benim annem de pazardan gelir gelmez yıkar ve saplarını temizler sonra dondurma kapLarı oLur yaa algida vs. kapları hee ona koyar sonra buzluğa atar ihtiyacı oldukça buzluktan alır ve en az 1 ay dayanır.
Maydanozları ayıkla,saplarını kopar,iyice yıka,kurumaya bırak,sonra buzdolabı poşetine koyup buzluğa at.Lazım oldukça çıkarıp kullan,böylece doğrama gereği de kalmıyor,ufalanıyor kendiliğinden..
benim annem de pazardan gelir gelmez yıkar ve saplarını temizler sonra dondurma kapLarı oLur yaa algida vs. kapları hee ona koyar sonra buzluğa atar ihtiyacı oldukça buzluktan alır ve en az 1 ay dayanır.
ben de böyle yapıyorum.
Maydanozları ayıkla,saplarını kopar,iyice yıka,kurumaya bırak,sonra buzdolabı poşetine koyup buzluğa at.Lazım oldukça çıkarıp kullan,böylece doğrama gereği de kalmıyor,ufalanıyor kendiliğinden..
ben buzlukta maydonoz ve dere otu her zaman bulundururum.Börek, poaça için herzaman elimin altında olsunlar diye.Yeşilliklerimi ise sap kısımlarını kestikten sonra ağzı kapaklı saklama kaplarımın içine kağıt havlu serip öyle saklıyorum.Bir hafta dayanıyor böyle yapınca.
canım aldıktan sonra ayıkla ve yıkamadan kavanoza koy, ağzını da sıkı kapat 1 ay bişey olmuyo.
ama sakın yıkama, aldıkça yıkarsın....
ben öyle buldum çaresini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?