• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydanoz ve süt buharına oturup hamile kalanlar buraya

Kizlar merhaba ben de bu kürü denedim dun ve bugun.akinti falan gelmedi ama dunden baslayan bugunse baya artan bi kasik agrim var.sizde de olmus muydu ne anlama geliyor acaba bu iyi mi kotu mu

Merhaba arkadaşlar bende bu küre başladım 3.gün bugün inş hepimize şifa getirir benimde sol tupum tikanik umarım işe yarar 2 senelik evliyim

4yılda 4 aşılama, 2 tup bebek 3 ameliyat sonrası eylül ayında negatifi gördük tüp bebekte. Adet oldum ve bunu denedim. Ekimde de adet oldum ve diger ay hamile kaldım kendiliğinden. Maalesef 9 haftalikken kalbi durdu alındı ama bunca başarısız sonuctan sonra hamile kalabilmem mucizeydi. Bu ay yine deneyeceğim kurtajdan sonra enfeksiyonum artti çünkü. Bence deneyin faydasini gorursunu zarari yok

Kizlar merhaba ben de bu kürü denedim dun ve bugun.akinti falan gelmedi ama dunden baslayan bugunse baya artan bi kasik agrim var.sizde de olmus muydu ne anlama geliyor acaba bu iyi mi kotu mu
Bu mesajı yazdıktan sonra hamile oldugunu öğrenmişsin sanırım canım. 6haftalık yazıyor. Nasıl oldu anlatsana. Hayırlı olsun buarada

Bu mesajı yazdıktan sonra hamile oldugunu öğrenmişsin sanırım canım. 6haftalık yazıyor. Nasıl oldu anlatsana. Hayırlı olsun buarada

Evet ama bu kurle kalmadim canm bikac ay sonra kaldm catlatma ignesiyle.bide suan gebeligimin sonlanma ihtimaliyle karsi karsiyayim hcgmin artisi bianda durdu..

arkadaşlar süt buharını nasıl yapmam gerek. Ne zaman ve kaç gün. Bilgi verirseniz sevinirim

Back