Maydanoz ve süt buharına oturup hamile kalanlar buraya

Reglim tamamen bitince yaptım.yumurtlama dönemi uygulama sakin
Canım benim dün bitti bugün 7.günüm uygulamaya başlayayımmı.
Peki yumurtlama dönemi olmamasınn nedeni ne acaba mantiken o günlerde olması gerekmiyormu ? Kafamda deli sorular :)

Canım benim dün bitti bugün 7.günüm uygulamaya başlayayımmı.
Peki yumurtlama dönemi olmamasınn nedeni ne acaba mantiken o günlerde olması gerekmiyormu ? Kafamda deli sorular :)
Bugün başla evet 3 gün yap..o buharın ve sıcaklığın oluşan yumurtaya etkisi olabileceği için sanirjm ben de bilmiyorum ki kural işte sorgulamiyorum hayırlısı olsun hakkında Rabbim inş tez zamanda senin de kucağinı doldurur

Peki madem bende öyle yapayım :)bugün başlayamam ama yarın başlayacağım inşallah.sağol canım güzel duan için.amin..

Kızlar bende denedim bu kuru bakalım inşallah bu ay olur çok ümitliyim ama hsg cekilcektim bu ay ama bide bunu yapayım dedim ama ben aralıklarla üç gün yaptım faydası olurmu acaba bilenler bilgilendirebilirmi

Kızlar süt buhari yapmaya başladım, kaç dakika oturmam gerekiyo? Bide siz oturma işini nasıl yaptınız? 3 4 dakikadan fazla oturamiyorum dizlerim dayanmiyo, ve kovanın kenarları cok acıtıyor ya yapanlar yardimci olsun lutfenn

Bu işlerde uzman yaşlılar vardır ya, bana bunu öneren de böyle bir teyzeydi. Yıllardır tıptan bulamadığım çareyi belki kocakarı ilaçlarından bulurum diye yaptım. Ertesi gün kanama başladı. Daha adetim biteli 1 hafta olmuştu. Bu onla alakalı muhtemelen.
İltihap ve istenmeyen bakterileri söküyormuş.

Yaa iki gun yaptim sadece , bugunde yum. Günüm bugun bide yarinda yapcam.Sonrasi kısmet artıkin.

Arkadaslar bunu yapıp fayda gördünüz mu acaba gercekten

1, 5 sene oldu tık yok yaaa Sogan kürü, incir kürü, corekotu baltarcin , yakı yapistirma, ve en son belimide çektirdim. Artık yapcak biseyim kalmadı yanii onlarinda hepsini denedim En son bunu öğrendim menegonla yum sayim ve kalitesi cok iyi oldugu halde tutmadı ve buyuk ihtimal tuplerim tikali diye düşünüyorum. Insallah tuplerim tikaliysada açılır. artık bisey vesile olsun Bundan baskada yapcak biseyim yok vala dua etmekten baska. baska önerisi olan varmi bu yaptiklarim haricinde

Eger bunu yaptıktan sonra olursa anlayın ki türlerde sorun varmış. Olmassa diğer şeyleri deneyin.mutlaka birinden biri bizim şifamız olcak diyr düşünüyorum. Süt buhariyla hamile kalan çok okudum burdaa

Eger bunu yaptıktan sonra olursa anlayın ki türlerde sorun varmış. Olmassa diğer şeyleri deneyin.mutlaka birinden biri bizim şifamız olcak diyr düşünüyorum. Süt buhariyla hamile kalan çok okudum burdaa
Melegon ne acaba

Senin adetin bitmesi yakın canım bitince 5gun yapilmasi lazimmis ağustosu bekleme bence sen benim bata daha var
Tamam balım şimdi bitti benim bakiyim nası yapılıyo hem HSG de çekilcem inşaallah faydası olur
Ama çok süt israf olmazmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…