Maydanoz ve süt buharına oturup hamile kalanlar buraya

lovelyemir

Sağlıcakla gel oğluşummm
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.187
Puanlar
178
Slm kızlar bugün öğrendim ki maydanoz ve süt buharına oturup hamile kalınıyormuş ne kadar doğru bilgisi olan yada deneyimi olanlar bizide bilgilendirirseniz mutlu oluruz. 😊😊😊

İltihap varsa isirgan ve sut buhari tecrube ile sabit..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İltihap varsa isirgan ve sut buhari tecrube ile sabit..

Evet iltihap sökücü özelliği varmış. Peki iltihap yoksa yapmaya gerek var mı ?

Evet iltihap sökücü özelliği varmış. Peki iltihap yoksa yapmaya gerek var mı ?

Canim bnm halamin kizina dr iltihap war ondan kaynaklida olabilr demis oda buharina oturmus. Hamile.. Rahmi temizliomus..denemkten birsey kaybetmezsn imkanin warsa.. Bende dusunmuyo degilim.. Bnde kac aydir bebek istiyorum..rabbim yardcimiz olsn

Canım nasıl yapılıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merak ettim nasil yapılıyor bense iltihap var maalesef ve tekrarliyo hep. sogan kuru denedim ama 1 hafta zoe içtim

merak ettim nasil yapılıyor bense iltihap var maalesef ve tekrarliyo hep. sogan kuru denedim ama 1 hafta zoe içtim

Canim yarım kilo süte 1 bağ maydanoz u saplariyla atıp kaynat maydanozlar iyice pişene kadar sonra belden asagini cikart beline bi havlu yada çarşaf bağla o sütü bi kovaya dok buharina yarım saat otur ama kalktiktan sonra hemen esinle ilişkiye gir ve bunu 5 gün peşpeşe yap. Sakın kendini usutme. Ayaklarını ve belini koru

Nasil yapiliyor acaba? Taze isirgan mi yoksa kurutulmus olur mu? Cunku tazesini nerden bulacagiz ki? Bu ay da olmadiysa bunu deneyip iltihabi atmak isterim ama isirgan cok yakici bir bitkidir acaba buhari da yakıyor mu? Cevap verirseniz cok sevinirim.

cok tesekkur ederim :)

Canim taze olmasi lazim kurusu birsey yapmaz.. Buhari yakmaz sonucta oluyor sutun icinde..

Canim taze olmasi lazim kurusu birsey yapmaz.. Buhari yakmaz sonucta oluyor sutun icinde..

Ben İstanbulun tam göbeğinde yaşıyorum tazesini nerden bulabilirim acaba?

Ben İstanbulun tam göbeğinde yaşıyorum tazesini nerden bulabilirim acaba?

canım ısırganla yapman şart değil aynı şeyi maydanozla yaptığında aynı etkiyi gösteriyormuş.deneyenler ve olumlu sonuç alanlar var

bende deneyeceğim ama adetim bitsin başlayacagım hemen :) zaten bu ay adetımde gıttım doktora 16mlik bı yumurtam varmış demekki hemen adet peşi çatlayacak

Bnde gecen ay gittim ole dedi adeton bitince iliski yapin catlicakdir o dedi ama malesef biz degerlrndiremedik sen degerlrndir bacim :)

canım ısırganla yapman şart değil aynı şeyi maydanozla yaptığında aynı etkiyi gösteriyormuş.deneyenler ve olumlu sonuç alanlar var

mesela ben bu akşam yapsam olur mu maydanozla? Nasıl yapacağım? Hemen ilişkiye mi girmek gerekiyor? Ayrıca diyelim ki gebeyim bu ay gerçi pek umutlu değilim yine ama diyelim ki öyle gebeliğe zarar verir mi? kaç dakika durmam lazım acaba? Bi de maydanozu kaynatıp mı koyuyoruz yoksa kaynatmadan mı?

canım bebek varsa düşük olur o yüzden hemen adet peşi 5 gün yağılması öneriliyor.kaynayan süte maydanozu atıyosun maydanozlar pişince al ve buharına yarım saat oturuyosun.beline havlu yada çarşaf sarmayı unutma.ordan kalkıp hemen ilişkiye gir sabaha kadar duş almak yok

Bnde gecen ay gittim ole dedi adeton bitince iliski yapin catlicakdir o dedi ama malesef biz degerlrndiremedik sen degerlrndir bacim :)

ay inşallah canım bu ay tutar hepimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…