa bide şu gün aşırı ilişki için demişsin hakkatenmi kız?? ben onu bilmiyordum evet sayı düşük diye gün aşırı beraber oluyoz demek öylesi daha iyiymiş o zaman biz bu gecede :utangac: kaydirigubbakcemile bu forumda ağzımız iyicene bozuldu haa utanmayıda unuttuk :1rolleyes:
yeni gelen arkadaşlarımızada hoşgelmişler sefa getirmişler diyorum en kısa zamanda hamile:CüvCüv: haberlerinide bizimle paylaşmalarını diliyorum a.s. kaydirigubbakcemile5 :içelim:

ne yapalım arkedeş başa gelen çekilir biz her şeyimizi tam yapalımda ...valla artık açmadım ona preseed olayını paşa gönlü bilir ne yapalım pintilikmi yapıyor nedir Çok üzgünüm çoook haaa bide şu gün aşırı ilişki için demişsin hakkatenmi kız?? ben onu bilmiyordum evet sayı düşük diye gün aşırı beraber oluyoz demek öylesi daha iyiymiş o zaman biz bu gecede :utangac: kaydirigubbakcemile bu forumda ağzımız iyicene bozuldu haa utanmayıda unuttuk :1rolleyes:
yeni gelen arkadaşlarımızada hoşgelmişler sefa getirmişler diyorum en kısa zamanda hamile:CüvCüv: haberlerinide bizimle paylaşmalarını diliyorum a.s. kaydirigubbakcemile5 :içelim:

amaaannn boşver paşa gönlü bilirçgerçi bir kez kullansa ikincisini sana sormadan sipariş verir.bilmedikleri için baştan cimrilik yapıyolar ama sonradan haa tabi aşkım all all derler.evet ya bende öyle okudum yumurtlama dönemin de dahas ık ilişkiye igrin diyo.bozuldu ağzımız boşverrr. içimizden geldiği gibi yazıyoz gizlemeden saklamadan en doğal haliyle e biraz sansür koyuyoz tabi.hadi canım çalışın çalışın.benim eşim gelcek birazdan bi sert kahve içireyim ben ona da gerçi canına minnet çok sever kahveyi.sonrada buharıma oturayım.ayyy sonrada preseeedddd.neyse ben gene açılıcam.hadi öptüm.

merhaba...ben negatif tüp bebek sonrası ay doğal yolla gebe olduğumu öğrendim.ve bu ay ben kuru inciri sadece yedim kaynatmadım.eşim keçibonuzu kaynattı içti veee 3 gün preseed kullandım..sonuç değerim 1710 hamileyim...sorularınız olursa her an cevap vermeye hazırım....

merhaba...ben negatif tüp bebek sonrası ay doğal yolla gebe olduğumu öğrendim.ve bu ay ben kuru inciri sadece yedim kaynatmadım.eşim keçibonuzu kaynattı içti veee 3 gün preseed kullandım..sonuç değerim 1710 hamileyim...sorularınız olursa her an cevap vermeye hazırım....

AAAA hayırlı olsuun canım beniiim.ne mutlu sanaaaa:teytey:.tebrik ederim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsiinn.

bende pre-seedi duyar duymaz hemen sipariş verdim bu ay kullandık inşallah bende hamile kalırım amaa hiç ümidim yok daha beş gün var ama hiçbir hamilelik belirtim yok:çok üzgünüm:sadece sol yumurtalığıma sancı giriyo,karnım çok şiş sanki 2 aylık hamileymişim gibi ..aceba senin hamilelik belirtilerin nasıldı bizimle paylaşabilirmisin lütfen..

SAĞLICAKLA KAL ALLAH SANA VE MELEĞİNE İYİ BAKSIN:1hug:

tebrik ederima.s.a.s.a.s. ALLAH analı babalı büyütsün sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinnnn:emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

AAAA hayırlı olsuun canım beniiim.ne mutlu sanaaaa:teytey:.tebrik ederim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsiinn.

bende pre-seedi duyar duymaz hemen sipariş verdim bu ay kullandık inşallah bende hamile kalırım amaa hiç ümidim yok daha beş gün var ama hiçbir hamilelik belirtim yok:çok üzgünüm:sadece sol yumurtalığıma sancı giriyo,karnım çok şiş sanki 2 aylık hamileymişim gibi ..aceba senin hamilelik belirtilerin nasıldı bizimle paylaşabilirmisin lütfen..

anacım sen merak etme bak ben senin bebişle konuştuummmm:ecrin_bebek::emir_bebek: bana dediki anneme söyle ben geliyorummm:ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

huuuuuuuu kızlaarrr yawww ben süt maydanozumu bugün yapamıyoruuummm :1no2:bugün 4. günüm olcaktıııı.....evimde değilimmmm.... yarın yapcam yinede olur dimi...CADIARZUfisfisfis

canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına.bende incir preseed ve buhar yapıyorum.inşalllah bizede nasip olur.

canım inan bütün dualarım sizinle.hep aklımdasın.inşallah bu ay güzel haber vereceksin bize.allahım o güzel yüzünü güldürsün

huuuuuuuu kızlaarrr yawww ben süt maydanozumu bugün yapamıyoruuummm :1no2:bugün 4. günüm olcaktıııı.....evimde değilimmmm.... yarın yapcam yinede olur dimi...CADIARZUfisfisfis

olur bitanem dert etme sen.hem sen nerelerdesin hiç sesin çıkmadıııı.

öylemi bizimde gözde kent de yazlığımız var ....yaz aylarında arada bir geliyoz oralara sositososito canım benim buhar biteli 3 _4 gün oluyo çalışmaları soracak olursan:utangac:gün aşırı beraber oluyoruz altıma yastık koyuyorum ayaklarımı havada baya bir bekletiyorum hatta geçen gece öyle uyumuşum sonra bir uyandım bacaklarımı hissetmiyorum resmen uyuşmuştu :bbo: ondan sonra cenin pozisyonuna geçiyorum inan bana hiçççççççç çıkmadı spermler delikafadulden valla artık bu ayda gelmese bebeğim bilmiyorum artık ben çok umutluyum eşimede keçi boynuzu pekmezi aldım onu yiyo bide bir yeğenimiz var manisada ünüversite okuyo ordan eşime manisa mesir macunu getirmişti onuda yedi eee daha ne olsun herşeyi eksiksiz yaptık gerisi yüce allaha kalmış :Saruboceq:

hmm ben bilmiyorum orayı.bizde salı pazarındayız.
bende yapayım bakalım şu buharı her duyduğuma atlıyorum zaten şu günler bi bu eksik kalmasın.benim yumurtamda kist var faydası olurmu bilmem.Herşeyin hayırlısı olur inşlh.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bu dopinke hiç girmemiştim çok güzel faydalıymış burası bende incir kürü uyguluyorum bu buhar için yanında birisi olacakmış ben yapamam onu buay bakalım ne olacak ilk defa incir deniyorum ve bal çörekotu tarçın yapıyordum bugün bıraktım ikisi yanlış olur diye herkase allah enkısa zamanda bebek nasip etsin bana versin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:emir_bebek:

kızlar bişi buldum sizde bi okuyun
Sonuç odaklı sevişin!

Arkadaşım yanlış anlama ama ben senin verdiğin gibi siteye girmekten korkuyorum arkadaşın biri verilen siteye girmiş bilgisayarı çökmüş kilitlenmiş açamamış sizde girmeyin virüs bulaştırıyorlarmış sözüm sana değil yanlış anlama arkadaşım

valla benim aklima hic gelmedi sitenin icerigi direk daldim iceri. bisey olmadi

:roflol::roflol::roflol::roflol::jeyyar::jeyyar::jeyyar:sen öyle her girdiğin yere dalıyonmuuuuu:jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol:bende az önce okudumm banada bişi olmadıııııısositososito

Back