• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydanoz ve süt buharına oturup hamile kalanlar buraya

Sen yaptın mı Can'ım?
Sonuç alabildin mi merak ettim

yaptım ama eşimle küs olduğum icin 3 4 gundur -ki tam yumurtlama donemimdi ilişki olmadı maleseff o yuzden bu ayı pas geçtim cokta umutluydum bu sefer kesin gözüyle bakiyodum nerdeyse bu ozguven nerden geliyosa artikinn.Ama kısmet olmayınca mevla bişeyi sebep kiliyo iste. Ama cok okudum burda poztf sonuç alanlarii ise yariyo kesinlikle diye düşünüyorum

yaptım ama eşimle küs olduğum icin 3 4 gundur -ki tam yumurtlama donemimdi ilişki olmadı maleseff o yuzden bu ayı pas geçtim cokta umutluydum bu sefer kesin gözüyle bakiyodum nerdeyse bu ozguven nerden geliyosa artikinn.Ama kısmet olmayınca mevla bişeyi sebep kiliyo iste. Ama cok okudum burda poztf sonuç alanlarii ise yariyo kesinlikle diye düşünüyorum
Anladım Can'ım .. 5 gün yapılıyordu sanırım.. Sabah akşam mı? Sadece akşam mı yapılıyor?

Kızlar bid size nacizane önerim. Kovanın üstüne oturması cok zor oluyo, yarim saat oturması mümkün olmuyo pek. Çok geniş bi.legen yerine daha ufak ( mesela ben mutfaktaki çöp kovamin icindeki parçayı kullandım. ) onun gibi mesela.
ayakkabi kutusu kartonunu iki kat yapin kovanin uzerine koyun ve bir avuçtan biraz buyuk delik açın. Tam oraya denk getirin.hem buhar dışarı çıkıp israf olmuyor, hemde bırakın yarim saati 2 saat bile otursaniz biyeriniz acimiyor

Cok arastirdim bende.ama herkes ayri bisey yazmış net bisey bulamadım. Ben adetim bittikten 2 gun sonra başladım, gece iliskiden önce yarim saat 45 dk kadar oturdum.sogudukca kaynatip bidaha oturdum buhar azaliyo cunku. 4 5 gün falan yaptım. Yumurtlama gununuzu takip edin.ona gore iliski oncesi yapin

Cok arastirdim bende.ama herkes ayri bisey yazmış net bisey bulamadım. Ben adetim bittikten 2 gun sonra başladım, gece iliskiden önce yarim saat 45 dk kadar oturdum.sogudukca kaynatip bidaha oturdum buhar azaliyo cunku. 4 5 gün falan yaptım. Yumurtlama gununuzu takip edin.ona gore iliski oncesi yapin
Sağol Can'ım pratik bilgiler için ❣

selamun aleyküm sizde pco rahatsızlığımı vardı acaba?

Evet cok şükür :-) bitkisel bütün kürleri denedim ondan öncesinde menogon ve çatlatma iğneside vuruldum ama hicbirinde kismet olmadi canım.Artık olmaz heralde diye düşünüyodum 2 3 ay dinlenip aşılama yaptırmayı düşünüyodum. Yani hiç beklemiyodum ama çok şükür rabbim nasip etti..Kafa rahatlığı önemli galiba çünkü tamamen kafamdan atmıştım nasılsa aşılama olcak diye, belkide öyle oldu.Bide o dönemde köye gitmiştim ve köy havası çok iyi geliyomuş diye duydum ama tabi hepsi kısmet en başta bol dua tabiki

Benimde 1 buçuk sene önce düşüğüm olmuştu, sonradan pko çıktı hatta ileri dereceydi dr'um kendiliğinden olmaz çok zor ihtimal demişti.Stres kaynakliydi zaten. 3 ay klomen kullanmıştım hic etki bile etmemişti düşün. Ama menogonla çok hamile kalan duydum çok etkiliymiş

Evet cok şükür :-) bitkisel bütün kürleri denedim ondan öncesinde menogon ve çatlatma iğneside vuruldum ama hicbirinde kismet olmadi canım.Artık olmaz heralde diye düşünüyodum 2 3 ay dinlenip aşılama yaptırmayı düşünüyodum. Yani hiç beklemiyodum ama çok şükür rabbim nasip etti..Kafa rahatlığı önemli galiba çünkü tamamen kafamdan atmıştım nasılsa aşılama olcak diye, belkide öyle oldu.Bide o dönemde köye gitmiştim ve köy havası çok iyi geliyomuş diye duydum ama tabi hepsi kısmet en başta bol dua tabiki

bende pco luyum 3 ay klomen kullandım bi ay gonal f adında bir iğne fakat bende iğne olmadı çatlama olduğu için fakat hiçbirinde sonuç alamadık bugün tekrar gideceğim doktora bakalım ne olucak:) bu ay bende bitkisel kür denedim ama geç başlamış oldum biraz oyüzden fayda göremedim psikolojik olarak malesef atamıyorum aklımdan

bu sut buhari gercekten dogru mu bende yaptim vajinitm var diye dun son kez yaotim hatta ama ise yarayip yaramadgni nasil anlarz bilmiyrm sarimsi akintilar var ama sut buharinin etkisi mi bilemedim

Nasil yaptiniz bu sut buhari ne ise yariyormus

yaklasik yarim kilo sute bi demet maydonuzun yarisini parcalayip koydum ve iyice kaynattim yalniz cok kaynayinca buhar fenalik gecirtiyo insana bi kovanin icine koydum uzerine oturdum bi battaniyeyle etrafimi iyice sardim hava almiycak sekilde yarim saat o sekilde bekledim sonra iliski olmasi gerekiyo hemen ardindan yani.3 gun yapılıyo iltihaba tuplerin acilmasina iyi geliyroms denedik bakalim dun yapmistm sonuncusnu bu ay gorucez bunu yapanalrn cogu hamile kalmis bizede nasip olur insallah

yaklasik yarim kilo sute bi demet maydonuzun yarisini parcalayip koydum ve iyice kaynattim yalniz cok kaynayinca buhar fenalik gecirtiyo insana bi kovanin icine koydum uzerine oturdum bi battaniyeyle etrafimi iyice sardim hava almiycak sekilde yarim saat o sekilde bekledim sonra iliski olmasi gerekiyo hemen ardindan yani.3 gun yapılıyo iltihaba tuplerin acilmasina iyi geliyroms denedik bakalim dun yapmistm sonuncusnu bu ay gorucez bunu yapanalrn cogu hamile kalmis bizede nasip olur insallah
O suyun uzerine mi oturuyorsun yoksa buharimi gelmesi gerek sadece

Back