Gebeliğe Hazırlık Maydanoz sut buhari

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Galibaa oylee canimm.. ne kadar ugrassak psikolojimiz bozuluyo. En iyisi akisina birakmak lazimm. D3digin gibi duaa edelimm. Benim yumurtlama donemim. Simdiye kadar ne yaptiysam bana kalsinn.
Sadece fitillerimi kullancam antibiyotiklerimi alcam
 
kızlar selamlar hepinize;
ya benim çok kafama takıldı.Bu kür sonrası benim gibi kanlı akıntı yaşayanınız yok mu gerçekten? Aslında doktora gitmesine gidicem ama reglimin 3. günü zaten gidecektim diye şuan gitmiyim dedim.Bu da 10 gün sonrası oluyor.Yani böyle tam kan değilde açık renk ve az az,günlü ped kullanacak kadar. normal mi değil mi anlayamadım.bu kürden sonra ertesi gün oldu. bu arada bide sol kasığımda ağrı var. yumurtlamam da geçtiğimiz cmt (7 ekimdi) .
 
Canim benimkide aynilari var. Koyu sari mi desem kahverrngimi bi akintm var. Aynen sancim varr.
Dun aksam sancim cok siddetleydii diZ kapaklarim sizliyordu sol kasigima igne batiyodu sanki.
Googlden baktm. Yumurta catlayinca cok sanci yaparmis.. dunde yumurtlamamin 13.gunuydu.
 
Canım benden böyle reglinin ilk günü gibi akıntıyla karışık geldi dün sabah,iki kere sonra durdu.şuan dediğin gibi açık pembe kahve arası geliyor.o kadar araştırdım kimsenin böyle olmamış. çünkü kimse bizim gibi ovulasyon gününde yapmamış herkes özellikle kaçınmış. Tüplerimize ve yumurtalıklarımıza zarar verdik diye ödüm kopuyo inan. Bence kendi adıma konuşayım ama benim bu ay olacağı varsa da olmayacak. kendi kendime ettim off. Bu arada içini kararttım kusura bakma cnm.
 
Ö.d canimda. Ben sana üzülüyomyaa. Niye bukadar dusunuyosun takiyosun.. oluruna birak biraz.. yanlis yaptmm. Keske yapmasaydmm diye dusunmee. Pozitif dusun birazz. Insallah hic biside olmaz.. bi sut buharina oturmayla tupler zarar gireydii. Kisin ortasinda donacagimiz anlar oluyoo. O zamanda zarar gorur. Ki vucuda sicak zarar vermez fikrimce.
Hayatimm ben. Buraya niye giriyorum biliyomusun. Benm facem yok instagramim yok. Vatsabim var. Bide bunu buldum kendime giriyom. Sirf ne zaman adet olcam. Bu ay olcakmi olmicakmi dusunmemek icin.
Yemek tariflerine bakiyom. Fikra siir okuyom. Gunumun cogu geciyoo. Sende oyle yap bence.. ha bide lif isliyom
 
Dusun dusun nereye kadar canimm. Unutma en buyuk engel stres...
Mesela benm kasiklarima sanci griyo, karnimin alt kismi agriyo hhep diom yumurtayla sperm tartisiyo ondan sanci yapiyoo. Aferin tartisin sonunda birlikte olacaksiniz nasil olsa diyip guluyom..
 
canım ben yumurtlayamıyorum, geçen 3 ay önce klomen tedavisi görmüştüm.o ilacın etkileriyle 2 aydır yumurtladım ama git gide değerim düşmeye başladı. öbur ay da yumurtlarım belki,belkide yumurtlayamıcam. sonra yine tedaviler.Sürekli hormon almak istemiyorum.Doğal yoldan olsun istiyorum.doktor gel bir daha ki ay aşılama yapalım dedi. hazır bu ayda yumurtlaya bilmişken neden bozdum diye üzülüyorum. herkes gibi sorunsuz her ay yumurtlayabilsem ,bu ay olmadı birdahaki ay dicem ama o kadar rahat olamıyorum maalesef
 
Canimm burasini bilmiyodumm yaa buyuk gecmis olsunn.. en kisa zamandada gecer insallah.. bebisin haberlerini alirsnn..
 
Bendede kanama oldu pembe renk ama ben aynı zamanda fitil de kullanıyordum ondan kaynaklanmış olabilir benim annem ebe bu yöntem 50 sene önce bile kullanılıyordu diyor bence bu kadar korkma belki ilişki sırasında bir zedelenme olduysa ondanda kaynaklanmış olabilir pembe akıntı
 
Çok teşekkür ederim, benim şuanda baya azaldı ilk yazdığım zamana göre .sol kasığımda belirgin bi ağrı var bakalım, yürüdükçe ,oturdukça, kalktıkça. Regli olmayı bekliyorum şuan, 1 haftaya kalmaz olurum herhalde.
 
bir de rica etsem annene sorar mısın cnm, bu kürün en doğru yapılma zamanı ne zaman? Ben tam yumurtlama günü yaptımda, biraz da o yüzden endişelendim
 
İnşallah cnm sen de durumlar nasıl?

Valla canim
Pazar aksami sancim cok siddetliydi netten baktmm yumurta catladiginda oyle sanci oluyomus.. o gece iliski olduu.
Simdide bugun biraz yol yurudum diyee sancim cok var. Bi kasikarima giriyo bi karnimin alt kismina. Belimde agriyo.
Daha yumurtlamanin sancisimi yoksa yumurtami dolleniyo bilmiyom.
Yada sogukmu aldmm ondan mi bu kadar sancim var bilemiyomm.
 
İnşallah cnm sen de durumlar nasıl?

Valla canim
Pazar aksami sancim cok siddetliydi netten baktmm yumurta catladiginda oyle sanci oluyomus.. o gece iliski olduu.
Simdide bugun biraz yol yurudum diyee sancim cok var. Bi kasikarima giriyo bi karnimin alt kismina. Belimde agriyo.
Daha yumurtlamanin sancisimi yoksa yumurtami dolleniyo bilmiyom.
Yada sogukmu aldmm ondan mi bu kadar sancim var bilemiyomm.
 
Kizlar benim sancim var belim agriyo d2dimya dun aksam fitil kullandmm ondan olabilir mii..
Fitil sanci yapiyo muu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…