Maydanoz ve süt buharına oturup hamile kalanlar buraya

Ayy deneyeceğim ve sonucu yazacagim. Simdi yapmayayim adetimi bekleyeyim. Inşallah gerek de kalmaz buna. Cok heyecanliyim. Inşallah her sey gonlumuzce olur inşallah. .

kizlar ben nedense inaniyorum boyle seylere ya cikolata kisti icin de bi buhar yok mu acep

Slm kızlar bugün öğrendim ki maydanoz ve süt buharına oturup hamile kalınıyormuş ne kadar doğru bilgisi olan yada deneyimi olanlar bizide bilgilendirirseniz mutlu oluruz. 😊😊😊
bunu deneyerek mi halıme kaldnz ?

Slm kızlar bugün öğrendim ki maydanoz ve süt buharına oturup hamile kalınıyormuş ne kadar doğru bilgisi olan yada deneyimi olanlar bizide bilgilendirirseniz mutlu oluruz. 😊😊😊
merhaba süt buharını denemek istiyorum acaba onunla mı hamıle kaldınız szde? çok kişi var yapan.

selammm kızlar bende deneyımm bu kuru ama gercektenetkısını goren varmıı .

Kızlar maydonoz kürü iltihapa iyi geliyor hamilelik için değil.Soğan kürü hamileliğe bire bir.

Hem de aynı ay.tuplerim kapalı dendi 2 kere tup bebek tedavisi görmüştüm tutmamisti.
Bende de çikolata kisti var 9 aydır bebek istiyoruz ama olmuyo rahim filmi cekinmedim yinede denemek istiyorum ne kaybederim ki bana umut oldun çok teşekkür ederim cvp verdiğin icin Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasip etsin inşallah

Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inss

Hem de aynı ay.tuplerim kapalı dendi 2 kere tup bebek tedavisi görmüştüm tutmamisti.
Merhaba banada tüplerin kapalı dendi bende 2 gundur bu kuru uyguluyorum bana nasıl yaptığını anlata bilirmisin

Bende cuma günü Hsg çektirdim 2 side kapalı çıktı dr çok ugrasmasina rağmen acamadı şimdi ne yapacağımı bilmiyorum

Canim sen nasil yaptin bunu? Ben dun Denedim Ama yarim saat dayanamadim, hem Yakti hem yoruldum. Sen kovanin ustune oturdunmu. Ben tam oturmadim acayip agridi bacaklarim. Allahim insallah ben ve isteyenlerde hayirlisiyla guzel haberler veririz.

Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inss

Merhaba banada tüplerin kapalı dendi bende 2 gundur bu kuru uyguluyorum bana nasıl yaptığını anlata bilirmisin
Ben eski bi tencere vardı onun üzerinde yaptım..üzerine oturamasaniz da eğilin yakmayacak derecede yaklaşın iyice.ellerinizle yerden destek alın. Ben yorulnca eşimi önüme oturtuyordum sirtindan destek alıyordum. Ara ara karıştırdım sütü buhari çıksın diye.bi de arkasından ilişki oldu hemen.kendimi hiç sogutmadim.bi de regliniz bittikten sonra yapın.3 gün yaptım ben.eğer öncesinde enfeksiyon falan gecirmisseniz de faydası oluyor.allahım yardım etsin hep dua ediyorum herkese çok zor .tuplerin kapalı olması hissi de çok ayrı bi duygu.çok iyi anlıyorum sizleri.

Canım döneminin kaçıncı günlerinde yaptın.regliden hemen sonramı yoksa yumurtlamaa zamanımı.bende yapıcam inşallah bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…