• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

kızlar bileniniz vardır belki pazartesi günü peygamber efendimizin (s.a.v)kutlu doğum haftası var o güne yetiştirebilirseniz 41 yasin okuyup teslim edin güzel ALLAHIM inşallah ogününü hürmetine murdımızı, dularımızı kabul eder inşallah.... ben yarından başlıyorum 3 saate bitiririm.... eğerki okuyamasanızda 100 tane ihlas 100 tanede fatiha okuyun bir hatim etmiş gibi sevaptır büyük allahım dualarınızı kabul etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ooooyyyy benim bitanemmmm.saol tatlım.evet belki bu güzel kutlu doğum hürmetine rabbim dualarımızı kabul eder.

arnavutgüzelimin son 5 günü heee.yaşasın.ben çok ümitliyim ondan.alllahım inşalllah olmuştur.

inşallah gülüüm inşallaaah..ama fazla kaptırmayın ya kendiziii zannetmiyorum ben vallaa.heveslendirmeyin kendizii..kızmayın şimi bana ama içimden gelmiyoo napiiim.benim karnım guruldamaya başladıysa kesin hamile değilimdir anlamına geliyooo..yani guruldamaya başladıı:çok üzgünüm:..neyseeee üüüfff diğer arkadaşlarıma sevinirim bendeeehihoyyyt:teytey:..

kızlar bileniniz vardır belki pazartesi günü peygamber efendimizin (s.a.v)kutlu doğum haftası var o güne yetiştirebilirseniz 41 yasin okuyup teslim edin güzel ALLAHIM inşallah ogününü hürmetine murdımızı, dularımızı kabul eder inşallah.... ben yarından başlıyorum 3 saate bitiririm.... eğerki okuyamasanızda 100 tane ihlas 100 tanede fatiha okuyun bir hatim etmiş gibi sevaptır büyük allahım dualarınızı kabul etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Amin cnm amin inşlh herkez hamile kalır.Sen aydın merekzdemisin.yoksa ilçedemisin?

arnavutgüzeli seninadet tarihin ne zaman sayallımı beraber :??????benim 2 mayıs daha var

tamaaaam doğruandııı özüüüürr.demekki senin adetin geceikiyooo sende ayın 9'da test yapıp bize müjdeyii patlatıyosuuuuuuuuun:teytey::teytey:

hihoyyyt allah söyletii bak o 9 nerden çıktı bilmiyoruuum..

tamaaaam doğruandııı özüüüürr.demekki senin adetin geceikiyooo sende ayın 9'da test yapıp bize müjdeyii patlatıyosuuuuuuuuun:teytey::teytey:

hihoyyyt allah söyletii bak o 9 nerden çıktı bilmiyoruuum..

biliyormusun bende öyle düşündüm 9 gün gününm geçiyormuş bende test yapıyormuşum ve hamileeeeeeeeeee çıkıyormuşum inşallah :Saruboceq:

içimden bi ses bu topiğin ilk hamilesi arnavutgüzeli olucak diyo.kızma bana arnavutgüzelim ama napayım öyle geliyo bana.allahım inşalllah.şafak 5 az kaldı.hamilelik belirtin varmı diye sormıycam ama adet belirtin varmı tatlım.gerçi hamile kalıncada aynı şeyler olabiliyomuş amaa.ne bilim ya.offf sakın kızma banaaa.umutlandırmak yada umutlanmak için yazmıyorum.hep öle geçiyo içimden.çok dua ediyorum canım çoookk

biliyormusun bende öyle düşündüm 9 gün gününm geçiyormuş bende test yapıyormuşum ve hamileeeeeeeeeee çıkıyormuşum inşallah :Saruboceq:

kedersizimmm çalışmalar nasıl gidiyo.yapıyomusun buharı.bak bugünler senin için çok önemli.adetine daha çok var.bol bol çalışın.durmayın boş boş kızzzzz.allah söyletmiş arnavutgüzelimi.inşalllah okadar geçer gününde hamileyim diye yazarsın şuraya.öptüm canı arkadaşım.

Adadayım canım bende.
öylemi bizimde gözde kent de yazlığımız var ....yaz aylarında arada bir geliyoz oralara sositososito
kedersizimmm çalışmalar nasıl gidiyo.yapıyomusun buharı.bak bugünler senin için çok önemli.adetine daha çok var.bol bol çalışın.durmayın boş boş kızzzzz.allah söyletmiş arnavutgüzelimi.inşalllah okadar geçer gününde hamileyim diye yazarsın şuraya.öptüm canı arkadaşım.
canım benim buhar biteli 3 _4 gün oluyo çalışmaları soracak olursan:utangac:gün aşırı beraber oluyoruz altıma yastık koyuyorum ayaklarımı havada baya bir bekletiyorum hatta geçen gece öyle uyumuşum sonra bir uyandım bacaklarımı hissetmiyorum resmen uyuşmuştu :bbo: ondan sonra cenin pozisyonuna geçiyorum inan bana hiçççççççç çıkmadı spermler delikafadulden valla artık bu ayda gelmese bebeğim bilmiyorum artık ben çok umutluyum eşimede keçi boynuzu pekmezi aldım onu yiyo bide bir yeğenimiz var manisada ünüversite okuyo ordan eşime manisa mesir macunu getirmişti onuda yedi eee daha ne olsun herşeyi eksiksiz yaptık gerisi yüce allaha kalmış :Saruboceq:

öylemi bizimde gözde kent de yazlığımız var ....yaz aylarında arada bir geliyoz oralara sositososito canım benim buhar biteli 3 _4 gün oluyo çalışmaları soracak olursan:utangac:gün aşırı beraber oluyoruz altıma yastık koyuyorum ayaklarımı havada baya bir bekletiyorum hatta geçen gece öyle uyumuşum sonra bir uyandım bacaklarımı hissetmiyorum resmen uyuşmuştu :bbo: ondan sonra cenin pozisyonuna geçiyorum inan bana hiçççççççç çıkmadı spermler delikafadulden valla artık bu ayda gelmese bebeğim bilmiyorum artık ben çok umutluyum eşimede keçi boynuzu pekmezi aldım onu yiyo bide bir yeğenimiz var manisada ünüversite okuyo ordan eşime manisa mesir macunu getirmişti onuda yedi eee daha ne olsun herşeyi eksiksiz yaptık gerisi yüce allaha kalmış :Saruboceq:

canım benim valla süper donanımlıymışsın hee.inşalllah emeğinin karşılığını alırsın.preseed ne oldu herif ne diyi.

kızlar herkese merhaba, ben 2 gün maydonoz ve süt buharı yaptım, adetin 8. günü soğan kürüne başladım. fakat buhar banyosundan sonra hemen ilişkiye girmedik, yani bu çok önemli mi acaba? bir fikriniz var mı? inşallah en kısa zamanda bebeklerimiz gelir :)

canım arkadaşlarım.azönce kolay hamile kalmak için yapılması gerkenleri okudum.yazılanlar şunlardı.gerçi artık biz bile o yazıları yazanlardan daha deneyimli olduk ama genede paylaşmak istedim.özellikle gece ilişki öncesi eşinize sert bir kahve içirin yazıyo spermleri acayip etkiliyomuş.hızlanıyolarmış.mesela eşinize yapın kahvesini yudumlasın sizde o sırada buhara oturun.iki saati bulur zaten ilişkiye girmesi.yastık meselesini yazan doktorda onaylamış.ama yastık fazla yüksek olmamalıymış.ayrıca sabah erken saatlerde ilişkiye girilirse daha iyi sonuç alınıyormuş.spermler sabah saatlerinde capcanlı ve hareketli olurlarmış.hadi bakalım gece ve sabah durmak yok durmmmadan çalışıcaz.ayrıca ilişkinin yumurtlama döneminde gün aşırı değilde hergün olması daha iyiyimiş.sperm sayısı az da olsa azalmasına rağmen hareketlilik daha iyi olurmuş.çünkü en taze spermler meydana geliyormuş.işte böyleee.ben okudum sizle paylaşmasaydım çatlardım uyku uyuyamazdım valla.çok seviyorum sizi tatlıcıklarım.öptüüümm.

kızlar herkese merhaba, ben 2 gün maydonoz ve süt buharı yaptım, adetin 8. günü soğan kürüne başladım. fakat buhar banyosundan sonra hemen ilişkiye girmedik, yani bu çok önemli mi acaba? bir fikriniz var mı? inşallah en kısa zamanda bebeklerimiz gelir :)

canım adetin bittikten sonra 3 yada 5 günki artık biz 5gün yapıyoruz yapman lazım.yani iyi sonuç alabilmen için.ayrıca ilikiye girsen daha iyi olurdu.biraz daha açık yazarmısın hemen girmedik derken buhardan kalkar kalkmaz mı girmedin yoksa bir kaç saat sonramı girdin.sen adetinin kaçıncı günündesin biteli nekadar oldu yazarmısın ona göre bi fikir söyleyeyim.

Back