- Emoji Skoru
- 302
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi lovelyemir
-
Canım benim dün bitti bugün 7.günüm uygulamaya başlayayımmı.Reglim tamamen bitince yaptım.yumurtlama dönemi uygulama sakin
Bugün başla evet 3 gün yap..o buharın ve sıcaklığın oluşan yumurtaya etkisi olabileceği için sanirjm ben de bilmiyorum ki kural işte sorgulamiyorum hayırlısı olsun hakkında Rabbim inş tez zamanda senin de kucağinı doldururCanım benim dün bitti bugün 7.günüm uygulamaya başlayayımmı.
Peki yumurtlama dönemi olmamasınn nedeni ne acaba mantiken o günlerde olması gerekmiyormu ? Kafamda deli sorular :)
Peki madem bende öyle yapayım :)bugün başlayamam ama yarın başlayacağım inşallah.sağol canım güzel duan için.amin..Bugün başla evet 3 gün yap..o buharın ve sıcaklığın oluşan yumurtaya etkisi olabileceği için sanirjm ben de bilmiyorum ki kural işte sorgulamiyorum hayırlısı olsun hakkında Rabbim inş tez zamanda senin de kucağinı doldurur
Bi faydasi oluyomu gercekten merak ettim:))Yaa iki gun yaptim sadece , bugunde yum. Günüm bugun bide yarinda yapcam.Sonrasi kısmet artıkin.
Melegon ne acabaEger bunu yaptıktan sonra olursa anlayın ki türlerde sorun varmış. Olmassa diğer şeyleri deneyin.mutlaka birinden biri bizim şifamız olcak diyr düşünüyorum. Süt buhariyla hamile kalan çok okudum burdaa
Bi bu kaldı kızz
Bebis icin her yolu deniyoruz napalm canım tutanlarda varmış denemekten zarar gelmezBi bu kaldı kızz
Bilmiyom ki yaparız istersen boynum kıldan ince
Tamam bebikoooooo ne Zaman dersen hazırımBebis icin her yolu deniyoruz napalm canım tutanlarda varmış denemekten zarar gelmez
Senin adetin bitmesi yakın canım bitince 5gun yapilmasi lazimmis ağustosu bekleme bence sen benim bata daha varTamam bebikoooooo ne Zaman dersen hazırım
Tamam balım şimdi bitti benim bakiyim nası yapılıyo hem HSG de çekilcem inşaallah faydası olurSenin adetin bitmesi yakın canım bitince 5gun yapilmasi lazimmis ağustosu bekleme bence sen benim bata daha var
Allah büyük canım biz elimizden geleni yapalim gerisi tevekkülTamam balım şimdi bitti benim bakiyim nası yapılıyo hem HSG de çekilcem inşaallah faydası olur
Aynen balım ❣Allah büyük canım biz elimizden geleni yapalim gerisi tevekkül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?