Gebeliğe Hazırlık Maydanoz sut buhari

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar geçen ay bende maydanoz süt buharı yaptım :KK43:

Normalde düzene giren regl surem 10gun geçti ve doktora gittim. Hayatımda ilk defa duyduğum "hemorajik kist"oluşmuş içi kanamali.

Etkisi varmı bilmiyorum ama bazen kendimize zararı dokunacak şeylerde yapıyoruz sanirim
Canım çok geçmiş olsun. Şuan nasılsın , iyileştin mi? Bir de gecikme dışında herhangi birşey yaşadın mı?

Gecmis olsun canimm.
Kkzlar birazdan doktora gitcem. Dua edin bisi cikmasin yaa. Bu paylasimlardan sonra korkmaya basladmm:olamaz::olamaz::olamaz:

Kizlar biraz once hastaneden geldm. Doktora hem kullandigim fitil ve hapi gosterdm. Hemde bu buhari yaptigimi soyl2dm.
Ultrasonla bakmadi idrar testi istedi. Sonuclarim sali gunu cikacak. Sonuclaara gore bakariz d3dii..

Ewtt canim cikti. Enfeksiyonun yok kalmamis d3di.
Dr idrar testi isterken gebelik icin istememis. Sadece enfeksiyon icin istemis.
Yanii hamile olup olmadigim cikmadi.
Ama hala sancim var. Karnimin alt kismi agriyo. Goguslerim sismis ve agriyo
Belimede ara ara agri giriyo. Adetime 10 gunum var. Dr ultrasonla bakti bisi gorunmuyo gunun gecmeden gorunmez d3di.
Bekliyom dahaa. Evde test yaptm cikmadi. Adetimi bekliyom bakalim.

Bu arada dr a maydanoz sut buhari yaptigimi soyledim sancilarim bundan kaynaklanabilir mi d3dim yok onun zarari yok d3di. Belki yumurta dollenme asamasindadir ondan sanci oluyodur. Gunun gecmeden anlayamayiz dedi..

Belimede ara ara agri giriyo. Adetime 10 gunum var. Dr ultrasonla bakti bisi gorunmuyo gunun gecmeden gorunmez d3di.
Enfeksiyonunuz maydonoz süt buharı ile mi temizlendi tamamen

Adetimden sonra ilk 3 gun maydanoz sut buharini yaptim. Akintim baslladi zaten. Dr fitil ve antibiyotikde vermisti onlarida kullandm. Ama buharin baya faydasi olduu..

Adetimden sonra ilk 3 gun maydanoz sut buharini yaptim. Akintim baslladi zaten. Dr fitil ve antibiyotikde vermisti onlarida kullandm. Ama buharin baya faydasi olduu..
Bana da doktor antibiyotik ve fitil verdi bende sizin gittiğiniz yoldan gideyim bari :) nasıl uyguladiniz peki kuru birde kur u yaparken fitil de kullandınız mi

Ay hadi hayirlisi canim yaa insallah hamiss olursunn

Kızlar bu süt buharı kaynanam çok söyler bana ama cesaret edemedim bi türlü ya içim yanrsa ya daha kötü olursa diye ne ise yarıyor tam olarak bi anlatirmisnz

Kızlar bu süt buharı kaynanam çok söyler bana ama cesaret edemedim bi türlü ya içim yanrsa ya daha kötü olursa diye ne ise yarıyor tam olarak bi anlatirmisnz
Bende 1 bucuk yillik evliyim iltihap oldugunu dusunuyordum ama doktora gorunmemistim hic canim. Bu buhardan sonra cok sancim oldu ve iltihap oldugunu soyledi doktor. Suan ilac kullaniyorum ben yapmanizi tavsiye ederim. Hakkinda hayirlisi

Bende 1 bucuk yillik evliyim iltihap oldugunu dusunuyordum ama doktora gorunmemistim hic canim. Bu buhardan sonra cok sancim oldu ve iltihap oldugunu soyledi doktor. Suan ilac kullaniyorum ben yapmanizi tavsiye ederim. Hakkinda hayirlisi
Amin inşallah kayinvalidem cikmiyo bilir bu işleri hafta ici gelicek suan memlekette adet olduktan sonra yaptircam peki adetten sonrami yapiliyor

Back