Maydanoz Suyu

Valla ben 3 sene öncesine kadar hep ped kullanıyordum , sonra bir gün aynı bu arkadaş gibi , tatil zamanıma geldi regl günüm ne yapsam ne etsem diye düşünürken ya ben niye kullanmıyorum ki tampon denetim eğer olmazsa olmaz napayım dedim . Deneyiş o deneyiş ! Bende adetli bir kadının başına gelecek en güzel şey :) ben en küçük boyunu kullanıyorum her saat değiştiriyorum , boyca büyük olanlarda rahat edemedim açıkçası , rahatsızlık hissi verdi ama mini boy gerçekten mükemmel benim için . Ne kan akışını hissediyorum , ne de yapış yapış ped terlemesini . Ben çok memnunum , tavsiye ederim :KK45:
Benimde arkadaşlarım var kullanan ama ben arkadaş gibi tırsıyorum yahu ay ne biliyim bi garip geliyor bana düşüncesi bileo_O

Konudan alakasız olacak ama nasil kullanıyorsunuz Allah aşkına o garip şeyi ben tampondan felaket korkuyorum, kutusunu bile tutamıyorum o derece :KK70:
Tövbeee :)) korkacak ne var canım ondan.
Çok rahat birşey. Çömelir pozisyonda deneyebilirsiniz.can acitan-yakan birşey değil. Hayatta varlığını bile anlamıyorsun.
Alacağın zaman da ipi var, pişt diye tek seferde çıkartıp atıyorsun.
Bence mutlaka dene

adetle ilgili kısmını bilmiyorum ama ödem söktürürken vücutta susuz kaliyo. Baş dönmeleri halsizlik susuzluktan dolayı. Bende şuan karpuz çok yiyorum (günde yarim karpuz kadar) o kadar cok idrar söktürüyo ki ertesi gün halsiz yatiyorum butun gün sonrq anladim vücut butun suyu atmis ondan oyle.

adetle ilgili kısmını bilmiyorum ama ödem söktürürken vücutta susuz kaliyo. Baş dönmeleri halsizlik susuzluktan dolayı. Bende şuan karpuz çok yiyorum (günde yarim karpuz kadar) o kadar cok idrar söktürüyo ki ertesi gün halsiz yatiyorum butun gün sonrq anladim vücut butun suyu atmis ondan oyle.
Ay karpuz akşam yemeklerinin vazgeçilmezi zaten:halay: ben de inanılmaz tuvalete çıkıyorum cidden maydanozun detoks görevi görüp idrara çok çıkardığını bilmiyordum:eek: hamilelikten dahi şüphelendim yahu nasıl korktum belli değil:olamaz:

X