Yarım limon, 1 lt su. Neden? Limonla mı ilgili?Limonu ne kadar koyuyorsunuz?
Umarım erken olur ve tatilde ilaç vs kullanmadan rahat ederim. Bu halsizlik ve baş dönmesi neden peki sizce maydanozla alakası olabilir mi?Maydonozun adet söktürücü özelliği var,adetiniz erken gelecek.
Yarım limon, 1 lt su. Neden? Limonla mı ilgili?
Neden tampon kullanmıyorsunuz ? Kim icat ettiyse allah bin kere razı olsun . UğraşacağınıZa ileri almak filan , bırakın ne zaman istiyorsa gelsin
Tampon kanamamı durduramaz o kadar çok oluyor ne yazık ki ve tatile ailemle gideceğim hiç girişemem o işlere :/Tampon kullansanız tatilde? Bir çok arkadaşım öyle yapıyor. Denize girerken tampon kullanın sonra normal takılın.
Böyle şeylerle vücudunuzun denmesini bozmayın.
Aç kaldıysanız da ondan olmuş olabilir.
Tampon kanamamı durduramaz o kadar çok oluyor ne yazık ki ve tatile ailemle gideceğim hiç girişemem o işlere :/
Olabilir sonuçta insanlar bunu zayıflamak içinde kullanıyor,yani tansiyonunu falan düşürmüş olabilir. :)Umarım erken olur ve tatilde ilaç vs kullanmadan rahat ederim. Bu halsizlik ve baş dönmesi neden peki sizce maydanozla alakası olabilir mi?
Ben adet olmak için papatya ve biberiye çayı demliyorum. Çok da etkili. Tavsiye edebilirim.
Çok sağlıksız olduğunu düşünmüyorum, sonucta bitki çayı...ama bence siz bir doktora, hiç degilse bir eczaciya danisin.
Bu arada adetliyken tampon takarsaniz havuza da girersiniz denize de. Hiç de farkına varmazsiniz bile adetli oldugunuzu. Üç saatte bir çıkarıp yenisini takmak dışında. Hem pişik de olmazsiniz yaz sıcağında...
Neden tampon kullanmıyorsunuz ? Kim icat ettiyse allah bin kere razı olsun . UğraşacağınıZa ileri almak filan , bırakın ne zaman istiyorsa gelsin
Aslında normalde neredeyse hiç su içmem 2 gündür günde 1-1buçuk litre anca su içtimVücudunuza çok fazla su söktürücü ile yükleniyorsunuz ve suyla birlikte faydalı mineralleri de atıyorsunuz. Mineral ve su kaybindan tansiyonunuz düşüyor. Buna çok uzun süre devam ederseniz böbrekleriniz de yorulacaktır.
Konudan alakasız olacak ama nasil kullanıyorsunuz Allah aşkına o garip şeyi ben tampondan felaket korkuyorum, kutusunu bile tutamıyorum o derece
Olabilir tabii limon epey küçüktü 1 tane yapmıştım sabahtan beri neredeyse yarım litre içtim o sudan, ama dediğim gibi bugün başladım ona hafif baş dönmesi ve halsizlik dünden beri var :/Havalar cok sıcak limon fazla geldiyse tansiyonunuzu düşürüyor olabilir mi?
Günde 1 şişe maden suyu da için minerali toparlamak için.Aslında normalde neredeyse hiç su içmem 2 gündür günde 1-1buçuk litre anca su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?