Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maydanoz ve süt buharına oturup hamile kalanlar buraya
Kizlar merhaba ben de bu kürü denedim dun ve bugun.akinti falan gelmedi ama dunden baslayan bugunse baya artan bi kasik agrim var.sizde de olmus muydu ne anlama geliyor acaba bu iyi mi kotu mu
4yılda 4 aşılama, 2 tup bebek 3 ameliyat sonrası eylül ayında negatifi gördük tüp bebekte. Adet oldum ve bunu denedim. Ekimde de adet oldum ve diger ay hamile kaldım kendiliğinden. Maalesef 9 haftalikken kalbi durdu alındı ama bunca başarısız sonuctan sonra hamile kalabilmem mucizeydi. Bu ay yine deneyeceğim kurtajdan sonra enfeksiyonum artti çünkü. Bence deneyin faydasini gorursunu zarari yok
Kizlar merhaba ben de bu kürü denedim dun ve bugun.akinti falan gelmedi ama dunden baslayan bugunse baya artan bi kasik agrim var.sizde de olmus muydu ne anlama geliyor acaba bu iyi mi kotu mu