Maske Tarifleri Maydanozdan gelen gzellik

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Barbi03

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
1.072
6
annem tv de prof.dan duymuş adam hergün bir tutam maydanozu rondada çekin içinede limon sıkın bi kaç damla sonra buna 15gün devam edip ardından 5gün bekleyin daha sonra bi 15gün daha yapın demiş mucizeye inanamayacaksınız demiş zaten rondoda çekilince krem oluyomuş maydanoz denemedim fırsatım olup ama ilk fırsatta deneyeceğim

az önce tv de izledim.. bu tarifi uygulamak gençlik iksiriymiş.. hem cildi pürüzsüzleştirmek hem enerjik olmak falan ...

ewet neye muciz<e olduğunu yazmamışım cilde çok iyi geliyormuş

yeniyormu yoksa yüzemi sürülüyor bu annamadım bennn kaydirigubbakcemile3

kızlar bu ibrahim saraçoğlunun kürü. hatta suna dumankaya ve maranki de benzeri tarf vermişti. cilde çok iyi diyorlar ilk günlerde mucizeyi görürsünüz demişlerdi ben daha cesaret eedemedim henüz

krem gibi olacağını sanmıyorum mandonoz sonuçta püre gibi olacak bişi değil benim kafam karıştıkafamçokkarıştı

rondodan geçirince sadece kıyılıyor kızlar, meyve sıkacağından geçireceksiniz saplarıyla birlikte. koca bi demet maydonoz en fazla bi çay bardağı su çıkarıyor, ama gerçekten çok sifalı. başbakanın elinden düşürmediği iksir bu. ben de marankiden öğrenmiştim, hem cilt için hem böbrek ve bağırsaklar için, hem gözler için çok faydalı. karaciğeri temizlediği için cilde tazelik veriyor, modern hayatın stresinden kaynaklanan fiziksel sorunlar için bire bir bu formül. kıvamı da krem değil, posalı bi meyve suyu kıvamı oluyor.

cilde harika bir görünüm veriyo sanki fondoten sürmüşcesinee tavsiye ederim

iyi de noluyo bi söleseniz
içiliyo mu yeniyo mu maske mi ediliyo
böle harika harika denmiş gerisi gelmemiş
neyi harika bu meretin?

iyi de noluyo bi söleseniz
içiliyo mu yeniyo mu maske mi ediliyo
böle harika harika denmiş gerisi gelmemiş
neyi harika bu meretin?

yorumları okumadınmı canım sen yüzüne sürülüyo rondoda çekince krem gibi oluyo zaten yüzüne süreceksin

kızlar cildiniz güzelse bence böyle şeylere ihtiyac duymayın ya size yaramazsa bu kürler bunları veren kişilerde çok cesaretli

bu tarif yüze sürülmüyor içilecek her sabah..içten tedavi
krem olarak kullanılıcak denmedi hiç..
adı maydonoz kürü..ıbrahim Saraçoğlu vermişti..

Tavsiye edilen gençlik kürü :
Maydanoz ile dipdiri olun&#8230;
Genc gorunmek, zinde ve dinc olmak,
cildinize canlilik, guzellik ve tazelik kazandirmak,
vucudunuzdan toksin atmak, bagisiklik sisteminizi
guclendirerek enfeksiyonlara karsi direnc arttirmak, dolasim bozuklugu yasamadan kilo vermek, ruh sagliginizi guclendirmek istiyorsaniz
Prof. ibrahim Saracoglu'nun hazirladigi '
Maydanoz kurunu' uygulayin.
Maydanoz Kuru
Kokleri haric, saplariyla birlikte 15-20 tane
taze maydanozu havanda iyice ezin,
uzerine yarim limon sikin
ıyice karistirdiktan sonra sabah kahvaltisindan yarim saat once ac karnina tuketin, uzerine bir bardak su icin. On bes gun ara vermeden her sabah bu kuru uygulayin. Sonra bir hafta ara verin. Bir hafta aradan sonra tekrar on bes gun
ayni sekilde kuru uygulayin. Dort-bes ay sonra duruma gore bu kuru ayni sekilde tekrar edebilirsiniz.

içilecekmi mi
yüze mi sürülecek
karar verin barbi yüze sürülecek diyo r
zemus içilecek diyor yapıp ta memnun olan varmı

arkadaşlar bu tarifi ben bizzat değil babam dinlemiş bana aktardığı şekilde yazdım eğer bizzat dinleyenler varsa onlar doğrudur bi arkadaş içilecek demiş belki öyledir araştırın madem

kızlar bana sadecde cilt için dedi babam o yüzden yüze sürülüyo dedim en iyisi diyorum ya araştırın iyiceeee öyle yapınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…