Maske Tarifleri Maydanozdan gelen gzellik

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
of yaaa kafam karıştı...:bbo:
ahanda böyle yaptınız beni kafamçokkarıştı
şuna bi açıklık getirilsin artık..
içilecekmi?
sürülecekmi?
nedeceğiz söyleyin bi hele CADIARZU

Bu Kür ıbrahim Saraçoğlu'nun Karaciğer yağlanması için verdiği, kitabında ve internet sitesinde de olan gayet de bilindik bir kürdür; bu arada sürülmez!!
Sürmek isteyen varsa buyursun sürsün tabi, ama bu kürün fikir babası, rondodan geçirdiyseniz için, parçalara ayırdıysanız yiyin der
Gerisi size kalmış

Evet arkadaşlar bu kür içiliyor da ben sürüldüğünde de sonuçalınacağını düşünüyorum ayna anda yapın hepsini nası olsa içmek için hazırlıycaksnz iki katı yapın oranları yarısını sürün yüzünüz yarısını için laelaelaelaelae

sırnaşık şey arkadaşlar çok güldürdünüz beni Allah da sizi güldürsün. siz hiç bir kürün sürüldüğünü duydunuz mu :roflol: yapmayın allah aşkına karaciğere etki eden şeyin ciltte ne işi var, içiceksiniz tabiki, hala gülüyorum :teytey:

sırnaşık şey arkadaşlar çok güldürdünüz beni Allah da sizi güldürsün. siz hiç bir kürün sürüldüğünü duydunuz mu :roflol: yapmayın allah aşkına karaciğere etki eden şeyin ciltte ne işi var, içiceksiniz tabiki, hala gülüyorum :teytey:

konuyu açarken kür diye başlık atmadım dikkat edersen biz öyle biliyoruz burda paylaştım herkes nasıl biliyorsa o şekil kullanır...

konuyu açan sizseniz bütün mesajları okumuşsunuzdur herhalde.ilk sayfada birisi o formülün bir kür olduğunu ve kimden duyduğunu da yazmış.herkes nasıl biliyosa öyle kullansın diye bir şey olmaz, bir bilgi veriliyosa tam verilmeli, birileri yanlış bir şey yaparsa belki de onun sağlığına ciddi etkilerde bulunucak, bunu direk size söylemiyorum genel konuşuyorum ama buraya bir formül yazıyosanız biraz araştırıp sağlıklı bilgi olduğundan emin olup öyle yazın yani ben bişey duydum diye yarım bir bilgi vermek son derece yanlış.ne kadar kullanılır, nasıl yapılır, dozajı nedir bunların araştırılıp öyle yazılması gerekiyor.siz de herkes gibi gayet iyi niyetle yararlı olduğuna inandığınız bir bilgiyi yazmışsınız ki bu kür gerçekten çok faydalı ama doğru uygulanırsa.umarım anlatmak istediklerim açıktır

konuyu açan sizseniz bütün mesajları okumuşsunuzdur herhalde.ilk sayfada birisi o formülün bir kür olduğunu ve kimden duyduğunu da yazmış.herkes nasıl biliyosa öyle kullansın diye bir şey olmaz, bir bilgi veriliyosa tam verilmeli, birileri yanlış bir şey yaparsa belki de onun sağlığına ciddi etkilerde bulunucak, bunu direk size söylemiyorum genel konuşuyorum ama buraya bir formül yazıyosanız biraz araştırıp sağlıklı bilgi olduğundan emin olup öyle yazın yani ben bişey duydum diye yarım bir bilgi vermek son derece yanlış.ne kadar kullanılır, nasıl yapılır, dozajı nedir bunların araştırılıp öyle yazılması gerekiyor.siz de herkes gibi gayet iyi niyetle yararlı olduğuna inandığınız bir bilgiyi yazmışsınız ki bu kür gerçekten çok faydalı ama doğru uygulanırsa.umarım anlatmak istediklerim açıktır
bende kürün ne olduğunu biliyorum hani bana sanki cahil muamamelsi yapılmış gibi geldiği için ben biraz snirlendim ama aldığım tarif böyle benim arkadaşlar bi bşka çeşit duymuş belki onların ki farklı tarifdir bende buna kızıyorum işte o yüzden herkes nasıl biliyorsa öyle yapsın sonuçta ben bunu duyup paylaştım hepsi bu arkadaşım :)

bebişler bende bugün güzel bir gün programını izledim kanal d de ibrahim saraçoğlu ordaydı aynen şöyle anlattı 16 dal maydanosu saplarıyla rondodan geçirip içine bir tane limon sıkıp yarım su bardağıda su ekleyip 15 gün boyunca için cildinizde ki farkı fark edeceksiniz dedi karaciğeritemizleyip cildi pürüzsüzleştirip caanlandırıyomuş bakalım deneyip görelim

kızlar tartışmayın benim yazdığım kendi kulaklarımla dinleyip duyduğumdur hem söyleyeninde adını verdim programında miktarınında ibrahim saraçoğlu ayrıca şunuda söyledi kitabımda yazıyor dedi isterseniz ordanda bakın tam emin olursunuz yani.

bebişler bende bugün güzel bir gün programını izledim kanal d de ibrahim saraçoğlu ordaydı aynen şöyle anlattı 16 dal maydanosu saplarıyla rondodan geçirip içine bir tane limon sıkıp yarım su bardağıda su ekleyip 15 gün boyunca için cildinizde ki farkı fark edeceksiniz dedi karaciğeritemizleyip cildi pürüzsüzleştirip caanlandırıyomuş bakalım deneyip görelim

1 kere deneyebilmistim bu formülü, tadi cok igrenc geldi,bidaha da yapmadim :bbo:
Maydonuzun cilde ne kadar faydali oldugu bilinir zaten, mutlaka yarar..
Tekrar baslasam mi CADIARZU

kavga etmeyin ben geldim
evet du sabah bende izledim saraçoglunu atvde cem davran ve tülin şahinn programında
ve karışımı bende yazdım deniycem ama arkadaşım yanlış almış tarifi
kür degil bu içiliyor yazayım hemen aman yanlış uygulamayın
bir avuç maydonoz (saplarıyla birlikte kullanılacak)
bir limonun suyu
yarım bardakta su
hepsi rondaya atıp karıştırılıyor ve günde bir bardak içiliyor
15 gün devam ediliyor.
bi kür daha verdi onun tarifinide vereim sizlere buda cilt için parlaklık tazelik için kırışık ve siyah noktalarada
iyi geliyormuş
1 adet kırmızı elmanın kabugu(ince soyulucak)
4 adet kayısı(sert ve taze olucak donmuş olmazmış)
kayısının kabugu kalın soyulur elma kabuguyla birlikte rondodan geçirilir haftada 1 kez cilde uygulanır boyun
ve yüze sürüp 20 dk bekliyosunuz suyla duruluyosunuz
kaydirigubbakcemile3

X