- 9 Şubat 2009
- 1.247
- 11
forum birbirine girermişkaydirigubbakcemile3
-içiliyor
-sürülüyor
-hayır içiliyor
-sürülüyor diyorum diyeesırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
forum birbirine girermişkaydirigubbakcemile3
-içiliyor
-sürülüyor
-hayır içiliyor
-sürülüyor diyorum diyeesırnaşık şey
ben denilen kürü 15 gün boyunca yaptım hiçbiyerim değişmedi
sırnaşık şey arkadaşlar çok güldürdünüz beni Allah da sizi güldürsün. siz hiç bir kürün sürüldüğünü duydunuz mu :roflol: yapmayın allah aşkına karaciğere etki eden şeyin ciltte ne işi var, içiceksiniz tabiki, hala gülüyorum :teytey:
bende kürün ne olduğunu biliyorum hani bana sanki cahil muamamelsi yapılmış gibi geldiği için ben biraz snirlendim ama aldığım tarif böyle benim arkadaşlar bi bşka çeşit duymuş belki onların ki farklı tarifdir bende buna kızıyorum işte o yüzden herkes nasıl biliyorsa öyle yapsın sonuçta ben bunu duyup paylaştım hepsi bu arkadaşım :)konuyu açan sizseniz bütün mesajları okumuşsunuzdur herhalde.ilk sayfada birisi o formülün bir kür olduğunu ve kimden duyduğunu da yazmış.herkes nasıl biliyosa öyle kullansın diye bir şey olmaz, bir bilgi veriliyosa tam verilmeli, birileri yanlış bir şey yaparsa belki de onun sağlığına ciddi etkilerde bulunucak, bunu direk size söylemiyorum genel konuşuyorum ama buraya bir formül yazıyosanız biraz araştırıp sağlıklı bilgi olduğundan emin olup öyle yazın yani ben bişey duydum diye yarım bir bilgi vermek son derece yanlış.ne kadar kullanılır, nasıl yapılır, dozajı nedir bunların araştırılıp öyle yazılması gerekiyor.siz de herkes gibi gayet iyi niyetle yararlı olduğuna inandığınız bir bilgiyi yazmışsınız ki bu kür gerçekten çok faydalı ama doğru uygulanırsa.umarım anlatmak istediklerim açıktır
bebişler bende bugün güzel bir gün programını izledim kanal d de ibrahim saraçoğlu ordaydı aynen şöyle anlattı 16 dal maydanosu saplarıyla rondodan geçirip içine bir tane limon sıkıp yarım su bardağıda su ekleyip 15 gün boyunca için cildinizde ki farkı fark edeceksiniz dedi karaciğeritemizleyip cildi pürüzsüzleştirip caanlandırıyomuş bakalım deneyip görelim