- Emoji Skoru
- 1.187
- Puanlar
- 178
- Konu Sahibi lovelyemir
-
İltihap varsa isirgan ve sut buhari tecrube ile sabit..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet iltihap sökücü özelliği varmış. Peki iltihap yoksa yapmaya gerek var mı ?
merak ettim nasil yapılıyor bense iltihap var maalesef ve tekrarliyo hep. sogan kuru denedim ama 1 hafta zoe içtim
Canim bnm halamin kizina dr iltihap war ondan kaynaklida olabilr demis oda buharina oturmus. Hamile.. Rahmi temizliomus..denemkten birsey kaybetmezsn imkanin warsa.. Bende dusunmuyo degilim.. Bnde kac aydir bebek istiyorum..rabbim yardcimiz olsn
Canim yarım kilo süte 1 bağ maydanoz u saplariyla atıp kaynat maydanozlar iyice pişene kadar sonra belden asagini cikart beline bi havlu yada çarşaf bağla o sütü bi kovaya dok buharina yarım saat otur ama kalktiktan sonra hemen esinle ilişkiye gir ve bunu 5 gün peşpeşe yap. Sakın kendini usutme. Ayaklarını ve belini koru
Nasil yapiliyor acaba? Taze isirgan mi yoksa kurutulmus olur mu? Cunku tazesini nerden bulacagiz ki? Bu ay da olmadiysa bunu deneyip iltihabi atmak isterim ama isirgan cok yakici bir bitkidir acaba buhari da yakıyor mu? Cevap verirseniz cok sevinirim.
Canim taze olmasi lazim kurusu birsey yapmaz.. Buhari yakmaz sonucta oluyor sutun icinde..
Ben İstanbulun tam göbeğinde yaşıyorum tazesini nerden bulabilirim acaba?
Cok ilgincmiss.Denemekte fayda var
bende deneyeceğim ama adetim bitsin başlayacagım hemen :) zaten bu ay adetımde gıttım doktora 16mlik bı yumurtam varmış demekki hemen adet peşi çatlayacak
canım ısırganla yapman şart değil aynı şeyi maydanozla yaptığında aynı etkiyi gösteriyormuş.deneyenler ve olumlu sonuç alanlar var
bende deneyeceğim ama adetim bitsin başlayacagım hemen :) zaten bu ay adetımde gıttım doktora 16mlik bı yumurtam varmış demekki hemen adet peşi çatlayacak
mesela ben bu akşam yapsam olur mu maydanozla? Nasıl yapacağım? Hemen ilişkiye mi girmek gerekiyor? Ayrıca diyelim ki gebeyim bu ay gerçi pek umutlu değilim yine ama diyelim ki öyle gebeliğe zarar verir mi? kaç dakika durmam lazım acaba? Bi de maydanozu kaynatıp mı koyuyoruz yoksa kaynatmadan mı?
Bnde gecen ay gittim ole dedi adeton bitince iliski yapin catlicakdir o dedi ama malesef biz degerlrndiremedik sen degerlrndir bacim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?